Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2021 11:32 - ОТ ЯСНО, ПО - ЯСНО !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1532 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТ  ЯСНО,  ПО - ЯСНО !

 

   Не ви ли писна да ви правят на идиоти, бе хора?! Първа, втора, трета, четвърта……десета вълна от лъжи и стъкмистики?! Вирус при 40 градуса не вирее, но има за усвояване от Европа едни 3.2 милиарда, предвидени за великия кромид! Естествено алчните ни управници ще направят всичко възможно, за да ни пишат „заразени“ и да приберат парите! Войната и геноцидът над обикновените хора продължават  и сатанистите ще използват 5 G, кемтрейлс и най-вече „ваксините“, за да заразяват  и убиват хората! Никой човек с мозък в главата не би си сложил течност в тялото, която е в процес на изпитване и поради която може да се разболее и умре, а за това няма да поеме отговорност нито лекаря, нито държавата, нито производителя! Ще си е виновен сам, защото е подписал документ за това! Впрочем, колкото и да скрива от медиите, в момента има бум от смъртност на „факсинирани“ в Израел, Испания и щатите! Това е последицата от боцкането, но по света явно има прекалено много балами, които трябва да го освободят от присъствието си!

   От ясно, по-ясно е, че всичко е целенасочено, гнусно и мерзко, като дори не се крие вече! Крайната цел е „факсинация“ на възможно повече хора и тяхното затриване след това! Колко време трябва да мине, за да проумеят някои хора, че срещу тях се води война?! Успоредно с медицинския фашизъм се убиват бизнеси, учениците се осакатяват посредством „дистанционното  обучение“ и се нанасят непоправими щети на държавите! Това е насочено най-вече срещу белите хора! Европеидната раса е подложена на унищожение и то върви с пълна сила! Ако някой все пак се съмнява, да провери как е пландемията в Афганистан! Там кромид няма и  НИТО ЕДИН  не е умрял от него! Талибаните обаче имат оръжия и изобщо нямат задръжки да ги използват срещу враговете си! А в добрата, стара Европа, либералните послания са да поднесеш послушно ръчичка за боцкане, а после да умреш, без дори да влезеш в статистиките, защото  ще  се превърнеш в конспиратор! Алчността ще затрие много народ, а простотията още повече! ФАКТ !

   Красимир  Бачков

 

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. anetta - Е накрая ще има
24.08.2021 11:43
само една вълна...народна! И ще бъдат пометени от хората..Не знам защо още никой не се е сетил да яхне вълната на недоволството..
цитирай
2. truthful - Лъжата е грях, но за много хора не е. ...
24.08.2021 12:46
Лъжата е грях, но за много хора не е. Сребролюбието(жаждата за много пари) също е грях. Но пропагандата за ваксиниране е тотално жестока и денонощна. И ... над 2 млн. и 200 000 човека вече са с "1 игла". Някои от тях толкова са наплашени, че не искат да видят какво има във ваксините на сайта на МЗ, а част от него е:
- липидни наночастици(не се разтварят във вода и проникват в КЛЕТКИТЕ)
- аденовирус В26 и аденовирус от ... шимпанзе
- етаноли
- трометамол
- натриев ацетат трихидрат
- холестерол и др.
А да мислят, че вече не "останаха" хора не тествани, пък то не е така и как горните неща ще им помогнат - това е такава мъка, голяма мъка.....
И сега пропагандата върти сучи и ще почне да говори за масово и задължително ваксиниране - да не носими маски, да преболедуваме леко и т.н. И ако ние спим още, ще има я поправка я др. и ... наред всички, което е и целта.
И както казва поговорката: "Кучетата лаят, стадото върви"
цитирай
3. radostinalassa - С ваксините заразяват хората...
30.08.2021 16:24
и те разпространяват кама, който кефне на производителите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430571
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031