Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2022 10:39 - ОБИЧАМ ДА ОБИЧАМ !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 2383 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ОБИЧАМ  ДА  ОБИЧАМ !

   Мразя компютрите и технократите! Те са гнусни, алчни свине! Смятат, че ще успеят да превърнат хората в блутуд устройства, които да манипулират както си искат. Измислиха п@ндемия и макар да няма вирусен изолат на Цар кромид, заливат от медиите обикновените хора с лъжи, страх и безумие! Налагат геноцид, какъвто не е имало и по време на нацистите, за да наложат „нов световен ред“, който не е нищо друго, освен цифрово, дигитално робство! Те са толкова нагли, че ще се опитат да ни наложат да ядем пластмасови пържоли, да зависим от тях за това, дали ще работим, живеем или умрем! Те ще решават всичко за нас, като едни върховни господари!!! Дори от тях ще зависи, дали да имаме наследници или не. Това е такава небивала шизофрения, каквато само някой откачен програмист може да измисли  в  самотна нощ, докато си гризе ноктите пред компютъра! Това са мании на страхливци с мераци за световно господство! Обаче тези мижитурки не си дават сметка, че обикновените хора имат частичка от Бога и макар да се опитват да я изчегъркат с отровите, наречени в@ксини, тя е по-силна от всичките им нано и всякакви други модерни технологии!

  Ние, тук на Балканите сме най-старите обитатели на Европа! Цивилизацията е тръгнала от нас към останалите племена и държави. Опитът, който сме натрупали през вековете е толкова ценен, че никаква псевдонаука, налагана силово от масмедиите не може да го измести. Генетично увредените западни европейци, заедно с побърканите кравари за пореден път се опитват да налагат фашизъм на земята! И ако това до известна степен може да се случи  в техните измислени общности, то при нас търпи провал! България, Румъния и страните от бивша Югославия са анклав на стъбилността и здравия разум. Независимо, че и при нас се намират около 20 % обгазени малоумници, които са склонни да се бодат с неустановени субстанции, голямата част от народа е трезвомислеща и решена да защитава здравето и живота си! Начини за това бол! Щом ни налагат фалшива болест, ние ще реагираме адекватно! В размирни времена оцеляват не най-силните или най-умните, а най-адаптивните хора! Сега силата е в ръцете на продажниците в правителствата, медиите и полицията. Скоро нещата ще се променят. Неосъзналите реалната си сила обикновени хора ще започнат да проглеждат и да се събуждат. Ще започнат да се осъществяват не само мирни протести, но и такива с тояги. И когато се сблъскат правдата в лицето на нормалните хора и гноясалото лице на фашизираните изроди, войната ще приеме други измерения! Аз, както и повечето нормални хора обичам да обичам! Не се страхувам от зверски лъжи, изречени от побеснели журналисти! Мен не могат да ме купят нито с пари, нито могат да ме принудят силово да унищожавам това, което Бог ми е дал! Здравето и живота ми са мои и само аз мога да разполагам както реша с тях! Злодеите, които са замислили този сатанински проект не разбират, че с него само по-скоро ще ще се отърсим от оковите си! Защото всичко се вижда и разбира, независимо платените лъжци и манипулатори! И сега, понеже продажните правителства и СЗО са изключително загрижени за здравето и живота ни, за да ни налагат силово отрови, редно е и ние да отвърнем по същия начин! С любов да ги провесим на клоните на дърветата, за да има зелен ефект отговорът ни! Да се веселим, да се прегръщаме и пеем радостни песни, за да пукне всяко зло в човешки образ на земята!

 

   Красимир  Бачков





Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. ka4ak - ЗДРАВЕЙ,КРАСИ!!!МОЯ ТРАКТОВКА,НЕ Е ВИЦ...:)))
15.01.2022 12:22
" 30.07.2009 17:38 - проба-5 обичам
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 16990 Коментари: 107 Гласове: 30

Последна промяна: 30.07.2009 18:13


Обичам да обичам!Обичам те!
image image
Здравейте в свободната зона на Блог.бг.Обяснявам за зоната.Никога не трия коментар!Няма модерация!Единствено автора на коментара може да го махне!
ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!
НИКОГА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛ НЕЩО КОЕТО СТЕ СПОДЕЛИЛИ С МЕН НА ЛИЧНИ!

И ПО СТАР НАВИК,ПАК ДА СИ КРАДНА!просто клептоманче!!!

05.07 08:52 - ИДИОТ
Битието със тежкия градус
вече трудно отпивам с очи.
Накъдето погледнеш - нерадост.
И каквото да вкусиш - горчи.

Искам всичката своя надежда
на човеците бедни да дам.
Да им бъде завивка, одежда.
Да им бъде трапеза и храм.

Искам болката в тях да изпия.
Всяка мъка и всеки товар.
И съдбата им - черна сгурия -
да прогоня със пламенна жар.

Тежък градус кипи в битието -
иска всяка надежда да спре.
Труден избор стои пред сърцето -
да живее или да умре.

Вече имам си избор, нагласа -
ще умирам, раздаващ живот.
А очите на висшата класа
ще съгледат във мен... идиот.

Идиот,... но изпълнен със радост
на бедняка надежда да дам.
Битието със тежкия градус
побеждавам с протегната длан.

(От "Бакърена паничка")
Автор: vedrin Категория: Поезия"

УСМИХНАТ ДЕН:)))
цитирай
2. jitanosten - Чест и почитания!
15.01.2022 13:37
Моите уважения, Качак!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431454
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031