Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2011 09:35 - Най-големият ни враг - държавата!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 3753 Коментари: 6 Гласове:
4



НАЙ – ГОЛЕМИЯТ  НИ  ВРАГ  -  ДЪРЖАВАТА

 

   Поголовен държавен рекет, погазване на всякакви закони „законно” и геноцид над обикновения българин – това е България в момента! Заснемане с нелицензирани камери  по пътищата и неправомерно налагани глоби, запорни съобщения за дела, състояли се преди 10 – 15 години за 20 – 30 лева, които неизвестно на какви основания набъбват на 200 – 300 лева. Удивително как съда в продължение на девет години не ви е намерил и сега изведнъж задължава работодателя ви, да ви удържа сумата от заплатата! Обяснението на съдия – изпълнителя е нелепо – парите са за разходи по намирането на потърпевшия, независимо, че не са го намерили. Тъй като съдия – изпълнителя взема процент от тия „разходи”, той надува сумата неимоверно, за  да открадне „законно” колкото може повече пари от длъжника. Грозно, гадно и отвратително!!! Та нали по същия начин е можел да ви намери този съдия – изпълнител и преди девет години, и тогава да платите 30, а не 300 лева.Всичко е тенденциозно и преднамерено! Никой не ви е търсил през изминалите девет години. Само са завеждани някакви преписки, колкото да се оправдаят ДЪРЖАВНИТЕ заплати на призовкарите  от съда. Целта е да ви ограбят максимално, целта е обикновен ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ! У нас всичко е разложено от корупция и престъпност, а първенството в това отношение си делят съдебната, здравната  и полицейската системи.

   След такава гавра и най-добронамерения българин скръцва със зъби  и решава за себе си: - „Нямам нужда от тази държава!” Дори под турско робство хората са плащали данък „десятък”, а не 300% грабеж, както е  в днешна „европейска” България.

   И едва ли някой ще се учуди, когато „ужилените” Андрешковци започнат да палят горите, да трошат камерите и автобусните спирки, като плюят с омерзение на уродливата си държава. Да се срамуват, че се именуват българи!!!

   Никой и нищо не може да ги задължи да уважават и обичат врага си, в случая – собствената им държава. Нагла лъжа е твърдението, че народът е олицетворение на държавата! Точно обратното е! Българският народ е поробен от няколко организирани банди, скрити под маските на политически партии. Народът е жертва на предатели, крадци и лъжци от български произход. Хората НЕ Я ИСКАТ ТАЗИ ДЪРЖАВА! Тя е държава на престъпниците, а не на почтените хора.  В нея се нарушават човешките права, погазват се закони, умишлено се унищожава нацията! И ако чужда държава ни нападне, едва ли някой ще намери за нормално да я защитава. Да защитава заграбеното от шепа политически крадци ли?! По-скоро ще излезе да посрещне поробителя си с хляб и сол, за да е наясно, че е ОФИЦИАЛЕН, а не прикрит роб!            

                                                                                   Красимир  Бачков




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. tskostov - Всичко е вярно!
26.02.2011 11:02
Както казвате, jitanosten, българинът няма да се вдигне, ако някой нападне родината му! Това се вижда и по случващото се в момента в големия Свят... Навсякъде се вдигат бунтове срещу уж демократични правителства или социалистически и друг вид режими... Само в България, всички стоят мирно и чакат да дойде някой да ги оправи... Само да не ги(ни) оправи в преносния смисъл на думата... А в арабския свят, където са бунтовете, хората живеят къде-къде по-добре от нас! Дано се оправи тази държава, преди да бъде разграбена, разкъсана и напълно унищожена... Дано!
цитирай
2. анонимен - ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА...
26.02.2011 11:07
..ТРЯБВА ДА УМРЕ!!!
ЗАЩО ДА СЕ ХАБИМЕ .....ТЯ НАИСТИНА СИ ОТИВА--БАВНО , НО СИГУРНО!
цитирай
3. анонимен - bla,bla
26.02.2011 14:00
Tova go znae vseki,no e po,dobre,da si sedi v ka6ti,pred pc-to i da komentira! Mnogo mi e tezko za BALGARIA,no se radvam,4e otdavna izbiagax od tam!Opravia ,,niama da ima!
цитирай
4. анонимен - ПРАВИЛНО №3
26.02.2011 19:53
ТАКА ПРАВЯТ СЕРИОЗНИТЕ БЪЛГАРИ!
ГЛЕДАЙ СИ ЖИВОТА, ПАРИТЕ И СЕМЕЙСТВОТО..ВИНАГИ , МОЖЕШ ДА СЕ ВЪРНЕШ У ДОМА!
БЪЛГАРИЯ Е ЕДНО МАЛКО СЕЛО, В ЕВРОПА!
СЪДБАТА МУ ЩЕ БЪДЕ ,КАТО НА СЕЛАТА В БЪЛГАРИЯ...СЛЕД 9.09.44-г.!
СЕЛИЩА--- СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!!!!!
АКО ИСКАТЕ ДА НАМАЛИТЕ , НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА---СЪЗДАЙТЕ , ГЛОБАЛЕН "КОМУНИЗЪМ"!
НЯМА НУЖДА ОТ ЯДРЕНА ВОЙНА!
цитирай
5. ko642 - По моето скромно мнение движението ...
27.02.2011 17:31
По моето скромно мнение движението по пътищата се е подобрило стотици пъти балагодарение на 'не лицензираните' камери. Между другото в Англия има много повече камери.. не знам дали са лицензирани (и какво всъщност означава 'лицензирани'). Относно 30-те лв.... прост въпрос "защо не са платени преди 9 години" .. който се опитва да се надцаква с държавата, обикновено губи.
Поздрави! ВВ
цитирай
6. borsi - "Българският народ е поробен ...
28.02.2011 08:37
"Българският народ е поробен от няколко организирани банди, скрити под маските на политически партии. Народът е жертва на предатели, крадци и лъжци от български произход. Хората НЕ Я ИСКАТ ТАЗИ ДЪРЖАВА! Тя е държава на престъпниците, а не на почтените хора. В нея се нарушават човешките права, погазват се закони, умишлено се унищожава нацията"

Всичко е казано в тези думи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430524
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031