Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2009 11:27 - Теория и практика на страха
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 701 Коментари: 1 Гласове:
0



ТЕОРИЯ  И  ПРАКТИКА  НА  СТРАХА

 

 Комунистите и Доган паднаха най-ниско, в последната страница от историята на България. Точно както се плашат наивни деца, те решиха да плашат народа, с брадви, самолети и чудовища, с лика на Иван Костов и Бойко Борисов. Потрошиха много милиони народни пари, за  реклама и черен пиар. Е, получиха си го. Но не би! Ахмет Доган продължава наглото арогантно сплашване на „раята”. Сега ако новата власт започнела да уволнява техните кадри, щяло да стане страшно. Хайде пак удряне по масата на етническата карта. Клети, клети български турци! Не проумяхте ли най-сетне, как се гаври с  верският  ви фанатизъм и как ви използва „сокола”? Не разбрахте ли, че нито сте турци в Турция, нито българи в България, след като покорно следвате агентът на комунистите Ахмет Доган! Какво хубаво сте видели от него, освен вкарването на по някой член от турска фамилия, на синекурни длъжности в управлението и власта, за да може ДСП да краде по-безпрепятствено. Къде отиде потомствената ви мъдрост и истинско уважение към Аллах? Мислите ли, че няма да ви използват и за по-радикални действия, ако Доган и крадливата му шайка разбойници, бъдат притиснати по-сериозно от органите на закона?

  Клети, клети българи! Вярвате ли, че след изборите, с комунистите и техните мръсотии е свършено? Ами, че на практика в техни ръце са почти всички фабрики, заводи и предприятия, техни кадри са узурпирали общински и държавни структури на управление и контрол, навсякъде в страната. Може ли Бойко Борисов да смени цялата тая номенклатурна измет? И ще иска ли? А те няма ли да саботират по всякакъв начин, въдворяването на истинската демокрация, чрез закон, ред и ясни правила? А какво ще стане с корупцията?

  Единствената утеха на всички обикновени български граждани, остава факта, че няма да им бъдат натрапвани в медиите по сто пъти на ден, омразните крадливи и гнусни мутри, на политиците от БСП, ДПС и НДСВ. И, че няма да слушат арогантните глупави лъжи на плъха Станишев и компания, колко сме добре ние, в сравнение с европейците. Иначе мизерията ще си е пак същата, но бат Бойко е юнак и поне формално, все нещо добро ще стори за народа. Или поне се надяваме да го стори!

                                                                        Красимир  Бачков




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. coffeen - надявай се
08.07.2009 11:39
формално.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447735
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930