Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03 13:18 - Загубени в необятния безкрай на църковни митове и лъжи..
Автор: icansing Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 727 Коментари: 8 Гласове:
4

Последна промяна: 17.03 16:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Пореден епизод от "Най-Новия- Завет и и Коран" от Махараджа Икан Сингх. По исторически мотиви и сценарий на Пророк Исайа от блога! Редактира се от Бог чрез Природните Му Закони.  

 

Когато започвах реконструкция и първоначално  подкопаване на (гнилите) основи на църковните «храмове», бях доста предпазлив: захванах да подкастрям енергично първо сектите, които като избуял храсталак скриваха църковните кули, кръстове и полумесеци. Разбира се, кълцах най-напред паразитните разклонения на юдейството (тъмно безумие!) чиито основни клонове «християнство» и «ислям» съвсем не отстъпват по перверзии, шарлатанство  и зъл шаманизъм! Колкото педерастлъкът на джендъра е омерзителен, така и отврателните църковни митове, «стълбове на религията» са обидни за светлите, добрите и мислещите. Темата за употребата на богородиците я минахме наскоро чисто медицински.

Сега ще я разгледаме и духовно- ние махараджите сме за това! Мария е грешна по презумция «всички сме грешни», понеже след «първородния грях» нещата на Земята са доста грубички.. тия работи ще си ги търсите из вашите «свети» книги, които естествено, не разбирате - защото ви липсва «просено зрънце» Вяра, нямате Светлина да ви разшири кръгозора и сте затънали до гуша в Тинята на лъжите.  Дева Мария има ефективна духовна връзка със Спасителя- че защо, ако не е вече прегрешила? Знаем по какъв начин е спасена от БЪДЕЩО падение в калта на безчестието- БЛАГОСЛОВЕНА Е!- благословена (упълномощена) си да сгрешиш,  Мария- значи, НЯМА ГРЯХ! Нали само който е безгрешен, има право да замери с камък Бога? Същото е при камарад Мохамед- било "грях" според Корана, ама понеже Пророкът сам го е вършил- вече не е! На невежите ще се стори, че Сам Бог/Аллах върти и суче, та нищо да не Му се разбере. Грешите! Въртят и сучат само религиозните мошеници-просто защото твърде са оплетени в собствените си лъжи. А при Бога всичко е кристално ясно- по Природен Закон!

Ей с такива схоластики би се занимавало попството и милион години, ако не го бутурясаме навреме барабар със «святата» му литература- би ни изхарчило маса пари за тоя, дето духа. Само че аз препращам «знанията по религия» към раздел МИТОЛОГИЯ, който е съседен на раздел «фантастика» във всяка обществена библиотека - изхвърлям ги от Живота!  М/у другото, завършената доктрина на «непорочното зачатие» е в този си вид от едва 1854, гласувана от Светия Съвет като «изцяло правдоподобна» при папа Пий IX , защото всички (кардинали) единодушно смятали,” колко хубаво” би било това за „стадото”, да се прекланят пред още една светица (идол!!!) Мама му стара! Тия ми скриха шапката- направо ми разпраха по шевовете дипломата за маркетинг!

image

Когато Исус изпълнява Ролята Си, да се яви на Тоя Свят като роден от Девица Божи Син (в най-късия ден/най-дългата нощ), да покаже развити Свръспособности и да умре на Кръста, след което да Възкръсне- Той, горкичкия  едва ли е знаел колко ПРЕДИШНИ митологии са възприели АНАЛОГИЧЕН  КУЛТ в изтеклите хилядолетия: Аз се сещам за три,  но те са десетки и стотици случаи... в паметта ми са останали Хермес, Орфей и Митра (еднакъв сладникав холивудски сценарий). Търсете и ще намерите- митовете са чудесни, защото са оживели приказки от миналото, а не РЕЛИГИЯ, която да се натрапва всеки ден в живота ни и да прави всички да заприличаме на бедни палячовци.

То изобщо, църквата има ли друго нещо, освен гротески идоли?! „Не си прави образи.. . и не им се кланяй” – ето, пищните иконостаси говорят че не чуваме (нито разбираме) какво ни се говори! Тук „християните” водят в индустрията за скулптиране на погребални маски, безчетни бутафории, ерзацни „свети” артикули, епистоларни сурогати..  Знаете, че има и различни мюсюлмански икони, дрънкулки, аксесоари със символика и цяло измаилтянско религиозно изкуство- там Мохамед е изтипосван по-често (но не винаги!) със закрито от бяла (ковид?) маска лице, докато другите библейски и корански митични персонажи са свободно изобразени- архангелите, ангелите, кобилата с женско лице Бурак (Борак), ужасните адски огньове и мъки, дяволите.. разбира се, всичко е вехта, нефелна митология от други векове- но, за нещастие- възприета и до днес едва ли не за реалност!

Знаете ли кой всъщност ръководи Този Свят? Да, сетиха се веднага тия които са чели „Коринтяни”! В контекста на Общото Мироздание, всяка фирма си има Управител: на Земята това е Сатана. Поповете отлично знаят това, но доброволно му служат- как иначе ще придобият толкова СВЕТСКА, реална власт и $$$$$$$$! Правят го  „по необходимост”, неохотно, като „по-малкото зло” – но с реална земна печалба!

Както Сатана, така и Бог си имат  на Земята „демилитаризирани територии”- където властва Вярата (въпросът е КАК?- кой позволява?) Там (някъде) е Домът на Бог, отворен за "наши". „Вярата” - звучи почти като отваряне на „мистична врата ”, нали? Точно така е! Изпълненият с Вяра е приятел на Бог, пият си заедно ичкията.  Тук отново потвърждавам, че „вяра” и „църква” са диаметрално-противоположни поради огромните маркетинговите различия и религиозна злоупотреба с подли сатанински църковни демагогии (пълна монополизация на свободния пазар на Вярата- повсеместно унищожаване на конкуренцията)-вижте и Постулат 1)  Значи- категорично, разбрахме всички: църквата е репрезентативен офис на Император Сатана, попщината се състои от предани и мотивирани служители на Нечестивеца- според ранга! Тогава къде да се скрият бедните вярващи, като централните офиси са заети? Има разкошни убещища и за нашего брата -уединени сред Природата, близо до Бог! Вижте къде провеждат духовното си обучение тибетците- в планините, където е Чистота- неслучайно!

Постулат 5: Църквата (отдавна) знае кой е Шефа – това е Сатана и тя му служи съветно!

Религиозната "наука" е доста наясно с наличието на  странни, "свети" текстове- но понеже не ги разбира, се чуди как да ви спести и на вас главоболия. Е, те са просто неудобни и няма как да се отместят, за да бъде църковното съществуване съвсем безметежно. А някои спорни текстове са плод на такива остри дебати, които завършват с рязането на минимум 30,000 гласи във „вартоломеевата нощ”.. подължила няколко нощи .. и прерастнала в 30-годишна война! И май във всички други по-нови, войни е намесена тази меркантилна, начумерена институцийка, ако не се лъжа.. 

image

Постулат 6: Служейки на Сатана, църквата е е извор на екстремен Сатанизъм и Тероризъм!   

Позната изтория и развитие: Служейки на СССР, България бе зло овчарско куче на „съветизма”, преминавайки към  НАТО е  в момента  „хард-атлантик без аналог”, колкото и гражданите да недоволстват. Митовете са за това, да ги живеем като в паралелна реалност- да се мразим за тях, да спорим и да се убиваме един-друг. Точно това желае нашият Голям Шеф- Сатана. Да приемеш фалшивата Вяра за своя- да умреш героично за Безчестието.








Гласувай:
4



1. icansing - Най-учтиво се канят на дебат:
14.03 13:39
Пророк Исайа и С-ие, radоykova, Марго Русская...
(хоть и Марго мне сказала, что с "этим книжником"
она не хочет категорически иметь ничего общего!")
Но аз си имам други мои безценни помощници..
цитирай
2. icansing - До (2)Че кой е твърдял друго?- АЗ ДА БОГОХУЛСТВАМ?
14.03 15:44
Има ли по-верен приятел за маса Бог от мен? Значи си чел бая повърхностно...
На топа на устата е само попщината- попската, супер-сладичка Парадигма!
Ти не разбра ли с какво красиво благоговение се отнасям към НВ Създателя?
Понеже разпознавам интелигента и духовния пич- ще черпиш! Прав си 100%!
цитирай
3. icansing - До radoykova:В блога се завъртя Ново Фарисейство което гласи:
14.03 16:28
" ..Напоследък вниманието ми е заострено върху следния фрагмент от Послание на Яков, 4 глава: "не знаете ли, че приятелството със света е вражда против Бога?
И тъй, който иска да бъде приятел на света, става враг на Бога..."

Този Яков не е бил съвсем глупав, пишейки определено срещу опошленото, разядено от тартюфщина "духовенство": което, продавайки ни (имагинерен, нереален) продукт от Друг Свят (понеже в тоя, нашия си Вярата е безплатна- вече го изяснихме!) си живее доста нашироко с всички облаги и екстри в ТОЗИ, МАТЕРИАЛНИЯ! Подобен антипопски и при това, незабележим за глупака подход е чудесен-браво, Яков!

Послеслов: Казал съм- и ме подкрепиха и много други: поповете-бегом, на кариерата да призведете продукт! Власеница, кратунка с вода, чука на Езоп в ръчица- и да теософстват на воля! Така поне ще са полезни с нещо! .. де-де.. свикнаха на мерцедеси, линкълни, банкети, резиденции, Ролекси, разкош.. каква суета, Боже- прибери си вересиите!

цитирай
4. krumbelosvet - Драги icansing,
14.03 17:05
Въпреки научния ми мироглед, Библията я чета от 1983г и я познавам по-добре от много свещеници. Защото е най-издаваната книга и защото владее голяма част от човечеството.
Ти си подочул или попрочел нещо оттук-оттам. Знанията ти за Библията са КРАЙНО СЛАБИ. Туй за родилата мома, е отдавна изтъркан аргумент.
Между другото, ИМА редки случаи за запазване на девствената ципа след полов акт, а защо не и след раждане. Редки случаи.
цитирай
5. dobrodan - Ако бог е всесилен и всемогъщ,
14.03 17:54
какъв му е проблемът със сатаната?
Пък то ни бог, ни сатана извън човека.
И дебили, дето лапкат като гушени гъсета :):):).
ПЕТ ХИЛЯДИ БОГОВЕ, ОТКАК СЪЩЕСТВУВА ЧОВЕК, МОЖЕ И ДА СА ПОВЕЧЕ!
ОБАЧЕ ВАШИЯТ Е ПРАВИЛНИЯТ? ЕДИНСТВЕНИЯТ?
Да нямаш други богове освен мене?
Ерго, сам си признава, че не е един-единствен.
Ами ся ко прайм?
цитирай
6. icansing - До (7) Може да се чете всичко, но да ни набутват ГРУБО СЪЩИТИ Библии/Корани
15.03 11:02
за "свети" книги- протестирам! За физиологията и духовното значение на девствеността вече написах достатъчно- прочете ли го? 108-те свети писания откри ли? Какво знаеш за Учителя Христос- откъде има тези задълбочени окултни познания? Скоро ще узнаеш!
цитирай
7. icansing - До (6) Някакъв проблем?- Сатана е назначен,
15.03 11:25
да прибира на Бога вересиите! Както Бог е във всеки от нас, така и Сатана- ти много правилно отбеляза! Бог ни е дал изцяло свободен избор (ай, човече- на това му се вика ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ! Бъди сатанист- бъди си дебил - прави каквото искаш- или стани сам Бог!


Виждате, читатели колко смешно става, когато
НАКЪЛВАНИТЕ КНИЖНИЦИ си изтриват коментарите (какво друго да сторят- аз ги затапвам с кеф!). После програмата сменя номерата на коментарите и сега вече не се разбира на кого съм отговарял- май сам на себе си, ха-ха!
цитирай
8. kvg55 - icansing,
20.03 15:21
Навсякъде, включително и в църквата, парица е царица.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: icansing
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 57640
Постинги: 93
Коментари: 363
Гласове: 135
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930