Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2022 13:35 - ЖИВОТЪТ, ТОВА ПРОСТО НЕЩО...
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 391 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
  ЖИВОТЪТ, ТОВА ПРОСТО НЕЩО…


Той затова бе хубав до преди две години! Защото бе относително прост и логичен животът ни! Имаше смисъл да правиш планове дори за години напред, да се трудиш, да жертваш едно или друго заради определена цел. Всичко бе относително предсказуемо, а изненадите бяха в рамките на поносимото и нормалното. С две думи, живеехме НОРМАЛЕН ЖИВОТ! И макар някога да ме е дразнил фалша от прокламираните срещу НАТО и западния империализъм лозунги на комунистите, сега разбирам, че освен фалшив патос, в тях е имало ИСТИНА! Това несъмнено спорно понятие, което няма да чуеш от екрана на телевизора или да прочетеш във вестниците, заслужава дълго и трудно дирене на информация от всякакви източници, за да се стигне накрая до една относително приемлива истина. Впрочем, най-трудното нещо в съвременния свят е да разбереш ИСТИНАТА! Не за друго, а за да знаеш накъде да тръгнеш и какви да са първите ти крачки. Понякога истината струва милиони и дори милиарди долари, друг път е безценна, като живота ни! И когато разни манипулатори и злодеи представят една или повече лъжи за истина, тогава всичко се обърква! Обикновените хора не знаят на кого да вярват. Те просто се хващат за думите, а в повечето случаи думите са лъжовни и им носят беда! Тук вече идва въпросът, ако официалните източници на информация ни баламосват и откровено лъжат, на кого да вярваме?! Бих отговорил така - ДА ВЯРВАМЕ ЕДИНСТВЕНО НА МОЗЪКЪТ СИ! Бог ни е дал ум, за разлика от останалите същества в природата. Бедата ни в голяма степен е, че не използваме този ум! Вместо самостоятелно да мислим, ние сме свикнали наготово да приемаме смляна за консумация информация, която ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ обслужва нечии интереси, но не и нашите! Тук вече бих представил моите заключения, спрямо най-острите, забити в тялото и психиката ни фактори: 1. Няма пандемия, има манипулация! 2. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ЗА ЖИВОТА СИ !!! 3. Не вярвайте на обществените медии! Те обслужват интересите на вашите врагове! 4. Излезте от черупката на наблюдаващи и се опитайте да вземете живота си в свои ръце! 5. Може да ви е даден даром, но ЖИВОТЪТ СЕ ЗАСЛУЖАВА по един или друг начин! 6. Намерете кураж да живеете истински и свободно! Цената може да е прекалено висока на пръв поглед, но знайте, че си заслужава! 7. Ако не ви прекършат с измислената „пандемия“, злодеите ще намерят друг начин да ви унищожат физически и психически! Важно е да знаете, че сте в постоянна война! 8. Не спазвайте и не се подчинявайте на антиконституционни и противозаконни забрани и наредби! Тъжно е, че фантастиката от книгите които някога четяхме се превърна в реалност! Холивуд замени реалният ни живот с измислен и много хора вярват в него! Знам, че срещу мен са хиляди платени слуги на сатаната, но не ми пука, защото съм прав! АЗ НЕ СЕ СТРАХУВАМ, НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ И ВИЕ! ОБИЧАЙТЕ, ПРАВЕТЕ ДОБРО И БИЙТЕ ЛЪЖЛИВИТЕ ИЗРОДИ ПО ГНУСНИТЕ МОРДИ! Само така може да се наречете ЧОВЕЦИ!

  Красимир Бачков
image          



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Изкарват ни с ниско АЙ Кю...
25.07.2022 16:47
наричаха ни гетото на Европа, защото не сме се ваксинирали. Това е нагла, нарочна лъжа. А всъщност целта им е да сринат имунитета на хората и да ги докарат до СПИН чрез факсините. Но те не са ни дали живота, нали?
цитирай
2. jitanosten - Два пъти съм си правил IQ - тест
25.07.2022 17:17
И не се хваля, но първият път бе в Американския колеж в Благоевград и бе 151, а втория път на центъра във Варна, от "Менса" и бе 149 ! Много българи без висше образование са по-умни от най-интелигентните западняци и са го доказвали хиляди пъти през годините! Ще мине и тая гнусна лъжа, а жертвите от инжекциите ще покажат, че ние сме били правите...!
цитирай
3. radostinalassa - Много западняци, вкл. гърци...
25.07.2022 17:28
се опитаха да си купят фалшиви ваксини, но там докторите имат по - нисък IQ от нащите и им отказваха, както и заради заплащането. Но човек или има съвест или няма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1448446
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930