Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2009 10:41 - Вечно излъгани
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 480 Коментари: 0 Гласове:
0



ВЕЧНО   ИЗЛЪГАНИ

        Това са българските избиратели, разбира се. С  приетият псевдомажоритарен вот, автоматично се нареждаме до бившите руски федерации и възможноста да бъде манипулиран, потъпкан и абсолютно фалшифициран народния глас.  И изобщо, каквото и да направи правителството от тази тройна коалиция, то все ще е вредно и в ущърб на народа и държавата. Всъщност най-хубавото на това правителство е, че скоро си заминава! Като гледам милионите грешни пари, хвърлени за телевизионни реклами, за да се агитират хората да гласуват за БСП – ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ПО-ГОЛЯМА НАГЛОСТ?! – правя асоциация с хилядите раково болни, бездетни семейства, болни деца, смачкани от нищета пенсионери, унизени в собствената си страна трудещи се, окрадени земеделци и производители, недоумявам – ДОКОГА???

      Докога червените изроди ще се гаврят с всичко българско и ще пречат на държавата? Докога ние ще ги търпим, просто защото от самите тях са написани някакви закони, които разбира се обслужват техните интереси? Докога мръсотията ще е модерна в България? Докога ще продължава зомбирането с помощта на медиите, на обикновеният българин и тоталното оглупяване на народа? Докога ще битуваме в бездуховност? Докога ще продължава БЕЗДЪРЖАВИЕТО ???

    Не е въпросът да се пънем с велики лозунги из сайтовете! Това май вече всеки го може. Въпросът е какво ще направим в действителност, за да се оттървем от комунистическите сатрапи, които попиляха родината ни! Знаете митът за Давид и Голиат. Дори в момента народът да изглежда като Давид, той много бързо може да промени конфигурацията в една екстремална обстановка. Очаква се небивала фалшификация на изборните резултати и единственото нещо, което обикновеният българин може да стори после, е да излезе на улицата и да въведе собствено правосъдие и справедливост. Иначе робството ще продължава, още по-унизително от сега, а държавата ни съвсем ще обезлюдее. И нещо доста интересно нопоследък. Защо  „Атака” е тотално затъмнявана медийно? Тя ли е всъщност най-страшният враг на червените боклуци? Денят за размисъл на българина май трябва да е дълъг цял месец, за да не се повтарят едни и същи резили, при всяко „ново” управление в България. Защото освен на самите нас, нашенските политически простотии омръзнаха и на цяла Европа.

                                                                     Красимир Бачков




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431304
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031