Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2012 10:18 - Да върнем държавата на народа!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1477 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДА  ВЪРНЕМ  ДЪРЖАВАТА  НА  НАРОДА!

 

  Не се накрадоха, не се наядоха гнусните политически изроди!!! Набутаха народа да плаща за неоправдано скъпи храни, горива, електричество, вода, лекарства и всичко жизненоважно за днешния българин. Единствено и само за да има няколко десетки или стотици политически милионера повече в държавата ни. Предварително  договореното изкупуване на електроенергия от ветрогенератори и ТЕЦ – Марица не е изгодно нито за държавата, нито за хората, просто защото е на безобразно високи цени! При това заробването на обикновения данъкоплатец е за години напред! От наглата кражба печелят само инвеститорите и политиците, сключили неизгодните договори. Не АЕЦ – Козлодуй, а сто атомни централи да имаме каква полза от евтиния ток, като той отива за износ на Турция, Гърция и в други държави, а ние плащаме тук  скъпо и прескъпо?! Положението е аналогично на лекарствата от „Софарма” – произвеждаме евтини лекарства тук, продаваме ги евтино зад граница, а ние плащаме в пъти повече! Защо? Ние ли сме най-тъпите хора под слънцето?! Изводът е само един: - ВСИЧКО в България се прави срещу българския народ и интересите му! Куриозът в случая е, че независимо от партийната принадлежност и окраска, геноцида се осъществява от шепа „народни” избраници, които всъщност са жалки родоотстъпници и долни крадци! Да, те са главните виновници за жалкото състояние  на държавата днес, заедно с всички нас, които ги търпим!

         В момента се организира една от най-безсрамните кражби в историята на „нова” България! Ще приватизират Вазовските машиностроителни, а по-точно оръжейни заводи. Заради лошото, представете си положение на завода!!! Видите ли, заводите за оръжие работели на загуба!!! По цял свят от оръжие се печели повече отколкото от нефт и дори наркотици,  обаче при нас няма пари дори да се изплатят смешно ниските заплати на работниците! Поставени политически „ръководители”, подобни на Валентин Златев, са готови да фалират и воденица на река Амазонка, стига да си получат комисиона за „услугата” после! Нагледахме се и се наслушахме на всякакви лъжи и извъртания от депутати, министри и ръководители на агенции и дружества! Омръзна ни да ставаме свидетели на умишлени палежи на гори, на незаконно застрояване на плажове, на скъпи планински терени и на погазване на законността „законно”! Няма край това нагло обирджийство, нямат насищане бездънните търбуси на политиците! И понеже ние българите по стара традиция мълчим и търпим, няма как нещо да се промени към по-добро в сбърканата ни държава!

         Подобни анализи се правят по няколко пъти на ден. Ние свикнахме с тях, както свикнахме да ни гледат в очите, да ни лъжат нагло и да ни бъркат в джоба. Нещата биха се променили САМО когато започнем да пребиваме с камъни всеки срещнат политик, да палим всяка бензиностанция заради скъпия бензин, да не плащаме данъци и всякакви задължения! Звучи като подкана за бунт и открито неподчинение? Не, не е това, нагли политически йезуити! Не е противодържавно и противозаконно да върнеш на народа държавата и всичко, което му принадлежи! След като от друго нашите „управляващи” не разбират, ще разберат от сила! След като магарето се подчинява на тоягата, защо един пишман – политик да не влезе в правия път най – после? Ако има хора, които мислят по същия начин, предлагам да се обединим в интернет пространството! После ще решим как да размахаме сопата!

 

                                          



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. анонимен - Ти не си добре бе, батка
16.07.2012 08:53
На кой народ ще връщаш старата държава, онази със сопата? Ако е на простия народ - как ще стане като той вече е видял, че Сопата е счупена и така може да си краде на поразия от сегашната демократична държава?! А ако е на мислещия народ - ами че той да не е луд да извика обратно сопаджиите, които да вземат силово плода на неговия собствен труд?!
Умряла работа е твоята кауза, батка. По-добре вземи да посадиш едно дърво за демокрацията. Да опитаме плодовете му. Да разберем защо народите, които отдавна са посадили такива дървета и са опитали плодовете им, са водещите в новия Свят без Сопи.
цитирай
2. анонимен - Ти не си добре, анонимнико!
20.07.2012 10:03
Ще ти прекършат гръбнака без да разбереш, глупако анонимен!Дърво щял да сади киликанзера!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447765
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930