Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2022 11:21 - КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ ИМПОТЕНТНИ КРАДЦИ?
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1000 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

КАКВО  ОЧАКВАМЕ  ОТ  ИМПОТЕНТНИ  КРАДЦИ?

    Вече три десетилетия към управлението на държавата се ориентират шайки от крадци, самоопределящи се като партии! Независимо от името на партията, целите им са едни и същи! За възможно по-кратко време да откраднат възможно повече пари, земя или сгради. Просто и ясно! Всички възможни политически формации „управляваха“ по различно време и се разбра, че освен кражбата друго не ги интересува! Това е изхабен, импотентен модел, който се разпада! Тогава защо продължаваме да подържаме този порочен и дори убийствен за държавността политически модел?! Нима някой все още не е наясно, че с партиите бавно, но сигурно загиваме?

  Ще кажете, че друга алтернатива няма! Това обаче е смешно! Все едно да кажете, че няма други мераклии за „управляващи“! В историята си човечеството е прилагало различни форми на обществено управление, които рано или късно са се проваляли. Не за друго, а защото когато една власт се задържи прекалено дълго в едни ръце, се опорочава. Властта е като чистата вода! Стои ли неподвижна на едно място става блатна вода. А за хората са нужни промяна и развитие! Имам предвид положителни промени и духовно, а не само техническо развитие. За да се случват добри неща, са нужни добри водачи! Тогава питам, защо и у нас, и по света начело са най-корумпираните, глупави и лишени от човещина създания?!

Ако това е някакъв защитен механизъм на планетата, спрямо пренаселването на човешката популация, то има стотици хуманни начини да се редуцира броя на хората, без войни и лъжливи пандемии! Както вървят нещата сега, вървим към световна анархия! Тя ще донесе на всички хаос и проливане на невинна кръв, дори повече от войните! Десетки години хората ще се изтребват като вреден дивеч, докато един ден осъзнаят, че само една справедлива организация на труда и живота може да ги запази като вид на планетата. Тогава, от преживяното ще изплуват най-добрите форми както за управление, така и за труд и живот! Или казано по друг начин, ще се върнем към библейския начин на живот! Едва след страшни несправедливости и кръвопролития, ще можем да оценим свободата, любовта и това да бъдем задружни!

  И сега стигам до същественото! Питам се, защо е нужно да откриваме всичко отново на свой гръб, като имаме предишен опит, от който можем просто да се възползваме? От импотентните крадци, наречени политици не бива да очакваме нищо положително! Значи трябва да ги изхвърлим като институция и да се насочим към друга форма на обществено управление! Ако не успеем да го сторим, ни чака анархия…!

   А колкото и тъжно да звучи, да се гласува днес е безсмислено!

 

    Красимир  Бачков




Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Да, Краси- това е Истината.
02.10.2022 11:29
Може би.. все пак гласуване от графата "не подкрепям никого", за статистиката и за да не ни свият гласа?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430215
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031