Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2009 10:32 - Гьонсурат = български политик
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 935 Коментари: 2 Гласове:
0



ГЬОНСУРАТ  =  БЪЛГАРСКИ  ПОЛИТИК

   Защо ги мразим толкова? Защо ни подценяват като народ и сила? Защо продължават по същият нелеп и арогантен начин да ни зомбират, за да гласуваме за тях? Ще гласуваме ли? Всъщност  има ли за кого да гласуваме?

   Истината е, че кандидатите за власт се натискат толкова яростно към Народното събрание, за да продължат пладнешкият грабеж на сънародниците си и държавата.  НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО в манталитета и мисленето на кандидат депутатите от която и да било политическа сила в момента! Мераклиите за управляващи са същите, които и в момента са в  парламента. НЯМА  алтернатива, която да привлече обикновеният българин! НЯМА нови лица в българският политически живот и това ще предопредели следващият изборен провал в държавицата ни. Предизборната стъкмистика също не ще подведе лъганият безброй пъти избирател и като реакция на това, ще последва един ужасяващ антивот, от който „Атака” ще излезе начело. Освен ако техническите манипулаций не осигурят „предвижданият” процент гласували, или казано по-просто, ако изборите не се фалшифицират.

    Предстоящите избори всъщност са една гнойна рана, в едно обезсилено от болести народно тяло, която ще бъде изстискана с голи ръце, за да се залъже болният, че се прави нещо за оздравяването му. Естествено веднага след това, раната отново ще започне да гноясва, защото никакви лекарства и ефективни мерки не предстоят като перспектива. НИТО ЕДНА от гласящите се да управляват крадливи партии, няма сериозна програма за икономическото, здравното и най-вече държавно стабилизиране на страната за близките  10 – 20 години напред. НИКОЙ  не мисли за българите в България!!! От какъв зор тогава и на какво основание, ще отиде да гласува който и да е, за някаква партия?! Само за да могат после други мошеници да се бият в гърдите, че на тях им е гласувал доверие народът да го управляват /пардон, да го крадат/?!

   О, не! Повтаряйки толкова много пъти грешките си  ние доказахме, че  не сме от най-организираните и умни народи, но умишленият порочен кръг, в който за пореден път ни насочват политиците, този път може и да бъде избегнат. Как? Като всеки отиде да гласува! Като всички българи от страната и чужбина гласуват за политическа формация, която сегашните управляващи не слагат в сметките. Така ще останат с пръст в устата и червените, и ДПС, и царистите, за които и една каруца хора няма да гласуват. А великите предвиждани резултати за ГЕРБ, едва ли ще са толкова сериозни, колкото им се иска и на бат Бойковите момчета,и на комунистите, и на ДПС.  Това разбира се  в случай, че повсеместно и организирано изборите не се фалшифицират, както много от хората в момента предвиждат.

   И ако хората гласуват по този начин, биха плюли в гьонсуратите на днешните политически боклуци и макар бъдещето на страната в този случай да е абсолютно непредсказуемо, поне няма да се повтори същият омръзнал ни сценарий, на потупване по рамото,  стригане, доене и  експлоатиране, докато рухнеш от изнемога на земята. Определено ще е по-различно и кой знае пък, може и по-добро!

                                                                                   Красимир  Бачков




Гласувай:
0



1. анонимен - Защо - защото.
07.04.2009 11:00
Мразим ги защото са от същия материал, от който сме и ние. Мразим ги защото не сме на тяхното място. Мразим ги защото вътрешно се съмняваме, че ако сме на тяхното място ще бъдем същите като тях. А всеки човек, ако може да мисли, винаги най- много мрази собствените си недъзи и пороци. Мразим ги защото си спомняме нолко пъти сюжета на Приказката за стълбата се повтаря.
Зомбират ни защото ТЕ са на върха на стълбата и не искат да слязат. Арогантни са защото им позволяваме да се държат така. А всичко това е защото с болка в сърцето усещам, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ НАРОД , СГАН.
цитирай
2. jitanosten - Вече писах за това
07.04.2009 11:05
В постинга си "Изключително прост народ", вече писах по темата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430502
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031