Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2010 15:26 - Днешните наши герои
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 914 Коментари: 2 Гласове:
0



ДНЕШНИТЕ  НАШИ  ГЕРОИ

  След 200 грама троянска сливова, спокойно мога да се впусна в дебрите на политиката! Кво като не съм политик? Днес всеки българин е първо политик, второ – разбирач на футбол и трето – всичко останало. Защото излиза, че „експертите” в която и да било област на икономиката, разбират по-малко от баба Гицка, от с. Чакърча, област Чисто калище. Защото се сключват безумни договори, към застрахователни компании, в ущърб от стотици милиони левове на държавата. САМО ЗАЩОТО, Сульо от БСП трябва да открадне няколко милиона лева  ей тъй, заради самата идея? Щото както е тръгнало през последните години, НЯМА област която не е опропастена умишлено, от номенклатурните кадри на комунистите. Те знаят, че няма да бъдат осъдени за престъпленията си. Нали повече от съдиите са назначавани от червената партия! Нали повече от законите са направени в ущърб на народа и държавата, и в полза на престъпниците! Че как няма да крадат тарикатите от НЕК и да ни увеличават по шест пъти тока на година, като никой не им пречи да го правят? Намерили стадо без кучета, ще давят каквото докопат! А ние лекари всъщност имаме ли в държавата? Те май са учили за евреи в медицинските институти, вместо да лекуват хората. Интересно как се обучават юристите ни, докато учат?! Как да откраднат повече, или как да надхитрят закона? И защо бързат да се пенсионират хората, като на всеки е ясно, че работещи в държавата почти не останаха? Ако изобщо на земята има държава, в която всичко е с краката нагоре и всички са тръгнали да я затриват, това е единствено и само България!!! ПЪЛНА АНАРХИЯ цари навсякъде и тя е умишлено провокирана от комунистите. Които всъщност не са никакви комунисти. Партията им практикува методи и прийоми от най-дивия, първобитен феодализъм, все едно червените крадци ще живеят на друга планета, след като приберат откраднатото от народа.

      А децата и истинските пенсионери гледат. И не знаят какво да сторят. Защото са беззащитни, срещу всички узаконени престъпници в държавата. Те дори не разбират, че са герои в криминален екшън, с приключенско садо-мазохистичен характер. И всичко се знае от всички и .......... какво от това?!

    Абе, дайте да я закрием тая измислена държава, че да не се ядосваме повече! Така или иначе, тя е държава само формално. С тоя робски манталитет, бихме оцелели под всякакво робство! И навсякъде ще сме по-добре, отколкото сами да се затриваме. Станали сме професионални роби, защо да не практикуваме по същество? Напоследък властващите българи нямат страх, нямат срам, нито грях, от Бога и от хората. Че защо ни е такава държава?!

  С 200 грама ракия, революция не се прави. Я да опитам с още 200! „Силата е в слабоста на хората! Само тоя, който няма какво да губи тръгва и с риск на живота си постига нещо, за което дори не е мечтал по-рано. Отчаяният човек е най-опасен.”

   Достатъчно отчаяни ли сме ние?

                                                                                        Красимир  Бачков



Тагове:   НАШИ,


Гласувай:
0



1. haralanov - Да я закрием държавичката...
07.04.2010 15:34
За съм!Само незнам,чисто технически,как става това..?
цитирай
2. rakurs - тук е по страшно от бермудите
08.04.2010 12:56
там само изчезваш ,а тук ОСТАВАШ.Като стигнем по брутен "национален "продукт Косово ще се оправим.Те са ни цел в живота.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1443616
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930