Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2010 19:50 - Предпочитани новини
Автор: jitanosten Категория: Новини   
Прочетен: 682 Коментари: 0 Гласове:
2



ПРЕДПОЧИТАНИ  НОВИНИ

   Днес на неофициално посещение в страната пристигна брата на африканския специалист Путко ма Фани – г-н Куро ма Фани. Според добре осведомени източници той ще замени мишока Мъри Стоилов, като селекционер на националите по футбол. Г-н Куро ма Фани е заявил, че за него не е проблем да класира нашите куци коне за следващото европейско първенство. Единственото условие което поставил е, негов асистент да е Сашка Васева.

                                              ...............................

   Важна  правителствена делегация от Русия  била засечена от кола с водач футболиста Дембеле. Дипломатическият скандал бил избегнат, благодарение на опитния водач на делегацията – г-н Куроедов. Той възпитано заплашил футболиста, че вместо глоба ще му се наложи за наказание да преспи една вечер с Гонзо. На пишман водача веднага му излезли стресници и тържествено обещал, да не засича никого вече. В знак на смирение той подарил на г-н Куроедов диск с песните на Пако Ибанес.

                                             .................................

   Час по-късно, в резиденция „Евксиноград” избухна лятна епидемия и покоси отведнъж 199 депутата. Оказа се, че опасният вирус се е намирал в кюфтетата, които народните избранници консумирали в неограничени количества, при цена 0.12 ст. за брой. Оцелелите 41 депутата са карали отпуската си в чужбина и затова са спасили кожите. Вътрешният министър Цветанов реагирал веднага, като наредил на фирма „Дупаров” от гр. Дупница да изработи надгробни камъни за дупетатите, с форма на карта за гласуване. В знак на преклонение, любимецът на родната полиция – славея Веско Маринов обеща да  пребоядиса късите си зелени гащета в черно. Щял още да съчини химн за геройски загиналите депутати съвсем безплатно. От своя страна министърът на образованието немедлено ще прекъсне ваканцията на учениците, за да слушат организирано химна.

                                               ..................................

  Последните реформи в здравеопазването  включват нов почин. Докторите да получават пари от държавата, Здравната каса и пациентите поотделно, за да изслушват болните  за болежките им. На пациент не се полагат повече от 10 минути за оплакване. Евентуалното им лечение ще се насочва с направление към арменския поп.

                                                  .................................

  И новината от последния час:

     Глобалното затопляне е причинено от Алексей Петров. Още докато се подвизавал в ДАНС, той подмолно инструктирал Вальо – топлото как да действа, за да внесе смут в климата и управлението на страната. Топлото било разнасяно с мотриси на „Трамкар”, управлявани лично от Станишев, под вещото ръководство на ветерана Евгени Минчев. Случаят се разследва.

              Водещ новинар: К.   И.Бачков



Тагове:   новини,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431211
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031