Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2021 15:34 - ПРОСТИТЕ БОЖИИ ИСТИНИ
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 267 Коментари: 0 Гласове:
1



ПРОСТИТЕ   БОЖИИ   ИСТИНИ

   Понеже човешките истини са различни и понякога се разминават тотално, да проследим обикновените Божии истини, които е възможно да не знаем или просто да пренебрегваме:

1.     Божествените дела са за Бог, а човешките за човека!

-         Не бива да се опитваме да изместваме Бог или природата, защото знанията и уменията ни са прекалено малко и недостатъчни за такива дела! За да се върне  по-късно нарушеното равновесие, може да пострадат невинни хора, животни или растения!

2.     Човекът е част от живите организми в природата, а не господар на всичко!

-         Самозабравилият се човек може да причини унищожение както на отделни растителни и животински видове, така и на собствената си популация!

3.     Над човека винаги стои Бога, като негов създател, съдник и коректив!

-         При най-висша радост и при най-низше падение, човек стига по един или друг път до Бога! Бог е началото и края!

4.     Човешкият живот е броени  дни, а Бог е вечен!

-         Независимо дали го наричаме Христос, Буда, Мохамед  или по друг начин, той е светлината, към която се стремим в живота си! Религиозният фанатизъм е толкова вреден, колкото и атеизма.

5.     Във всеки човек има частица от Бог!

-         Ако възможно най-рано проумеем шанса си, да бъдем определено време на този свят, може да се опитаме да подражаваме на Създателя по начин, който ни е спуснат свише и с който ще създаваме само добро!

Всеки човек стига до тези заключения рано или късно. Често ги получаваме наготово, а в повечето пъти трябва да ги изстрадаме, за да ги проумеем. Много пъти изпадаме в заблуда, защото сме подложени на манипулации от зли и алчни хора. В момента една шайка престъпници са узурпирали света и се опитват да променят и дори унищожат Божиите творения! Това са Гейтс, Шваб, Мъск, Рокфелер, Ротшилд и няколко огромни фармацептични  и  финансови гиганта и организации! Те доказват, колко е вредно в ръцете на отделни хора да бъдат предоставяни неограничени количества пари и власт! Подчинени на елементарна алчност и егоцентризъм, техните действия през последната година и половина заплашват човешката цивилизация с унищожение! Използвайки създадената изкуствено от тях пландемия и модифицирания кромид, те се опитват чрез ваксини и тестове насила да създадат нов модел ГМО - човек, удобен за експлоатация, контрол и дори програмирана ефтаназия. Цялото това световно злодейство е възможно, благодарение на продажните правителства, медии и част от лекарите. Самозабравили се и преяли от пари и власт сатанисти  пренебрегват Бога и там е основната им грешка! Доверчиви и наивни хора могат да бъдат убедени по един или друг начин да се ваксинират или да си правят тестове, но в крайна сметка разумът, който Бог е заложил в човека ще победи! За целта не бива да допускаме страха, който ежедневно ни насаждат от медиите, а да се уповаваме на здравия си разум и благоговението на Бога!

   Накрая ще оцелеят тези, които могат да мислят и вярват в Бога, вършат добро и могат да защитават свободата си…!

 

    Красимир   Бачков




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1427572
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031