Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2021 17:10 - ДО КЪДЕ СТИГАТ ИЛЮЗИИТЕ ...?
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 934 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДОКЪДЕ  СТИГАТ  ИЛЮЗИИТЕ…?

 

   Може да се окаже, че една змия е толкова лакома, че по някое време  в преследване на плячка,  да захапе собствената си опашка! Такива са и много хора, впрочем!

   Алчността никога не е била качество! Тя е агресивното проявление на жаждата за пари, власт и още нещо…! Много алчни хора успяват днес  не за друго, а защото огромната част от останалите не им обръщат внимание. И нещата така ескалират, че всичко се обръща с краката нагоре и всеки се пита, откъде му е дошъл тоя кошмар, че да го приема за реалност!

   По-абсурдна световна ситуация от създадената преди година и половина пандемия няма в човешката история! Използвайки един неизолиран вирус, едни тестове, които нищо не отчитат и само чрез нагнетяване на страх чрез масмедиите, СЗО, която е частна организация и обслужва предимно частни корпоративни интереси, заедно с корумпираните правителства на десетки държави по света, продажни журналисти и лекари успяха да зомбират поне половината хора на планетата и да въдворят фашизъм и диктатура, каквито не са познати от Втората световна война насам! Изпълнява се сатанински план, за редуциране на човечеството! Куриозът се състои в това, че жертвите са съучастници! В момента на земята има толкова много глупави хора, че е разбираемо как  се самоубиват чрез ваксини, маски и различни ограничения! Простаците са изпаднали в прелест и проповядват такива забрани, че сами ще пукнат от тях, без дори да проумеят, за какво иде реч! На простия човек му дай пари или малко власт и му гледай сеира! Всеки пазач в голям магазин, всеки малък шеф или бюрократ с отговорни функции, спрямо голяма част от населението се има за полубог и раздава собствено правосъдие! Глупостта е вопиюща и няма граници! Такъв индивид може да се отстрани само с куршум или сопа върху празната глава! Не създателите и организаторите на тази измислена пандемия са опасните, а точно тези жалки, човешки твари, взели се на сериозно и реализирали гнусните човеконенавистни мерки  днес! Изходът наистина е краен! Трябва да се освободим от глупаците на земята! Куриозът е, че правителствата и медиите са зад тях и ги подкрепят по всякакъв начин! Тогава, за нормалните хора какво остава…?

  Просто е! Обикновените хора, проумели цялото зловоние на лъжите само да стоят и чакат! Нищо повече! Да не гледат лъжливи новини, да не слушат лъжливи пророци и да живеят както по-рано! Естествено, да не слагат парцали на лицата си и да не се  „ваксинират“! И когато по един или друг начин до тях  стигне истината, да я приемат и последват с цялата си душа! Да се борят за нея, защото само тя ще ги избави от смъртта! Защото отдавна вече сме във война и за да излезем от нея трябва или да победим, или да загинем! Ще попитате, как да различим истината от лъжата?

   Ами, всичко което е обратно на казаното по новините от телевизора, е ИСТИНА!

 

   Красимир  Бачков  / ОСМИЯТ /




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430501
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031