Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2010 11:23 - Краят на циганският терор
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
2



КРАЯТ  НА  ЦИГАНСКИЯТ  ТЕРОР

   Според Стоян Киров от Варна, както някога англичаните са се оттървали от престъпниците си, като ги заселили в Австралия, така и Индия много по-рано, е изгонила крадливите, лъжливи и престъпни свои сънародници, по всички краища на света. Всеки знае, че Индия в момента е страна с огромни икономически възможности, богата на ресурси и технологии за използването им. Населението и приближава два милиарда, и ако сегашното ни правителство е по-далновидно, би могло да създаде братски българо-индийски контакт, благодарение на който нашите мангали  да се отправят към бившата си родина. Стоян Киров няма в предвид нов възродителен процес, този път спрямо циганите, а просто връщане към корените на един етнос, твърде нежелан както у нас, така и в останалите държави по света. Първоначално нашенските циганори, могат да заминат на посещение с образователен характер, а ако им хареса и да се заселят при прародителите си. Индия е топла страна и там нашите мангусти ще се чувстват добре, няма да мръзнат и могат да се изяват в някои области, които от чувство за свян предпочитам да премълча. Сбрани всички заедно, българските цигани ще образуват не повече от един  средно голям индийски град, който за нула време ще се прослави .......... досещате се с какво.

  По този начин  ние ще се оттървем от циганският терор и набези, за около половин година, брутният ни вътрешен продукт ще нарастне толкова, колкото нито Швейцария, нито САЩ, нито която и да било държава по света, може да постигне. За година ще разминем европейските държави и всички талантливи, и прокудени зад граница българи, ще пожелаят отново да се върнат у нас.

   Такива ги разправя Стоян Киров от Варна, а дали си вярва не ми е ясно. Ясно ми е само, че вече сме Индия на Балканите, но една много тъмна и мрачна Индия, от преди няколко хилядолетия. Защото с малко тор, може да израснат красиви цветя, но когато торта е много, тя изсушава и убива всичко.

                                                                                Красимир Бачков



Тагове:   терор,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447469
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930