Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2007 04:40 - НА КОЛЕНЕ ПРЕД УЧИТЕЛЯ !
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове:
0



НА  КОЛЕНЕ  ПРЕД  УЧИТЕЛЯ !

 

Паднете на колене пред учителя, слепи хора! Отворете си очите и ушите, за да чуете и видите ИСТИНАТА! В момента се води ПЪРВАТА истинска битка за България! Защото страната ни е нападната от външни и което е по-страшно, от вътрешни врагове! Знам колко боли истината, но тя е следната: Не българската армия защитава страната ни, а българските учители! И това е така, защото родината ни е предадена! А като се има в предвид, че от учителите 90% са жени, разбери най-после НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ, че българските майки са тръгнали срещу врага не за пари, както се опитват да изопачат истината националните предатели, а за да защитят правата си, децата си, домът и страната си!

 Веднага всеки роб ще зададе своят ироничен въпрос: - „Защо са тези силни думи и не ни ли омръзна напоследък, да ни правят на идиоти по всякакви начини?”

 Аз също питам: - Докъде стига робското у българина и неспособен ли е той да види и осмисли ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА ? И понеже отговорът и на двата въпроса е един и същ, като обикновен български учител, опитващ се да вкара малко светлина в помрачената душа на своя мързелив ученик, ще започна своя първи урок по ограмотяване на слепи българи.

   Проповядва ни се етническа толерантност, защото родината ни е почти превзета от Турция! В момента ни „управлява” протурско правителство, избрано с вота на ДПС и обслужващо изцяло турски интереси! А какви са те? Елементарно! Да се установи пораженско мислене и констатации за всеобща безизходица и хаос, за да се управлява раята лесно и бързо. Защото през последните години, повече от половината от изконната българска земя, е била продадена за стотинки, или просто подарена на турци! Ако някой се съмнява, може да направи сверка по националният кадастър и ще види, че повече от половината Родопи, Странджа, Пиринско, Разградско, Добруджа и където въобще има плодородна земя или гори, са вече турска собственост. Наглостта  на някои самозабравили се турци стигна чак до там, че да претендират за собственост на български земи, с документи  от времето на турската империя! Икономиката ни е умишлено унищожена и стопаните на най-големите останали заводи, са също турци. Горите ни се палят, за да отидат после  по-лесно отново в Турция. Житото ( хлябът ни! ) заминава с кораби от Балчик, Варна и Бургас, след всяка реколта, изнесено  за жълти стотинки пак за Турция. А ние вече ядем хляб над един лев!!! Една трета от енергоизточниците ни вече са турско притежание. Говори се по турски в националната ни телевизия! В някои градове, ако не говориш турски в кметствата, не можеш да получиш работа или социални придобивки. Слушат се турски маанета по места, направо от говорители по уличните стълбове. Наложената небивала досега корупция е чисто ориенталски прийом за унищожаване на държавността. Турци купуват дори футболните ни отбори! Турски са доматите, зелето, чушките на пазара!  Турски са дрехите и обувките, с които е облечен и обут обикновеният българин! ТУРСКАТА ИНВАЗИЯ Е НАВСЯКЪДЕ !

 И сега трябва ли да питам недостойни ученико, как се стигна до поголовната турцизация в страната? А ако пак не знаеш отговора, ти казвам: Като умишлено се унищожи българското селско стопанство и животновъдство, леката и тежка промишленост, патриотичният български дух в училищата и се срина държавността, като за управници бяха избрани родоотстъпници!

  И понеже в последните дни разумът ти е размътен, а вярата – убита, довери се на инстинкта! В момента майчинският инстинкт за беда провокира майките – учителки и те са тръгнали в своя трънлив поход, да свалят продажното протурско правителство! Но ти мързелив ученико ги плюеш и упрекваш! Защото си затъпял и безволев роб, без духовност и национална идентичност! Защото си страхлив поданик на страната в която живееш и която мечтаеш, час по-скоро да напуснеш. Защото далеч по-лесно е да отидеш да слугуваш в чужбина, вместо да подкрепиш живите въгленчета на българщината – своите учители!

  И ако до тук все още не ти е блеснало нещо в съзнанието, то направо ти казвам, а какво ще сториш избирай ти. НЕ ГЛАСУВАЙ за комунистите, а избери някоя от останалите партии! Те не са много по-добри, но не са дотам омърсени и продажни. Ако не гласуваш, все едно гласуваш за турците! И ВЯРВАЙ на своите учители, защото те могат да те научат само на добро и нямат интерес и облага да те лъжат като политиците!

                                                            Красимир Бачков




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1448659
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930