Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2011 16:56 - Лаборатория за развъждане на цигани
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1245 Коментари: 2 Гласове:
1




 

ЛАБОРАТОРИЯ  ЗА  РАЗВЪЖДАНЕ  НА  ЦИГАНИ

 

 

    Ако през декември 2012 г. света не се срине, то ние българите имаме реалната възможност да се самоунищожим като лемингите, или да бъдем унищожени от циганите. Ще станем първата  държава, завзета дори без война от циганите, а думата българин ще е символ на непрокопсаник, нехранимайко и безродник. През последните двадесет години инстинкта за самосъхранение на българите бе унищожен  от  тия, дето се именуват комунисти, а нямат нищо общо с комунистическите идеи. Сега единствено времето ще покаже, колко дълга ще е агонията на изчезването ни. Тенденция по цял свят е, низшите от културна и техническа гледна точка общества да нарастват.  В същото време високоразвитите цивилизации бавно гаснат. Явно потенциала на богатите спрямо бедните намалява, що се отнася до секс и размножаване. В човешката история има достатъчно примери на изчезнали велики народи – шумери, акади, вавилонци, финикийци, древни гърци, персийци, инки и др. Това е естествен еволюционен процес и ние също не можем да го избегнем. Защо обаче трябва изкуствено да го провокираме и така да се обричаме на бърза гибел?

   Не след дълго, тъй широко прокламираните от Бойко Борисов магистрали, просто няма да са нужни по земите ни. Ние българите ще изчезнем, а циганите ще завземат наготово всичко градено от нас. Тъй като в кръвта им обаче витае гения на разрухата, а не на съзиданието, те ще разсипят  всичко. Вместо коли по магистралите ще препускат коне, циганите ще се крадат, колят и бият свободно, докато и те някой ден се самоунищожат.  Накратко, циганизацията на България продължава с ускорени темпове без, или с помощта на поредното антибългарско, избрано от самите българи правителство.

       Впрочем за това не са виновни циганите! На тях им е предоставена прекрасна възможност, като в лаборатория да се размножават без да работят, да вършат престъпления без да бъдат наказвани, да вредят дори с все по-нарастващото си присъствие, също като кафявите морски водорасли. Знае се, че когато през лятото те се размножат прекалено много, изсмукват кислорода от водата и следствие това измират всички риби, раци, миди и други организми. Така в момента нарастват нашите цигани, които дори не се броят за българи. По-голямата част от тях е с промити от ДПС мозъци, турчеят се и независимо, че не плащат данъци, ползват безплатно ток, вода и здравно обслужване, а от сателитите си гледат ТУРСКА телевизия! Циганинът пари за друго няма, но винаги е с цигара в уста, ако не се вози в собствена каруца или кола, ползва такси, хапва и пийва като за последно всеки ден, и  мрази българите, и България. Вероятно за ненормалната толерантност от наша страна към тях. Интересното в случая е, че сами по себе си те са вредни не само за държавата. Поради паразитния си начин на живот, неграмотността и абсолютното незачитане на установени закони и правила, са опасни и за самите себе си. Лошото в случая е, че няма да ни има, за да видим и техния жалък край!

   Изход от кошмарната ситуация все пак има. Както в Китай вече толкова години действа закон, за ограничаване на раждаемостта до едно дете, така и у нас трябва да се постъпи спрямо циганите. Само, че няма да е Бойко Борисов този законотворец, защото това са изключително сериозни държавнически мерки, на които нито той, нито подопечните му са способни. То не е тъй лесно, като да се пъчиш по телевизията и преди обяд да обявяваш едно, а след обяда – съвсем друго. За това се изисква истинско мъжество, а не мутринско-добряшко излъчване.

  Трябва много да са ги обичали древните траки, тия прокълнати земи! Вече толкова векове, не можем да живеем по тях спокойно, мирно и доволно. Напоената с невинна кръв българска земя стене, отблъсква ни и чака! Чака ИСТИНСКИ ДОБРИ СТОПАНИ, които да я обичат, да се грижат за нея и да я пазят! Такива каквито за жалост ние не сме!

                                                                            Красимир  Бачков




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - Предаване "Ку-ку"
20.07.2011 14:35
Колега, ти си 'у ред си?
цитирай
2. анонимен - Колега, добре е да се прегледаш, ...
20.07.2011 14:40
Колега, добре е да се прегледаш, посети доктор........ След което изчакай преброяването на база етническа принадлежност и ще се увериш...........а най-добре е данапишеш писмо на Министерство на здравеопазването с препоръки за възпроизвеждането на Българския етнос, като включиш насърчаване на раждаемостта на българите, чрез различен набор от материални стимули...Може да копираш МТСП и МФ, белким ти обърнат внимание..........за да насърчат раждаемостта сред Отечеството ни................
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1449542
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930