Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2021 11:37 - КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ...!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 792 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КАТО  ЗА  ПОСЛЕДНО…!

  Това лято ресторантите и хотелите не само по морето, но и в цялата страна са така пълни, както не са били през последните тридесет години. Причината е елементарна - всички живеят така, сякаш всеки ден им е последен. След година и половина война между богатите психопати и останалото човечество стигнахме до там, че човешкия живот съвсем се обезцени, а понятието бъдеще изгуби смисъл. На война всичко е просто. Трябва да оцелееш, независимо как, при първа възможност да се наядеш и напиеш, наспиш и правиш секс / не става дума за любов /, първосигнално, точно като скот! Впрочем, в това превърнаха хората  изродите, започнали тая гнусна война! Голяма част от човечеството се превърнаха в скотове, с намордници на лицата, затваряни и отваряни по прищевките на една самозабравила се част от ненормалници, провъзгласили се за „елит“ на света. Озлобени, настроени едни срещу други, манипулирани от телевизора скотове в човешки образ, изтриха всички следи от натрупаната до момента човешка цивилизация. В сила са законите на джунглата и който е по-силен или по-богат оцелява, поне до следващия ден! След това….. не се знае!

   Е, кой още има претенции против конспирациите? Те се оказаха абсолютна реалност, май? Изложени на най-низките човешки инстинкти - страх, лъжи и насилие, ние се опитваме да съхраним поне донякъде спомена за вчерашния ден, когато бяхме относително свободни, спокойни и дори  щастливи! Едва сега си даваме сметка, че сме били щастливи преди началото на Третата световна война, само дето не сме го знаели! А сега знаем, че макар да сме милиарди на брой, в същността си оставаме като овцете в едно стадо. Само няколко хищника могат да убият колкото искат добитък или да затрият цялото стадо, просто защото ние не се защитаваме адекватно! Предстоят ни нови „вълни“, нови „локдауни“ и „факсини“, докато не се превърнем в биологични  блутут  устройства. Тогава дори сегашните високотехнологични телефони и смартфони  ще станат ненужни, защото ще си комуникираме без тях, ще бъдем дистанционно програмирани да работим, да се сражаваме и да умираме по нечие чуждо желание! Научната фантастика започна за се превръща в реалност, както холивудските сценарии за глобална пландемия и рестарт на света се случват от година и половина насам.

   Бедни, обикновен ЧОВЕКО!!! Забрави страха си и използвай ума, който ти е дал Бог! Като се замислиш, ще разбереш, че здравето, свободата и животът ти зависят не от лъжливите политици, лекари и  журналисти, нито от шепата богати изроди, диктуващи сегашния хорър, а преди всичко от самия теб! Намери кураж да отстояваш съществуването си на тази земя! Не бъди овца от стадото, а достойно Божие творение!  БЪДИ….!

 

   Красимир  Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1444893
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930