Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2011 18:03 - В плен на анархията
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1055 Коментари: 3 Гласове:
2



В  ПЛЕН  НА  АНАРХИЯТА

 

 

  Ако сега се направи независимо социологическо проучване, колко българи биха желали да НЕ живеят в родината и по-точно, колко искат да живеят тук, но да нямат тия управляващи, познайте какъв процент ще се получи! Ако в проучването  се включи и отношението на хората към БСП, ДПС, ГЕРБ, РЗС, СДС и  останалите политически паразити, ще произлезе някакъв непонятен парадокс. Защото 90% от „лошият материал” просто ще се отрече от тях, независимо, че биват избирани с гласовете му. Проблемите ни са много, но най-страшен от всички е наличието на партийци в държавата. Присъствието на такива индивиди отдавна се обезсмисли в буквалната си същност. Сега се събират група пристрастени към кражбите в особено големи размери същества, без родова памет, класова принадлежност и каквито, и да било нравствени критерии. Те са готови на всичко, за да „управляват” и ако бъдем по-точни, за да крадат. Лъжата е тяхното средство, а кражбата – крайната им цел. Затова у нас просперира анархията. Показното погазване на закони, правила и ред, абсолютната безнаказаност на крупните престъпници, са идеалната среда за развитие на корупция, политическа хамелеонщина, престъпност  и безмерна наглост. Каквито и захаросани, гелосани и мазни приказки да ви говори който и да е съвременен български политик, то е за да ви измами и да гласувате за него. След това е ясно – с вашия глас, той може узаконено да граби, източва, заменя и пр., докато не го изместят други подобни нему тарикати.

         Все повече хора разбират, че политическата система у нас е порочна, а целите и са всякакви, но не и „за полза роду”! Край нея се опорочи и народа,  който гледа да не остане назад и врътка всякакви далавери, подобно на избраните представители в Народното събрание, но в далеч по-малък мащаб. И както казва Алеко, всеки осъзнава, че и тия, и ония са маскари, но алтернатива няма, за се гласува с желание и гражданска активност.  Те нарочно са така наредени нещата у нас, че да не може читав човек да се вреди във властта по никакъв начин. Представете си, ако свестни хора вземат властта  и потърсят отговорност от всички бивши  „управляващи”! Нали тогава всички бивши депутати, министри, премиери и президенти ще се отзоват директно в затвора! Нали по един или друг начин, те и наследниците им ще трябва да върнат заграбеното!

         И помислете само за миг докъде сме я докарали!!!

    За нашите, български управляващи да говорим като за НАЙ – ГОЛЕМИТЕ  СИ  ВРАГОВЕ, поради простата причина, че ТЕ СА ТАКИВА!

  

    И ако все пак някой ден се случи подобно невъзможно събитие, едва тогава многострадалния българин ще разбере какво значи истинска ДЕИМОКРАЦИЯ ! Дотогава просто ще си тънем в блатото на анархията, ще псуваме по форумите и живота ще си минава без нас в истинския смисъл на думата – пълен не само с обида и болка, но изпълнен със спокойствие, сигурност и щастие, постигнато с резултатите от честния ни труд.

                                                                               Красимир  Бачков




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - better search engine ranking backlinks service
05.08.2011 05:28
seo backlink best seo <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> backlinks generator
цитирай
2. анонимен - pagerank service backlink services
26.09.2011 22:41
better search engine ranking seo agency <a href=http://xrumerservice.org>google backlink</a> backlink watch
цитирай
3. анонимен - homepage service backlink service
04.10.2011 04:56
improved search engine ranking seo copywriting <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> build backlinks
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430316
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031