Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2007 18:12 - ВИНОВЕН СИ ТИ !
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 978 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВИНОВЕН   СИ   ТИ !

 

  Робството на днешните българи е по-унизително от това, по време на „турското присъствие” по нашите земи. Първо, защото не сме покорени от войска, а от бандити и второ, защото повечето от поробителите ни са етнически българи. И ако трябва да си представим днешната ситуация в родината ни, то представете си една наведена червена бабичка със запретната фуста, наместил се отзад турчин да я оправя и жълт дърт тарикат с козя брадичка, да снима порно акта. Всички те са стъпили върху гърба на обикновен българин, който не може да си поеме дъх и всеки момент ще се строполи, ако не са двете вносни патерици на които се подпира. Всичко това пред погледа на шепа ръкопляскащи мутри, държащи чаши с уиски, на фона на гнусна чалга.

 Грозна картинка, нали? А това е истината за съвременна България в момента! Данъци, корупция, полицейски и чиновнически произвол, подплатени с безнаказана престъпност и безмерна наглост на политици и обикновени хайдути. Факта, че почти от всяко българско семейство вече има човек зад граница, който работи и издържа останалите тук, дава относителното спокойствие в държавата. И „управляващите” от тройната коалиция си вършат зулумите необезпокоявани от никого, спекулата с цените на дребно процъфтява и всеки у нас прави каквото си ще, но най-вече безобразия. Защото в действителност ние живеем не в държава, а в разграден двор, където единствено важат и се прилагат законите на джунглата. Общество няма, законност няма, ред няма, управия няма!!!

  И за всичко това си виновен само и единствено ти, българино! Защото с вроденото си от векове робско търпение, ти оцеляваш наистина, но за сметка на децата и внуците си. Защото и близкото, и по-далечно бъдеще е вече заграбено от същите тези политици, които псуваш всеки ден и срещу които не си мърдаш дори пръста. И както в една непочистена рана се множат бацили и причиняват гангрена, така се множат антисоциалните тумори, които убиват държавата. Циганите, които не произвеждат друго освен деца и престъпност, а в същото време смучат пари под формата на социални помощи и субсидии по различни проекти. И които сега се водят „малцинство”,а не ми е ясно защо след като вредите от тях са повече от ползите, се стимулират към мнозинство в държавата?! Огромният чиновнически апарат, който допълнително създава корупция и вместо да е в полза на гражданите, ги бави и ощетява с бюрократически хватки и прийоми. Необузданата неорганизирана и организирана престъпност, която се шири безнаказано. Безумната данъчна политика, която по-скоро пречи на малкият и среден бизнес. Безхаберните депутати и министри, които са в час за всяка далавера, но до сега не са сътворили и един закон в полза на обикновения човек и неговите нужди.

  Изобщо анархията в държавата е абсолютна и за нея си виновен преди всичко ти, българино! Знаеш приказката за зелника и лудия тъй, че не търси виновни за дереджето  в което си се поставил сам. Единственото решение е сам да се освободиш от пиявиците, които смучат кръв от плътта и духът ти. Много начини за това няма!

                                                                           Красимир Бачков




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lambo - Първо трябва да се преброим, ние българите ...
15.11.2007 15:04
Защото не останахме много.
Децата български ВЕЧЕ са изгонени в чужбина ... НАД 2 МИЛИОНА !!!
Изгонени са ВЕЧЕ и истинските Турци. При власта на "турчина" Метко Исмаилов - Доган се изселиха над 430 000 турци, повече отколкото при "Голямата екскурзия"

Единствените, които не се изселват и с все по-страшно темпо раждат са циганите ...
На всеки 100 деца "само" 75 са циганчета
Въпреки че плащат не повече от 4% от данъците и осигуровките (тоест нищо), циганите получават 85% от Майчинствата и детските.
Затова "производството" на циганчета е станало най-доходния им занаят

Откъде идва тази политика ? От "нашите" политици ... Защо "нашите" е в скоби ?
АмИ погледнете произхода и етноса им.
От Яшар (Т.Живков), през Луканов, Желев, Петър Стоянов, И. Костов. Седефчо (Първанов), Исмаилов (Доган) и т.н. до Кохари (Кобурга) и Яков (Станишев) всички до един са ЦИГАНИ или ХАЗАРИ, най-смъртните ни врагове ...
Целта им е вече ясна за всеки по интелигентен човек - население от 100% лумпенизирани чалга-цигани ...

И ... НЕ СА ДАЛЕЧ ОТ ЦЕЛТА СИ ...
цитирай
2. chara - виновен или наивен
19.11.2007 08:59
Мрачна, много мрачна констатация, дори апокалиптична ... Приемам тезата за виновността, но да потърсим и някакво оправдание за поведението на българина - наивност, детска доверчивост, липса на информация, неразбиране на ситуацията. Може би масовизирането на бедността води напоследък до възлагане на надежди и оправомощаване /чрез вот/ на всеки говорещ /разбирай - обещаващ/ това, което иска да чуе масовата "електорална единица" ...
Това обаче не е толкова съществено, защото проблема е констатиран, оповестен и осъзнат. По-важното е КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА ... Струва ми се, че в тази посока трябва да разсъждаваме, търсим решения или да потъваме в някое ново блато на заблуди ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431234
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031