Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2021 13:04 - ЗОМБИРАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1486 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЗОМБИРАНЕТО  ПРОДЪЛЖАВА!

   Освен корумпираните журналисти, политици и лекари, все по-често чета в интернет коментари и „съвети“ на тролове, за ваксиниране! Не знам и на тях ли плащат, но са толкова противни във фалшивата си агитация, че ми се повръща от тях! Знам само, че от еврогейските „ценности“ и краварската „демокрация“ сме на път да изчезнем като нация! Налягането на злостното въздействие върху нормалните хора се увеличава, а не всеки от тях може да издържи! Войната е в пълна сила и са нужни нови жертви! За целта са нужни и още „ваксинирани“! Така лека-полека ще стигнем до момент, когато наистина ще избухне епидемия, но тя ще е причинена от ваксините! Естествено, ще обвинят кромида в някой от безбройните му измислени щамове, както ще изкарат и неваксинираните виновни! Целта им е елементарна, но постижима! Огромното човешко стадо само блее, оставя се да го плашат, да го доят, стрижат и убиват! Малкото мислещи човеци са отблъсквани и мразени, защото са успели да запазят здрави тялото и духа си! И докато примката все повече се затяга, а ние гледаме безучастно, ще става все по-лошо! Не страх и отчаяние, а кураж и борба срещу сатанистите ще ни върнат към нормалния живот! Съжалявам, но безразличието на много хора, спрямо собствените им здраве и живот ще приключи земният им път! Никоя „ваксина“ няма да ви предпази от кромид, нито ще ви осигури нормален живот! Напротив - занапред ще ставаме свидетели на ГМО - трансформации в организма на ваксиниралите се! Целта ми не е да плаша когото и да било, а да бъдете подготвени поне малко за бъдещето.

  Обаче,  дори това не е най-страшното! На нас българите, ни предстои по-голяма беда! Като последица от предателствата и кражбите през последните тридесет години, държавата ни ще бъде скършена! В момента живеем в сапунен мехур, който може да се спука всеки момент! Стигнали сме до там, където стигнаха предците ни в края на четиринадесети век! Знам, че много от четящите този текст ще ме упрекват и няма да са съгласни с твърденията ми, но знам също, че същите хора ще гледат като Тодор Живков, когато го свалиха от власт, когато това се случи! Не ме питайте откъде знам, не ми задавайте каквито и да било въпроси, защото няма да ви отговоря! Ни ми го говорят звездите, не съм врачка или астролог! Просто знам, че ни предстоят изпитания, за каквито не сме подготвени! Войната няма да е кратка, нито справедлива, както на всички им се иска! Най-хубаво от всичко е това, че накрая  ще дойдат мир и реална свобода  ….. за пореден път! На каква цена и с какви жертви обаче, си отговорете сами, ако не сте загубили способността си да мислите!

 

   ОСМИЯТ




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Друже, чудя се само едно:
09.06.2021 23:02
Дали този изтъпял опростял, податлив на внушения, оскотял МАТ'РИАЛ не е по-добре да се "ваксинира" и изчезне!? За целта съм въвел термина "полу-естествен подбор". Има предвид, че при здраво тяло и добра генетика, човекът се затрива от прекалено доверие, прекалено много телевивизия .. абе от глупост!
цитирай
2. radostinalassa - Да , западният мозък намалява на тегло...
12.06.2021 12:05
заради по - малкото използване. Ваксинираните не са така безопасни за останалите. Те отделят някои секрети и др. подобни и предават материал на другите.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1444779
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930