Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2021 11:17 - ВЕЧЕ СМЕ МЪРТВИ, НО НЕ ГО ЗНАЕМ!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 925 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ВЕЧЕ  СМЕ  МЪРТВИ,  НО  НЕ  ГО  ЗНАЕМ

 

   Чакаме да ни кажат от телевизора, че сме вече мъртви, както ни казват, че сме болни от несъществуващ вирус. Защото ние отдавна вече не живеем, а оцеляваме! Край себе си виждаме сенките на нещо, което е било реално преди време, а сега е само виртуален фалшификат. За изключително кратко време, шепа ненормални психопати от Силиконовата долина, благодарение на компютрите и интернет подмениха историята ни, държавите ни и самите нас! Почти незабележимо започнаха Третата Световна Война срещу цялото човечество. Бедата е, че хората продължават да не проумяват и не могат да повярват в това, което се случва пред очите им! Морално остарели, обикновените хора смятат, че война е тогава, когато стрелят по теб или поне те нападат с меч или друго оръжие. Днес сатаната се е въоръжил с нови технологии, които са по-ефикасни от почти всяко конвенциално оръжие. Създадени са дронове, електронни кучета и войници - биороботи, които ще избият безпощадно всеки, който се спаси от инжекциите „ваксини“ по някакъв начин. Нашата цивилизация просто изчезва, както са изчезвали десетки други човешки цивилизации преди нас! Съвсем скоро ще загинат милиони хора, ще умрат децата и внуците ни, а ние само  гледаме и  продължаваме да се чудим, на очите си ли да вярваме или на телевизора!

  Пландемията от кромид  е  само поводът за започване на ТСВ. В момента се унищожава държавността, посяга се на частната собственост и в крайна сметка на живота ни! Фашизмът, който никога не си е отивал от Европа, е мутирал и завладял нови позиции. Сега чрез интернет и телевизора се провежда невиждана до момента манипулация на населението! По утвърден предварително сценарии, шепа ненормални изроди се опитват да редуцират драстично броят на хората по земята, чрез биологично оръжие - „ваксини“! Продажните правителства на различните държави, заедно с продажните медии и корумпирани лекари, ежедневно налагат все по-невероятни  рестрикции на обикновените хора! Извършва се геноцид,  в непознати до момента мащаби! Първо започнаха да ни хранят с ГМО и синтетични храни, после отровиха въздуха с кемтрейлс, а сега вече посегнаха и на телата ни! Коронавируси има от векове и нашия имунитет е успявал винаги да се справя с тях, но видите ли, кромид 19 и неговите измислени щамове са толкова опасни за всички, че вместо да се измисли лекарство за болните, трябва да се бодат здравите с инжекции, пълни с отрови! При това се задължават хората да бъдат бодени насила, ако искат да не загубят работата си, възможността да общуват с другите или да бъдат глобени, или вкарани в затвора. В тази война няма значение цвета на кожата, религията, социалния статус и дори богатството. Ще бъдат усмъртени всички, които не се подчинят на ЗЛОТО, решило най-после да въдвори „новият световен ред“! А ЗЛОТО са шепа извратени мерзавци, замислили сатанинския си план години преди това. И ще се окаже, че те са по-силни от седем милиарда души, само защото тази огромна маса от хора е неорганизирана и не може да се защитава адекватно.

   Мили хора! Проумейте, че животът ви е само един и е даден от Бог, а не от банда негодници с пари и власт! Гейтс, Мъск, Шваб, Ротшилд и Рокфелер са отвратителните лица на едно старо зло, опитващо се от векове да подчини останалите хора и да ги превърне в роби! Времето ни свърши и връщане назад наистина няма! Стигнали сме до предел, от който връщане назад няма! Или те ще ни унищожат както са започнали вече, или ние тях! Има две възможности - да се подчиним на изродите и да умрем или да се бием с тях и да ги затрием веднъж завинаги, за да живеем свободно! Страхливците може да оцелеят известно време, но краят им е ясен! Този, който има кураж да защити своя и живота на най-близките си, трябва да се бори за това! Изродите са хванали за топките продажните политици и им нареждат, как да притискат с незаконни и античовешки заповеди останалите хора! В тяхна услуга са продажните медии, лекари и полиция! Светът вече не е същият, хора! Събудете се! До сега ви лъжеха и ограбваха труда ви! Сега ви лъжат, за да ви убият! Технологиите вече са толкова напреднали, че тези които в момента държат парите и властта в ръцете си, нямат нужда нито от труда ви, нито от самите вас! Вие само заемате ценно жизнено пространство и хабите земните ресурси. Според една шепа самозабравили се изроди, вие сте ненужни, затова трябва да умрете, възможно по-удобно! Една измислена пандемия идеално върши тази работа!

  Начините за борба са абсолютно неподчинение срещу наложените античовешки заповеди, спирането на интернет, ползването на компютри  и мобилните телефони, и преминаване към нормално човешко общуване! Майната му на Фейсбук и фашистките му стандарти! Нашите стандарти не допускат ненормалници да определят кое е добро и кое зло!Ако искаме да живеем, трябва да се борим и да си върнем истинския живот!

 ХОРА, ПО-СИЛНИ СМЕ И МОЖЕМ ДА ПОБЕДИМ, АКО СМЕ ЗАДРУЖНИ!  ВРЕМЕТО НИ СВЪРШВА, ЗАТОВА ИЗКЛЮЧЕТЕ СТРАХА И ТЕЛЕВИЗОРА СИ, И ВКЛЮЧЕТЕ МОЗЪКА СИ!

 

  Красимир  Бачков




Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - ВЕЧЕ СМЕ МЪРТВИ, НО НЕ ГО ЗНАЕМ! ...
01.12.2021 13:13
ВЕЧЕ СМЕ МЪРТВИ, НО НЕ ГО ЗНАЕМ!
ЗНАЕМ ГО И ТОВА КАКВО ПРОМЕНИ
цитирай
2. nedovolen - Някои го знаят, пък не са се проме...
01.12.2021 14:13
Някои го знаят, пък не са се променили.
Други не знаят, па са се променили.
Трети, четвърти ...
Казват, каквото ти е писано. Да, ама не.
Всеки си го пише сам с невидимо мастило.
Само резултата е виден.
:)))
цитирай
3. radostinalassa - Аз не вярвам на Ротшилдови и сие...
04.12.2021 12:00
които промениха медицината , за да могат да продават лекарствата си. Те не се грижат за хората, а точно обратното. Който им вярва е твърде невеж.




Ю
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1451381
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930