Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2009 16:40 - Народът - по-луд от политиците!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1492 Коментари: 3 Гласове:
0



НАРОДЪТ – ПО-ЛУД  ОТ  ПОЛИТИЦИТЕ!

  Хората така са луднали, че няма да се учудя, ако скоро избухне гражданска война! Вчера си обядвам у дома, когато чувам откъм улицата неистов женски крясък. Погледнах през балкона и гледам на близката пресечка, как са спрели една до друга две нови коли, а край тях се води люта битка между пет – шест жени.Пищят и се дърпат за косите, обиждат се  и се псуват, както малко мъже биха успели да го сторят. Наоколо събрани сеирджии, които нищо не правят за да ги укротят. И какво мислите стана? Повикаха, повикаха, побиха се една майка с една дъщеря, срещу три-четири други малоумнички и накрая спряха. Едните се качиха на новият си „Ситроен” и като ненормални отпрашиха по тясната уличка, а майката с дъщерята останаха до новият си „Нисан”, да си ближат раните след боя. Всичко това посред обяд, насред центъра на Варна.Когато сеирджиите се разпръснаха  понеже шоуто прекъсна, попитах един от тях за какво бе цялата патаклама.Той отвърна, че „можело” да се блъснат и едните напсували другите, а другите се впрегнали и ................знаете как  става всеки ден по пътищата на милата ни родина.

     Днес чета в нета, как един баща на две момичета на по 18 и 20 години, пребил до смърт 77-годишен старец заради това, че направил забележка да не му крадат от черешите в двора. Ние свикнахме вече с какво ли не! Едва ли има свинство или престъпление, което не може да се случи по нашите земи.Но коментарите които бяха написани под статията бяха толкова кошмарни, че всеки психиатър би затворил в лудницата авторите на безумните писания. Политиците явно са успели да зомбират до такава степен народа, че реакциите за всеки престъпник, са обвинения от сорта „мангал”,”резак”,”мръсен циганин”,”гаджал”,”гяур”,”български будала” и следват предложения за правене на сапун от едните и рязане на зелките на другите. Хората са насъскани едни срещу други, точно както искат Ахмет Доган и Волен Сидеров. И будалите, наричащи себе си „електорат”, вместо да хванат истинските престъпници от парламента и министерствата, се псуват едни други,делят се на българи, турци и цигани, и наливат вода в мелницата на най-голямата измет в България – политическата!

    Ние имаме само един живот. Ако го тровим заради подобни политически машинации и се държим помежду си, като насъскани едно срещу друго кучета, едва ли ще разберем, че в него има и хубави неща. Дори да са малко, все пак ги има! ХОРА  ОПОМНЕТЕ  СЕ ! Обърнете гръб на политиците и политиката, и вижте колко синьо е небето, как безгрижно се смее едно дете на улицата и как без да разберете, сте остаряли не от годините, а от простотиите български, политически!

                                                                      Красимир  Бачков




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lado - мелницата на най-голямата измет в ...
10.06.2009 17:34
мелницата на най-голямата измет в България – политическата!
цитирай
2. boristodorov56 - За да се смее детенцето по улицата -
10.06.2009 18:31
трябва да изчистим оборите от червената паплач.
цитирай
3. анонимен - bravo
11.06.2009 17:17
Bravo na jitanosten.No kakvo da pravim?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430316
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031