Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2016 09:44 - Краят на "Непобедимите" !
Автор: jitanosten Категория: Новини   
Прочетен: 404 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Краят на "Непобедимите"!

За направата на няколко серии от "Непобедимите", в България се събра целият звезден елит на Холивуд. Хареса им на световно известните звезди българската природа, българското вино, нашите жени и евтинията за всичко. Покрай славата, успехите и парите си, актьорите повярваха, че наистина са непобедими. Както винаги, за снимането на последната серия от супер - продукцията Сталоун, Брус Уилис, Стейтън, Шварценегер, Долф Лундгрен, Мики Рурк, Стив Остин, Джет Ли, Харисън Форд и несломия Чък Норис се въоръжиха тежко и свръх модерно. И в столицата започнаха снимките. А докато действието се развиваше край един софийски подлез, неочаквано Мики Рурк, Шварценегер, Брус Уилис и Долф Лундгрен бяха жестоко наритани от циганина от Добрич, дето нарита скоро едно девойче в немското метро. За нула време хвръкнаха оръжията на екшън героите, а те се затъркаляха по земята, беззащитни като малки котета. Останалите звезди бяха поведени от вездесъщия Чък Норис, да помогнат на колегите си, но за беда налетяха на българския бодигард от Испания, който онзи ден трупяса невинен испанец, точно като бик от корида - с единствен удар между рогата. Той помля актьорите за секунди и после си плеснаха ръцете тържествуващо с циганина от Добрич.
- Кви са тия, брато? Кво ти се пречкат? - свойски запита бодигарда.
- Нещо се объркали, бате! Праят се на страшни на мене! Ни знаят те, как ритами ние в махалата "Максуда" във Варна!
- Теб още ли те търсят немските ченгета?
- Търсят, ама ши фанат за набора! А испанците тебе дирят ли?
- Да дирят! Хайде да ходим в Студентски град, двамата! Там и след сто години не могат ни намерят! Евтини мацки, уиски, дрога, дискотеки и продажни съдии колкото искаш! Живот ще си живеем!
Двамата се прегърнаха и тръгнаха спокойно. Снимачният екип на филма гледаше онемял и безпомощен. Пред очите им бе настъпил края на "Непобедимите". Оператори, сценаристи, режисьори и пиротехници се втурнаха да помагат на натръшканите по земята звезди. Те не можеха да проумеят, как един деградирал циганин, заедно с една пропаднала мутра могат да се справят за нула време със звездния им екип от супер мъже. Те просто не осъзнаваха, че се намират на територията на страната с неограничени възможности за всеки бандит - България!

Красимир Бачков




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1444803
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930