Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2021 17:40 - ХОРА, НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 783 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ХОРА,  НЕ  СЕ  ОТЧАЙВАЙТЕ!

 

    Вече и най-големите глупаци разбират, че пандемия няма, но има зверски натиск за факсиниране! Хората трябва да бъдат чипирани и да се превърнат в биоматериал! Такова понятие като СВОБОДА вече няма!!! Навсякъде се налага силово лъжата, принуждават се по един или друг начин хората да се „факсат“ и тези с лабилна психика се подлагат на жигосването! Факта, че „факсинираните“ пренасят зараза повече от останалите, че са потенциални жертви на неизпитаните отрови, представяни за „факсини“ е без значение, както е без значение, че изолат на кромид все още няма и че тестовете са 80% фалшиво положителни и 20% фалшиво отрицателни!

   Ако някой има илюзии, че войната ще свърши, не е познал! Тя ще продължи до тогава, докато има отчаяни и покорни хора, които се поддават на изродите за факсинация! Вместо общество от човеци, с всеки изминал ден ние се превръщаме в блутут устройства, способни да бъдат манипулирани от разстояние и да бъдат усмъртявани без никакви разходи. След като не се борим със сатанистите, опитващи се да налагат „новия световен ред“, те ще ни подлагат на терор, ще ни мачкат, докато или ни „факсат“ или ни убият от глад, или по друг начин! Крайната цел е да избият населението на земята, като го доведат до 500 милиона послушни биоработи! Това сториха американските заселници преди четвърт век, като унищожиха милиони беззащитни индианци, това ще сторят  сега потомците на същите престъпници и убийци, с останалото човечество! Всъщност, „демокрация“ по американски значи лъжа, кражба и смърт! Ако някой все още мисли, че това е конспирация, значи е откровен идиот!

   И тук всеки обикновен, стресиран от гнусните лъжи по телевизията човек се пита, какво да прави! Той вижда, че доста от познатите му вече са се „факсали“ и поне засега някак оцеляват. Допуска, че може пък да не е чак толкова опасно жигосването! Защото иначе му биват създавани проблеми навсякъде - на работа, в магазините, заведенията и обществения транспорт! И почти е склонен да се „факса“ и той…..!!! Ако не заради себе си, то заради децата или внуците си! Приема се като жертва, а дори не разбира, че ще стане такава, ако го жигосат! Свикнали през последните десетилетия на удобства, по-голямата част от хората са загубили вродените си генетично умения, да се борят с трудностите от всякакъв характер. Точно те се „факсат“ и дори хвалят в социалните групи, без да проумяват, че са станали самоубийци! Именно те ще продължават да бъдат бодени с първа, втора ,трета, пета и пр. игли, докато ги направят абсолютно зависим зарзават! Междувременно „факсите“ ще станат от безплатни в платени и жигосаните ще се превърнат в подлежащи на ефтаназия наркомани! Останалите…?!

   Несъмнено изродите, запалили тази психологическа и фармацептична война ще използват всякакви средства, за да унищожат здравомислещите и склонните да се борят човеци! Донякъде ще успеят, но все пак ще останат достатъчно смели и умни хора, които няма да се предадат! На тях и Бог ще им помогне, защото те ще бъдат закриляни от него! Ще е страшно трудно, ще е нещо невиждано и нечувано, но който оцелее, ще живее вече наистина СВОБОДНО! ЗАЩОТО ВОЙНАТА  ЩЕ  Я  СПЕЧЕЛЯТ  НЕ САТАНИСТИТЕ,  КАКТО  СЕ  НАДЯВАТ,  А ОБИКНОВЕНИТЕ  ХОРА! СМЪРТОНОСНАТА  ЖЪТВА  Е  ЗАПОЧНАЛА  И  ЗА  ДА  ОЦЕЛЕЕТЕ  ТРЯБВА  ДА  СЕ БОРИТЕ  СЪС ЗЛОТО! ХОРА,  НЕ  СЕ  СТРАХУВАЙТЕ   И  НЕ  СЕ  ОТЧАЙВАЙТЕ!  САМО СМЕЛИТЕ  ЩЕ  ЗАСЛУЖАТ  ДА  ЖИВЕЯТ!

 

  Красимир  Бачков  / ОСМИЯТ /




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1451116
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930