Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2021 10:29 - ДА ВИ КАЖА
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1013 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДА  ВИ  КАЖА

   Не, че досега не съм ви го казвал, но да ви кажа, че вече ми писна! Скъсаха ми нервите тия изроди с техните пандемии, измислени щамове, „ваксини“  и маски! Постигнаха целта си гадовете! Зомбираха половината човечество, окрадоха „законно“ де що пара имаше  заделена настрани и принудиха хората да приемат едва ли не за нормално, да се изолират и да стоят с парцали на муцуните!

 Е, натрупахте още милиарди от медицински фашизъм! Затрихте бая народ в неравностойно положение и сега какво? Ще принудите народа да се боде като наркозависим и вие да се гаврите над живота и здравето му?! Така ли? Да, ама не, както казваше едно време Петко Бочаров! Защото го изкарахме гнусния кромид и дори по два пъти! И пак оцеляхме, гадове недоклатени! Ние оцеляхме от социализма, от феодализма през „демокрацията“ и дори от „управлението“ на мутрата от Банкя, та от един въшлив кромид ли ще се плашим! Не сте познали с опитните образци, драги убийци! Сега какво? Ще измислите ново плашило ли? Нови, по-заразни и смъртоносни щамове, нападение от марсианци или ще ни спрете интернета? Ами спрете го тоя пусти нет, бе! От него дойдоха всичките лъжи и манипулации! Да се видим като хората и ние, да се прегърнем с близките си, да си кажем по две човешки приказки! Да идем в планината или на морето, че да му ударим противоепидемично по няколко ракии, замезвайки с шопска салата! Да си усетим душата, че нещо я загубихме покрай вашите виртуални измишльотини!

  Стига толкова простотии! Нагледахме се, наслушахме се на идиотщини от политици, лекари и други корумпирани кретени! Сега ни оставете да си живеем живота, защото ако терора от медицинския фашизъм продължи още малко, ще има бой! Як лобут ще получат всички заслужили от цирка на пландемията! Ще стане така, че ни парите от гнусната реклама няма да можете да похарчите, нито да я карате  както досега! Вървете си с мир, защото падне ли ни пердето пред очите и с пет маски да се скриете, пак ще ви намерим и сега вече вие ще плащате…!

   Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Брутално (излишно!) производство на боклуци- позорен държавен маркетинг!
08.06.2021 10:34
В Германия вакс- кампанията е до такава степен БЕЗСРАМНО АГРЕСИВНА, че ежедневно ми се налага да разяснявам ЗАЩО ВЪОБЩЕ СЕ СЛАГАТ ВАКСИНИ.
1. Защото средствата за ПРОИЗВОДСТВОТО ИМ са вече ВЛОЖЕНИ и КОЛЕЛОТО НА БИЗНЕСА е задвижено- алчно да налапа цели държави.
2.Машината на ЛАБОРАТОРНИТЕ ТЕСТОВЕ също се върти и генерира милиони- става въпрос на практика за същите и свързани фирми (акционери).
3. Здравните каси (в немско) плащат на лекарите за ВСЕКИ ЕДИН вакс-час 200 Евро пон-пт и 400 Евро сб/нд. Точно наполовина получават сестрите и сътрудниците
И ТУК-ВНИМАНИЕ! Един вакс-час се заплаща по тази тарифа, НЕЗАВИСИМО колко ваксини са поставени! ПРИБИРАШ СЕ У ДОМА С 1600 Евро за всеки вакс- ден! Няма да се дърпаме-да връщаме мераклиите за "ваксина" я? ЯКООООО!!!!!!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Докато не вкарат в затвора Тодор Кантарджиев и генерал Мутафчиейки,
08.06.2021 10:35
за гдето подлудиха народа, нищо няма да се оправи.
Горе Манолова, доле Бойко! Да живее международното положение!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1451111
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930