Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2021 13:52 - ОТНОСНО ЧОВЕКА...!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 554 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТНОСНО   ЧОВЕКА …

1.

     На хората да им бръкнеш в окото може да не те видят, какво остава да приемат нещо, което е извън техните възможности да разберат! Казвам това  защото съм убеден, че за повечето българи е нормално един гнусен мафиот да бъде начело на държавата, да лъже и краде, да се гаври с всичко и всички, но един обикновен учител като мен, не бива да знае и може повече от останалите….!

  Беше ми изключително трудно да призная, че съм ОСМИЯТ, защото ми е ясно колко негативи ще ми донесе този факт! Как в елементарната си същност, определени  хора  ще нахалстват  и любопитстват не за друго, а за да ме развенчаят! В страната ни е обичайно  да срещаме злото и глупостта, завистта  да е нещо нормално, но някой от нас да излезе по-светъл и чист не бива….! Още повече, ако е обикновен човек! Защото отчаяни от живота и системата нещастници могат да повярват и дори да платят стотици и хиляди левове на разни самозвани магове и врачки, но когато някой безплатно се опитва да им даде кураж и най-вече вяра, не допускат да е истина! Вярно, всички сме лъгани толкова много и дълго, от кого ли не, за какво ли не, че недоверието е станало наша втора природа! Разбираемо е да не вярваш, ако ти искат пари или да гласуваш за някого, но ако вместо да ти искат ти дават, при това нещо, което не можеш да получиш дори с много пари, какво излиза тогава?! Излиза, че си глупак! Прощавайте, но дори да звучи крайно, изключително много хора се държат като такива!

   И понеже не съм пророк  или магьосник, а нещо като месия, заявявам, че не мога да върша чудеса! Мога да предам късче надежда и вяра, мога да вдъхна кураж и да отнема страха от душата ви, а това никак не е малко! Знам, че си взимам беля на главата, но дори само на един човек да помогна, ще си струва!

   Няма да обяснявам повече, нито някого ще убеждавам! При всеки следващ текст ще споделям по трошица от това, което стига по необясним начин до мен. Вероятно някои неща знаете, за други подозирате или се съмнявате, но тук ще прочетете истината! Не задавайте въпроси, защото няма да ви отговоря! Ще се надявам да има хора, които ще проумеят  написаното! Не очаквайте нещо изключително! Просто аз ще ви подам ръка. Вие може да я поемете, а можете и да плюете на нея. Изборът е изцяло ваш…!

-         НЯМА  ПАНДЕМИЯ! ИМА ЗАГОВОР  СРЕЩУ  ЧОВЕЧЕСТВОТО! НЕ  СЕ  СТРАХУВАЙТЕ  ОТ  КОВИД!

 

Красимир  Бачков




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - А защо не...
10.05.2021 17:36
допускаш коментари?
цитирай
2. jitanosten - допускаш коментари? Както ...
10.05.2021 17:41
radostinalassa написа:
допускаш коментари?


Както виждаш, допускам....!
цитирай
3. radostinalassa - Да видим
10.05.2021 20:54
jitanosten написа:
radostinalassa написа:
допускаш коментари?


Както виждаш, допускам....!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1450474
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930