Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2022 11:28 - ПОСЛЕДНИТЕ БЪЛГАРИ СТОЯТ И ГЛЕДАТ
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 2269 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПОСЛЕДНИТЕ  БЪЛГАРИ  СТОЯТ  И  ГЛЕДАТ

 

Беше ни казано в прав текст още преди тридесет години от планът Ран Ът, че до 2030 г. ще видят сметката на държавата и народа ни! Не повярвахме! Смятахме, че като сме оцелели през вековете робство, все едно сме ваксинирани против унищожение. Знаехме себе си, собствените си недостатъци и качества, и не можехме да предположим, колко ненормални са западняците! Не допускахме и наличието на толкова много национални предатели и продажници!

  Последва унищожение на всичко българско и родно, а което ставаше за нещо, бе откраднато посред бял ден, мародерски, без срам! Прокудиха кадърните и младите, а тези които останаха бяха подложени на мизерия и открит геноцид! И започна да се променя светът, но не както ни бяха учили към по-добро, а напротив! Не само у нас, а  първо на Запад слугите на сатаната започнаха деморализацията и деградацията на обществата! Християнските ценности бяха грубо потъпкани, за да бъдат издигнати в култ джендърството и содомията! Направи се всичко възможно, да се унищожи семейството като основна единица в държавата и да се изземат неговите приоритети от разни НПО и частни злодейски организации. Дългата ни история бодеше в очите двестагодишните кравари, затова с помощта на наши продажници започнаха да я унищожават! Започнаха от учебниците, с подмяна и скриване на факти, гордост за всеки българин, продължиха в литературата, музиката и всички форми на кулртурата, да изчегъркат всичко българско, за да бъде забравено! Създадоха грантове с които субсидираха националните предатели! Соросоидните организации завзеха трибуните на културата в печатните издания, радиото и телевизията. Наложиха покварата и разврата като нещо модерно, а истинските, стойностни български творци бяха низвергнати и охулвани! Заели позата на съдници, разни некадърни нищожества раздаваха присъди и плюеха по националните медии истинските български творци, докато в същото време организираха конкурси и се самонаграждаваха с небивала медийна аларма! Действаха срещу най-ценното, което имахме - БЪЛГАРСКИЯ  ДУХ!

   До голяма степен успяха, но българския ген не случайно е оцелял през вековете! Изконната народна мъдрост запази по-голямата част от народа, от „лечението“ с вакSини против коби, но не даде сили на хората да свалят предателите от ГЕРБ, недоразумението ПП, Да България и БСП / каквото и да значи това/. С невиждани фалшификации, чрез машинно гласуване бяха спуснати гнусни марионетки, които имат задача да ни вкарат в Третата световна война! Великото затриване на нормалните хора по земята продължава и сатанистите не са се отклонили и метър от целите си! По един или друг начин, те ще въвлекат целия свят във войната в Украйна! Да унищожат православното християнство и да заграбят необятните руски земи са едни от основните им задачи, но понеже са преяли от пари и власт, не разбират в какво са се забъркали! Те по стар навик смятат, че ще колят и бесят, а с лъжи и лицемерие ще замазват очите на хората! Обаче този път номерата им НЯМА  ДА  МИНАТ!!!

 Живот на колене и като роб не струва нищо! Неслучайно Ботев ни е призвал към СВОБОДА  или  СМЪРТ! Русия ще направи всичко възможно да запази мира до онзи момент, в който провокациите на Запада излязат извън контрол! След това идва онзи АПОКАЛИПСИС, който описват в библията! Така или иначе, до 2030 година може да приключат с държавата ни, като междувременно занулят и целия останал свят!

  А  НИЕ  СТОИМ  И  ГЛЕДАМЕ…!

Когато театрото свърши, ще рухне и сградата на театъра! Ще бъдат унищожени както главните действащи лица, така и зрителите на тази недостойна постановка! И както казва Путин, защо ни е този свят, ако е ненормален, несправедлив и нас ни няма в него?!

 

   Красимир  Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447166
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930