Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2009 10:48 - Само военен режим ни оправя!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1457 Коментари: 5 Гласове:
0



САМО  ВОЕНЕН  РЕЖИМ  НИ  ОПРАВЯ!

      Защо се чудим на това, което става в България и в частност със самите нас? Та това е толкова разбираемо и логично, само че погледнато от друг, а не от нашият ъгъл! Все по-често се питаме къде живеем.

    В райско кътче, или в ада? В джунгла на края на Европа? В държава или географска местност с неконтролируем режим на хора, стоки и товари? Защо се върнахме векове назад в развитието си и в момента хората се страхуват,точно както са се страхували по време на турското робство по тия земи? Защо елементарната груба сила и парите се налагат над закон,ред и цивилизационни норми? Кому е нужен тоя хаос и чии интереси обслужва в крайна сметка?

   Още много въпроси тревожат вече малкото останали нормални български граждани. Защото останалите са безвъзвратно увредени физически и психически. А защо и с какво заслужихме тази агония може да си отговори всеки, който има поне малко достойнство, за да погледне първо в себе си, а после да вини другите за своите и общите проблеми.

   Доказано е, че една болест се развива в среда, където съпротивителните сили на организма са слаби или изобщо не съществуват. Нашият организъм / в случая България/, бе умишлено увреден още в началото на „демокрацията” през 90-те години на миналият век. Направиха го хората, които провокираха самата „демокрация”, за да могат след това да се превърнат в богати капиталисти и собственици на заграбени фабрики, заводи, културни учреждения,банки,медий,магазини, земя и гори от българската държава. Направиха го бившите комунисти и сегашните им преобразувания – БСП, Евролевица и т.н. по модела на ламята на която отсекли едната глава, а на нейно място израсли нови три. Всъщност българските комунисти на два пъти окрадаха народа и държавата! Първият път през 1944 г. При колективизацията, грабиха необезспокоявани дребната и едра хорска собственост, а вторият  след 1989 г. След раздаване на чували с пари на партийци и една безумна приватизация, на всичко което става за крадене. За да мируват обаче хората, се образуваха различни структури на силова основа, основната задача на които бе да тормозят обикновените граждани на държавата и да всяват страх. ВИС и СИК са само върхът на айсберга! Хиляди мързеливи тунеядци бяха привлечени в борческите групировки и всички уволнени и пенсионирани ченгета и бивши агенти, бяха организирани в повсеместни погроми над хора и имущество, за да се появи нуждата от „охранители”. Един път наплашен народът, безропотно прие да го „пазят” точно тия, дето вчера са му потрошили колата, или обрали апартамента. В съда нищо не може да се докаже,защото де факто правосъдие в държавата няма! И започва безсрамното и нагло грабене на България! А когато общо взето всички ниши са разпределени, грабежът продължава с неадекватно високи цени на ток, вода , парно, комуникаций, транспорт, услуги  и всичко, което може да накара един здрав и нормален българин да си хване пътя, и след като тегли една благословия на изродите, да напусне държавата. Тук обаче е поставена уловката на „българският манталитет”, който по-рано  или по-късно, поради носталгия или чисто родолюбие, ще върне блудният син пак по тия места, за да си построи дом, или да праща пари на роднините си просто за да оцеляват. Или се получава порочен кръг – парите дори на прокудените от родината, пак се връщат тук, за да ги усвояват  същите нагли крадци.

     И как да избягаме от тази ужасна схема на терор и грабеж? Как да опазим себе си и близките си? Защото вече и децата знаят, че България е място за престъпност, незаконно забогатяване и организирана анархия. А нали всички виждаме, какви са плодовете на безмълвното скърцане със зъби и наведената глава – необяснима безумна агресия, безсмислени на пръв поглед убийства и абсолютно незачитане на закон,ред и правила.И това са само симптоми на един предстоящ масов изблик на гняв!!! Защото обикновените хора логично няма да издържат и един ден ще сринат всички структури на държавността. Защото в момента те са само структури за грабеж, от страна на няколко партийни формаций. Реално хора, на ръководни места в държавата, истински загрижени за народа  и самата държава НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!  Тогава какво ни остава?

   Съвсем тенденциозно по медиите, се плашат всички от това, колко лошо ще стане, ако някой диктатор се докопа до властта в България. Защото и медиите обслужват интересите на тия, които в момента се гаврят с всичко българско и продължават грабежа. Манипулират се  за да не разберат хората,че само полза ще има от един военен режим на първо време, докато се хванат в ръце юздите на власта и се поставят под контрол  нещата в страната. Това е крайна мярка разбира се, но ние вече до там сме му изтървали края, че само с крайни решения може да се опазим като народ и нация. Въпросът е не по какъв начин, а кой да застане начело на този военен режим, за да бъде гарант, че нещата няма съвсем да се изродят, а ще тръгнат в нужната на всички българи посока!

                                                                                              Красимир  Бачков



Тагове:   оправя,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. grigorsimov - Непростимо наивно е..
06.02.2009 13:46
Непростимо наивно е да очаквате, че някой ще ви пита вас или нас, кой да оглави един военен, диктаторски режим! Това не си и помисляйте, защото какъвто и режим да наложат, той ще е Техен, и в никакъв, ама наистина в никакъв случай няма да е в интерес на народа, защото просто няма как да стане.
Или може би не знаете, че всичко това, което така добре описвате за България, е господстваща световна политика и тенденция, с различна степен на реализиране в различните страни и региони.
Или с неколко думи: Всичко което се случи и се случва у нас, се ръководи тайно или полу-явно, от запад, нищо че запада е много по-богат и по свободен, защото и тяхната свобода, и привидно благосъстояние, са временни и измамни, и ще са, само до момента на едо 'щракване с пръстите", на световния диригент - Сатана, - олицетворяван физически от световния юдейски капитал, и конкретно от най-влиятелните банкери и неизчислимите им тайни, полутайни и явни лукави организации, - много от които, хората наивно считат за 'своя надежда'!
цитирай
2. prebroitel - Това за военния режим е голяма тъ...
06.02.2009 15:22
Това за военния режим е голяма тъпотия. другото е добренаписано. И другите неща, които пишеш не са лоши,но с" режима" може да си прекалил с кафето.
цитирай
3. eien - Или...едно тотално земетресение...
19.02.2009 11:56
жалко за шепата свестни хора...и блогъри...
Поздрави!
цитирай
4. 300diavoli - Обърнете внимание на haralanov
10.03.2009 13:52
Качил е в блога си статията ви като своя. Аз също я качих в сайта "Писна ни!", който издавам, но не съм спестила нито името ви като автор, нито източника (аз я взех от Емигрант.бг). Написах му гневен коментар, но предполагам, че ще го изтрие, веднага щом го прочете. Но вие като автор можете да си потърсите правата. Успех!
цитирай
5. анонимен - Благодаря!
10.03.2009 15:28
Благодаря Ви г-жо 300 diavoli ! Тоя haralanov сигурно и като ученик е преписвал от съучениците си и сега просто "по навик" :)) го прави. От една страна ми е неприятно,че ми крадат текста, а от друга отчитам, че щом го крадат, значи си струва!
Успих на "Писна ни"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430149
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031