Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2008 13:19 - Проект "ОБЩЕСТВЕНА СИЛА"
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 983 Коментари: 1 Гласове:
0



Проект  „ОБЩЕСТВЕНА  СИЛА”

  Самият аз съм лъгал,крал и вършил безобразия в определена степен,за да знам какво е усещането след това. Вярно,че моите прегрешения, сравнени с тия на депутатите и министрите са невинна бебешка игра, но нали все пак след това човек успява да съхрани себе си и усещането за наказуемост и реалност.Дава си сметка колко е лош и независимо дали е разкрит от другите или не,преценява дали да продължи по този път. Или в повечето случаи става въпрос за едно отдавна забравено понятие,наречено съвест.За него знам само, че или го имаш,или не.

  От малък ненавиждам да ми четат морал,особено неморални хора. И сам не го практикувам, макар по професия да съм учител. МРАЗЯ празнодумците! Знам, че ако някой е загрижен истински за теб, ще намери начин да ти покаже кое е добро  и кое не. Ще ти посочи и начините, за да победиш злото. Стига да го имаш насреща си този добър човек! Ако обаче по една или друга причина никой не ти сочи правилният път, длъжен си като в онази приказка за неволята, да се вземеш сам в ръце и споделяйки с братята по съдба проблемите си,да тръгнеш да ги решаваш.

  През последните години в България се краде както в „турско” не се е крало! Организираната  мафия, наречена депутати,министри и правителство, ни смята за идиоти, защото до там сме изтръпнали от ежедневната болка и гавра,че не реагираме на нищо.Състоянието в което е изпаднал народа е „клинична смърт”.Само една част от децата ни, водени от дързоста на младоста, тръгват от България омерзени, осакатени и без самочувствие да дирят спасение за чистите пориви на духа си навън, където с широко отворени очи разбират, че са в пъти по-умни, добри и кадърни от връстниците си, независимо от държавата в която са попаднали. По-голямата част от тях успяват да се наложат в чуждата страна, която за разлика от родината  ги цени и приютява, дори само заради това да ги използва по предназначение.  От там те съответно помагат, на останалите да „оцеляват” свои роднини и близки  тук. Жалка, но реална до болка действителност!

  Аз и няколко приятели от дълго време търсим брод ,в запенените мътни води  на „съвременна” България.Като съвсем обикновени хора, в началото викахме по площадите, стачкувахме, гласувахме, пеехме демократични песни и освирквахме „боклуците”. И през ум не ни минаваше,че сме били манипулирани от същите тези”боклуци”,за постигането на следващите им по програма цели. Постепенно започнахме да отрезняваме от еуфорията на площадната надежда и затворихме протеста и мъката в себе си, защото нямаше достойни лидери,които да ни поведат към нещо по-добро. Нещо повече – нечистоплътни и алчни хора ни използваха и употребиха за лично облагодетелствуване. Сега точно като 80% от всички българи и ние не вярваме на нищо и на никого. И  ТАМ  Е  ГОЛЯМАТА  НИ  ГРЕШКА !

 Знам,че хора с омърсени души ще се присмеят на призива и обръщението ни.От тях това е нормално да се очаква. Аз се обръщам към тия, които споделят болката от безизходицата, в която са ни натикали днешните управляващи.

   БРАТЯ  И  СЕСТРИ,  обикновени българи !

Ако и вие сте обезверени и отчаяни колкото нас, повярвайте в себе си! Щом сме много, в това е силата ни! Ние,няколко приятели от градовете Добрич и Варна създадохме сайт, в който да съберем зимата на нашето недоволство. Този сайт е РАЗЛИЧЕН ! С него се надяваме да организираме човешкият си протест и да свалим от власт  престъпниците,които в момента ни управляват. Това няма да е поредната измамна партия, а една обществена сила, която ще помете догмите на престъпно управление и узаконена анархия и грабеж, които в момента вилнеят в страната ни. Имаме конкретни идеи и начини за реализирането  им. Не подценявайте силата,която можем да осъществим заедно! До няколко дни ще обявим сайта, а до тогава чакаме вашето откровено човешко мнение.Приемаме всякакви добронамерени съвети! На провокатори не отговаряме.Знаем,че ще има безброй атаки срещу този сайт и затова ще ви бъдем благодарни, ако предварително ни посъветвате как да се пазим от тях. Пишете ни честно какво мислите за проекта, защото това ще е от обща полза! Не желаем съветници с пораженско и нихилистично мислене. И помнете,че ако човек не вярва в това към което се стреми, той никога няма да го постигне!

                                                             Ваш  Красимир  Бачков

 

 



Тагове:   Обществена,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. roksolana - ...
08.02.2008 16:37
УСПЕХ!

http://edname4ta.blog.bg/viewpost.php?id=157474
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1443658
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930