Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2011 18:09 - Не ви искаме!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 2879 Коментари: 10 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НЕ  ВИ  ИСКАМЕ!

 

 

    „Другарят” Сергей Станишев гръмко тръби, че БСП била социална партия и само тя можела да спаси народа от наглите кражби на ГЕРБ. То е все едно тоя, дето бие някого с тояга, да  го увещава, че е по-добър от другия, който бие с камшик. На фона на невероятните за цивилизована страна грабежи и от БСП, и от НДСВ, и от ДПС, а накрая и от братовчедите им – ГЕРБ, тапегьози като Станишев седнали да си правят реклама и да будалкат няколкото стотин озверели от глад пенсионери. Смея да твърдя, че ако за тия двадесет години „преход” бяхме паднали под реално робство от чужда държава, икономическия, социалния и най-вече жизнения ни статус би бил в по-добро състояние. И както се казва „От своя боят повече боли!”, ние българите успяхме удивително жестоко да затрием държавата, народа и бъдещето си. Краде се години наред като за световно, лъга се като за конкурс и накрая се очалгарихме, циганизирахме и оскотяхме. Всичко това благодарение на РОДНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ от всички партии, без да изключвам СДС, ДСБ, ВМРО и АТАКА.

         И сега ми седнали старите омерзени, изхабени и гнусни мутри да ни канят да гласуваме за тях, за да продължат гаврата, кражбата и геноцида над българите!!! Седнали да ни плашат с етническо напрежение, да ни изкарват дрогирани, пияни и безумни лумпени, просто защото вече не издържаме, и сами започваме да търсим, и налагаме справедливост. Мислят, че циркът ще продължава вечно. Гърците негодуват на пенсии от 2000 евро за това, че цял живот са търкали тлъстите си задници, а черната работа им вършат емигрантите. Нашите бащи, майки, баби и дядовци  са се изгърбили от труд, получават не повече от 100 евро и пак мълчат, за да има мир и спокойствие. Е, да, ама стига толкова!

         Изборите ще минат „другари” политици и нищо вече няма да продължи по старому! Почакайте и ще видите! Българите може да са търпелив и понякога дори глупав народ, но всичко си има мярка! Вие отдавна прехвърлихте и мярката и всичко! Все ни е тая, дали марионетката Плевнелиев, кифлата Кунева или смотания Калфин ще станат президенти! Все ни е едно, кой крадлив кмет е надделял в надпреварата за общинската баница! В държавата няма нормално заплащане на труда, нормално здравеопазване, нормално правосъдие, нормално осигуряване, нормално образование и обезпечаване на сигурността ни, просто защото НЯМА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА! Вие ни докарахте до тук и вие ще сърбате това, което сте дробили! Ще ви изметем, боклуци от всички политически цветове! Почакайте и за вас ще удари камбаната! Ние без вас можем, вие не можете без нас!

                                                                                Красимир Бачков




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. ok3223 - Язък че си даскал...
08.10.2011 21:17
даскалите от превтаряне на банализми се износват.
И АЗ не харесваМ старите партии и политици но... политиката е избор на възможности.Нещо ще стане,ако има вероятност да стане.
Не съм фен на БСП.От тези шайки на власт до днес,Станишката се справи сравнително много по-добре.А беше малцинство в триумвирата, 1 към 2. Сам срещу двама супер мошеници като Доган и Симо Ментата, винаги в малцинство. Докато Доган правеше заменки и далавери като експерт по хидроцентралите, Симо Ментата крадеше държавни имоти и рилски гори, Станишеф с няколко човека опраяше държавата и чудо.Нещата вървеха добре. Икономиката направи скок напред и нагоре,безработицата стана едноцифрена, хората накупиха масово коли,повечето запазени и 2-ра употреба,които плъзнаха по пътищата,и натрупа държавен резерв над 8.5милиарда лева,увеличи с повече от 50% пенсиите, заплатите на работещите.Такива са фактите.Не приватизира нищо на безценица и не открадна нито лев.С което нито едно правителство не може да се похвали.Плоския 10% данък му бе наложен от Кобурга и Доган...Всичко вървеше нелошо,като кризата бушуваше,а нещата у нас бяха относително добри.
Това не се хареса на оилгарсите,на САЩ,на евреите и пр.,и те решиха да си назначат,"изберат"правителство начело олигфрена и кукла на конци ББ. С много пари и масирани лъжи по телевизии и радия,със скъпо платени протести,зомбираха народа, и си НАЗНАЧИХА полицаите ББ,ЦВЪЦ и съдружници за правителство(полицейска хунта) и БГ тръгна назад и е това,което е днес. По всичко последна или предпоследна в ЕС.Такова правителство от толкова непочтени и некадърни,мафиотизирани хора БГ не е имала никога.
За съжаление, единствената реална сила, която,ако получи подкрепа от народа може да свали ГЕРБ от власт е БСП. Другите,СДС,ДСБ,АТАКА и пр., до вчера ги подкрепяха и бяха с тях.Има още няколко слабосилни партийки и това е.
Ако искаме да се промени нещо към по-добро се налага да подкрепим БСП.
ДРУГ НЯМА И НЯМА.
НЯМА И ДА ИМА СКОРО.
САМО ТЕ МОГАТ ДА НИ ОТЪРВАТ от БАНДАТА ГЕРБ...
цитирай
2. анонимен - Язък, че си комуняга!
08.10.2011 21:43
И на мен да ми бяха дали куфарче с няколко милиона лева, кой знае, може би и аз щях да пея твоята песен! :)
Комунета крастави, страх ви е, че вече и децата знаят що за отрепки сте!
цитирай
3. ok3223 - Ще ти дадат
09.10.2011 17:11
от 3-те по-дългото.
Бива, бива, ама...има нещо вярно в приказката.
Опростял като стар даскал.
Кой дава милиони току така.
Сигурно на ББ и метресата му някой е подарил милионите...
Или на Плевнелиев и Васил Божков?
цитирай
4. анонимен - тъпи комуняги!
09.10.2011 17:42
Забелязвам във всички сайтове платени комуняги как злостно пишат коментари!!! Тоя ok3223 сигурно бая парички заработва от коментарите си. Казват че на коментар в полза на комунягите плащали левче. От нашите, народни пари разбира се. Дето ги крадоха в продължение на двайсе годин!!!
Пфу! Да ти плюя на червената мутра ok3223 !
цитирай
5. jitanosten - Авторът пита: - Сашеее, Ванката ли те възпитава бе?
09.10.2011 18:18
Не обиждай хора, които не познаваш, Саше! Още повече когато не можеш да оспориш това, което са написали. Наричаш се Пилигрим, сложил си ник ok 3223, но всъщност си невъзпитан прост комунист. Съжалявам хора като теб!
цитирай
6. ok3223 - Даскале,даскале...комунистите, та комунистите.
10.10.2011 12:42
Мноогу са ти елементарни "разсъжденията".
Боко Б., днешният мин. председател и метресата му Борислава, и двамата милионери, тя, с 170 милиона, неговите оставям да ги броиш.
Дали са били комунисти. Формално ББ, като подмазвач и нагаждач-да, бил е.
Сега какъв е? Борец против комунизма.
За метресата с 170 милиона не знам. Но баща и даже клечка в ДС.
Тези двамата са толкаво демократи, колкото навремето са били комунисти.
Банални нагаждачи и подмазвачи, винаги със силните на дено.
Какви комунисти са били най-богатият българин Васил Божков(черепа) и кандидата за президент от ГЕРБ, милионера Плевнелиев. Вторият е бил, но първият...не.
КАКВО ОБЩО С КОМУНИЗМА И КОМУНИСТИТЕ ИМАТ ТЕЗИ ПРЕУСПЕЛИ милионери, ГЕРОИ НА ПРЕХОДА И ДЕНЯ.
цитирай
7. анонимен - Едно си знае баба, едно си бае!
10.10.2011 13:19
Колкото и да се опитваш да оправдаеш твоите хора /комунистите/, просто не става Саше! Главните виновници за всичко зло в държавата са единствено и само те. Те си скроиха преврата през 1989 г. за да станат богати капиталисти, те ограбиха предприятията, те фалираха банките и предизвикаха девалвацията, за да ошушкат спестяванията на народа, те заграбиха външнотърговските фирми, военните , фармацептичните и всички печеливши заводи, те наложиха мутрите като "застрахователи", те зомбираха хората с чалга и пак те продължават да пречат за нормалното развитие на страната. Не може една пиявица да бъде наречена по друг начин. Разбирам пристрастията ти Саше, защото ти трябва да пазиш тия дето те хранят, но не те оправдавам. Истината е само една, друга просто няма! Колкото до Боко и герберите, спор няма - те са тъмночервени комунисти с арогантност, доста по-голяма от таяа на Станишев, Гоце и Руменчо Петков.
цитирай
8. ok3223 - Не обичам да отговарям
10.10.2011 16:21
на аноними страхливци но...
И преди и след се храня сам. За вас елементарните, като мантра повтарящи комунисти, комунистите са виновни за всичко ставащо, е лесно.
За търсещите реален изход от днешното е трудно. За търсещите истинските виновници за станалото и ставащото днес.
Не съм срещнал през живота си комунист, нито истински християнин в библейския смисъл на думата. А съм видял много не само у нас и по света. Звани много, призвани съвсем малко.
И преди не беше социализъм, а болшевишки капитализъм, и сега не е нормален капитализъм, а някакъв мутренско нашенски капитализъм, с върлуващи и царуващи безпрепятствено мутрофони.
Какви комунисти. Това са орди от мошеници за които няма чест и съвест, нищо свято, и които за богатство и пари продават за стотинки майка и баща.
Гледай Боко Рапоня, който е съсредоточие на всичко тъпо и престъпно у нас, и ще имащ престава за останалите "комунисти", за които натяквате и пеете като попове у черква всекидневно.
И навремето болшинството бяха едноцветни нагаждачи партийци, и днес са същите, като ББ и комп., само че "многоцветни"ужким партийци, които ще са и са винаги с тези, които са на власт и държат парите и ножа, с който "делят" баницата...

цитирай
9. jitanosten - Започваш до се доближаваш до истината, ok3223 !
10.10.2011 19:31
Истината всъщност е, че нашето не е никакъв капитализъм, а чист феодализъм! И аз не съм срещал комунист, за каквито ни разправяха едно време. Той комунизмът си е една утопия, а разни тарикати използват идеологията за да лъжат и крадат народа. От българските комунисти обаче по-гадни, алчни и жалки няма!
цитирай
10. lambo - Албанците така огладняли, че организирали конкурс " Как да се спасим ? "
01.02.2012 12:39
Най-интересното предложение било :
" Дайте да обявим война на Америка, че след като ни победят, ще ни хранят като военнопленници"

" Ами ако ние ги победим, какво ще правим ?! " - контрирал друг
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431110
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031