Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2010 12:39 - Ндобрите хора на света или ...?
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 601 Коментари: 0 Гласове:
2



НАЙ – ДОБРИТЕ  ХОРА  НА  СВЕТА ИЛИ ....?

     Интересно колко търпелив и добър трябва да е човек, за да изтърпи всичко, което изтърпя българинът през последните 20 години? А може би е нужно друго качество или недостатък, за да оставиш явни крадци, лъжци и разбойници да те грабят и се гаврят с достойнството и живота ти? Кой знае! Трудно може да се разбере народопсихологията, погледната от различен ъгъл на времето. Сравнени с друг народ можем да се запитаме, така ли биха реагирали и те в безумния преход от чист тоталитаризъм, към анархо-мутренска „демокрация”.

  Преди няколко дни крадецът и основоположник на масовата корупция и кражба в държавата, Симеон ІІ, се изказа без никой да го пита, типично в негов стил. Упрекна хората,  които преди девет години го посрещнаха едва ли не като спасител, че гледали много мрачно и никакъв оптимизъм не изпитвали, от живота си в България. Трябвало да гледат по-положително, за да се оправят нещата. Не уточни за 800 или по-малко дни, трябва да гледаме по този начин. Чудна работа! Че накъде по-положително от това, че още е на свобода и не са му отнети всички заграбени неправомерно земи, гори и постройки? В Китай навярно биха го обесили като псе, след което ще го застрелят, удавят и изгорят, за да унищожат и най-малката възможност, подобна гнусна твар да цапа земята Божия и да сквернослови. В САЩ щяха да му наложат поне единайсет доживотни присъди и щяха да го натикат в най-строго охранявания си дранголник.

  А тук си живее като цар и пак мрънка. По-достоен народ от нас,  едва ли би търпял по земите му да пълзи подобна смрадлива гад и  „да дава акъл”, на всичко отгоре.

    А темата „Ролята на униформата за бойният дух на войника от червената армия” може ли да бъде защитена от плужек, който и един час не е бил в казармата? Че как да не може?! Той и без да е работил един час, и със съмнително гражданство стана премиер на българите, та няма да се изгаври с кръвта на милионите руски бойци ли? Къде другаде по света е възможно това, ако не в милата ни родина!

  Къде другаде се крадат милиони и милиарди, от всяка област в икономиката, спорта, културата и никой не влиза в затвора?

 НЯМА ДРУГ ТОЛКОВА ДОБЪР, или глупав НАРОД  КАТО  НАШИЯ ПО СВЕТА!!! България е РАЙ за всички мошеници и престъпници във всяка област и поприще! Като такава държава е редно и да се узакони по някакъв начин статута и. Нужна е нова конституция, където откровено да се определят приоритетите на всички бандюги, спрямо обикновените балъци по територията и. Защото като един добър народ, ние ще посрещнем с „Добре дошли” и чуждите разбойници. Вече имаме добра практика с „М-тел”,”Глобул”, „ЧЕЗ”, „ЕВН”, „ЕОН”, всички банки, всички производители на стоки на ишлеме от Гърция, Италия, Турция и където, и за когото изобщо благоволите да се сетите.

   Добри сме си ние българите и това е! Като съберем смелост да бъдем и малко лоши, може би ще разберем какво значи истинска демокрация. А до тогава ........!

                                                                    Красимир Бачков



Тагове:   ндобрите,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447196
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930