Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2009 08:50 - Не сме народ, а племе!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1511 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НЕ СМЕ НАРОД, А ПЛЕМЕ !

   Преди дни стана ужасна трагедия – загинаха 16 и пострадаха още толкова души. На следващият ден бе обявен траур и хванат свещеник, който от мястото на трагедията събираше в багажника на старата си „Жигула”, няколко отрязани дървета. Дърветата естествено били за отопляване на малката църква, високо на върха, където трудно се стига и никой не се сеща да занесе дръвца за зимата.Естествено медиите наддадоха неистов вой и изкараха попа крадец и осквернител на „свещеното” място, където автобусът – убиец бе спрял своят път. Сигналът към полицията и медиите бил подаден от „съзнателен” гражданин, най-вероятно бивш партиен секретар, или ОФ – отговорник. Полицаите веднага дотърчали при попа, без да губят и секунда, за разлика от реакцията им, когато става въпрос за истинско престъпление и нужда от тяхната намеса. Ако тези две – три отрязани дървета бяха вдигнати от циганите, нито доносникът щеше да звъни на полицията, нито пък тя щеше да се отзове на „местопроизшествието”  като разбере, че става дума за цигани.

  Долу – горе по това време, две деца бяха откъснати насила от  родният им баща, за да ги пратят при една алкохолизирана и скапана от наркотици полякиня, която по нещастна случайност им се явява родна майка. С решение на българският съд, разбира се! По телевизията бяха излъчени безумни кадри, които не могат да се случат в НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА! Децата пищят,  викат за помощ, а озверели ченгета ги дърпат и тикат в един автомобил, пред колелата на който е легнал бащата. Малкото момченце за радост успява да избяга, но момиченцето е натикано, както не е бил блъскан от полицаи и най-върлият убиец по нашите земи. Всъщност те убийците тук се охраняват от полицаите по-добре, отколкото нормалните граждани и се е случвало вече, някой любопитен гражданин или журналист „да гризне дръвцето”, докато гледа почестите, на които се наслаждава престъпника, от страна на полицията.

     Това, че всички хора наоколо протестират, относно БЕЗУМНОТО решение на българският съд, естествено не засяга полицаите, които и родната си майка биха пребили, стига тя да не е бандит, депутат, или друг законно признат изрод. От полицията, както винаги впрочем, файда за хората няма. Тя обслужва всякакви други, но не и народните интереси. Макар, че заплатите им идват от нашите данъци!!! И за какво са ни тия 66000 дебели и озверели ченгета, поне половината от които корумпирани и по-лоши и от самите престъпници?!

   Да! Точно така! Те не са за нас, българино! Те пазят интересите на всички организирани и неорганизирани престъпници в тази „държава”, охраняват ги и въобще не им дреме, когато ти се нуждаеш от помощта им. Теб могат евентуално да те рекетират на пътя, да те поступат на демонстрация или стачка, но не и да те пазят. Това е!

   А ние не сме народ, а тъпо племе, щом позволяваме да се гаврят така с нас.

                                                               Красимир  Бачков




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sphinx - Браво!!! Точно, ясно и съвсем вя...
30.05.2009 10:36
Браво!!! Точно, ясно и съвсем вярно!
цитирай
2. buket - Taka e.
30.05.2009 11:12
Веднъж късно през ноща чувам в стая на горен етаж силен шум и викове. Отивам до там и се оказва че озверял пиян мъж бие жестоко жена си. Тя крещи и вика за помощ. Повиках полиция. Те слушаха боя и чакаха. Казаха че не могат да влезнат вътре, нямали право, жената трябвало да подаде жалба. Тя, жената успя да отвори и изхвърли нож който е успяла да отнеме. Ножа се търкулна до полицаите, борбата продължаваше но полицаите не мръднаха. Отворих вратата и мъжа се показа, заговори се мазно с полицаите, жената помоли да го отведат защото ще я пребие, но без резултат...
цитирай
3. анонимен - Размерът има значение
30.05.2009 13:21
Мда, и като го написа това с размер на шрифта 20pt звучи още по-вярно.
цитирай
4. haralanov - Здравейте!
30.05.2009 14:41
Хубаво е,че има съвсем скоро Избори!Можем приятно да изненадаме и самите себе си,изхвърляйки Тройната Коалиция от управлението,за безкрайно дълго време!Време е...
цитирай
5. анонимен - Aми да. Убихме се да пишем тук и не ...
30.05.2009 17:38
Aми да.Убихме се да пишем тук и не само тук, да повтаряме едни и същи теми, а действие? Никакво.
Какъв е резултат от разследването на навярно удавената в Марица майка на изчезналото дете от Пловдив?Пишете, това поне можем.Накрая няма да остане жив, здрав българин и да пише.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430753
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031