Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2012 11:00 - Защо ни мразят гърците и защо се мразим сами?
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 14227 Коментари: 34 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЗАЩО  НИ  МРАЗЯТ  ГЪРЦИТЕ  И  ЗАЩО  СЕ  МРАЗИМ  САМИ?

 

 

    Бях в Гърция и като се връщах от Аргос, Спарта и Каламата с влак, на няколко пъти влака бе забавян заради стачки. За гърците стачкуването е като завистта и оплюването за нас българите. Не, че те не си завиждат и плюят помежду си. Може да са мързеливи, лукави, подли и хитри, но интересите си знаят перфектно, и когато е нужно, се обединяват и защитават до край. На една гара попитах един от пътниците в купето защо толкова често стачкуват. –„ За да не се превърнем в българи!” – отвърна ми кратко той. Всеки, който е ходил поне веднъж в Гърция знае, че не ни обичат и дори ни мразят за това, че сме българи. След отговора на случайния грък ми просветна, че ние сами се мразим май повече. И това е така, защото няма друг толкова примирен с робската си орисия народ, с толкова ниско заплащане на труда, с толкова високи цени на тока, водата, горивата и храните, с такова лошо правосъдие, здравеопазване и обществено осигуряване. Примери има хиляди, но аз ще визирам един от днес.

   Синът ми е на две години и половина. Трябваше да бъде приет през януари на детска ясла, но там биват приемани деца най-вече с предимства. Сега е октомври и когато се налага да пътуваме с тролей или автобус, вече трябва да разполагаме с лична карта за безплатен транспорт и за детето. Правя копие на акта за раждане, давам шест лева за снимки формат 2 на 2,5 см. и отивам в осем часа в службата на „Градски транспорт”. Какво е учудването ми обаче, когато разбирам, че служителите започват работа в 9.30 ч. на обяд имат почивка и свършват работния ден в 16 ч. Естествено чакам час и половина, за да ми приемат документите и разбирам, че след седем дни трябва да ида, за да си получа вече готовата карта за детето. Не за друго, а защото картите бивали подпечатвани с печат в Общината.

   Сега питам простичко: - Какво е това, освен откровена гавра с обикновените граждани? Та дори през тоталитарния социализъм такива бюрократични безумия не бяха допускани!!! По каква логика аз и още десетки хиляди граждани ще бъдем принуждавани да напускаме работата си в работно време, да чакаме на опашки, да даваме пари за снимки, транспорт и още куп глупости, за оня дето духа? Защо се оставяме да ни правят на маймуни и открито да ни забърсват шамари в лицето с безумните си разпоредби? Защо когато избухна някога, все се намира човек отстрани, който да ме утеши с ужасното: - „Не се ядосвай, нали знаеш, че от нас нищо не зависи!”

    НЕ, НЕ и НЕ! От нас ВСИЧКО зависи, кротки и агресивни, добри и лоши, работещи и безработни, мои съграждани българи!!! От нас зависи дали самозабравилия се Бойко Борисов и крадливата му пасмина ще продължават да се гаврят с правата и свободите ни! От нас зависят цените на тока, бензина, хляба и сиренето! От нас зависят заплатите ни, здравните „услуги”, „правосъдието” и бъдещето ни! От нас зависи ще я има ли България като държава или ще битуваме като крепостни селяни на тази територия! Няма нищо по-малодушно, погрешно и удобно за сегашните сатрапи в управлението, които не са по-различни от всичките предишни, от твърдението, че от обикновените хора нищо не зависи! Това твърдение обслужва само тях и хилядите мързеливи бюрократи, намърдали се по партийна, роднинска или друга линия, синекурна службица. От години ние седим, гледаме безучастно и псуваме, за да изпуснем парата. А е нужно да се обединим, да излезем на улицата и да потърсим нашето, истински народното правосъдие! Да сваляме правителства и „законно” забогатели крадци, да им търсим сметка и да видим най-сетне, какво означава демокрация и свобода!

         Ясно е, защо ни мразят гърците и защо се мразим самите ние. Защото ни липсва ДОСТОЙНСТВОТО на един нормален народ, липсва ни вярата в нас самите и в собствената ни сила! Възможно е, на някого дори да му харесва робския начин на живот!Ако човек не е видял нещо по-хубаво, как да знае към какво да се стреми и да воюва? То е все едно цял живот да си се возил с магарешка каруца и дори за миг да не си стъпвал в кола.Гледаш как другите профучават край теб, мигаш, но скланяш глава, защото има и по-лошо – да вървиш пеш!!! Докато робския манталитет продължава да битува сред народа, управия „отгоре” няма да има!

 

                                                                                       Красимир Бачков




Гласувай:
16


Вълнообразно


1. muerte - Накрая се пооля.
09.10.2012 14:22
Написаното от тебе е донякъде вярно (поне в частта за гърците). Но поантата, че, видиш ли, ББ и пастмината му се гаврили с правта и свободите ни ми дойде в повече. Ще преглътна факта, че досега НИКОГА не си си вадил каквато и да е карта за градския транспорт (иначе щеше да знаеш, че това работно време имат поне от 30 г. насам), но твърдението ти "От нас зависят цените на тока, бензина, хляба и сиренето!" е точно в стилистиката на Х конгрес на партията. Стига прокламации другарю. На лозУнги вече никой не вЕрва.
цитирай
2. jitanosten - Другар си ти, господине!
09.10.2012 17:36
Истината е само една и тя е, че НАИСТИНА всичко зависи от народа, но той е с робски манталитет и това е изгодно на червените барони и ченгета като теб, които се опитват да манипулират останалите!Всеки коментар, който ще напишеш от тук нататък е БЛА -БЛА - БЛА и нищо повече! От комунисти тази държава ще изчезне в най-близко бъдеще!
цитирай
3. анонимен - BUSH
09.10.2012 20:53
Сигурно е правилно това,което казваш за нас българите,че нямаме национално достойнство.Гърците обаче едва ли ни мразят заради това.По-възможно е да ни мразят заради безчинствата,които българските фашисти са правили в северна Гърция по време на войната.След това ни мразят,защото от фашисти станахме комунисти и им бяхме врагове 45 години.Мразят ни и затова,че вместо да се обявим в защита на Югославия пуснахме агресора да сипе бомби в Сърбия от наша територия.Докато те се опитваха да предотвратят бомбардировките.Мразят ни и затова,защото злорадстваме за техните трудности в момента.От времето на българските царе ние като нация нямаме собствена позиция.Ние се слагаме на силните на деня с цел аванта.Кой обича такива? Гърците имат позиция,сърбите също.Така е и с руснаци,поляци,чехи.Никой по света не бръсне България.И няма за какво.
цитирай
4. анонимен - от трибал
09.10.2012 21:11
самочувствието ни на народ е унищожено през последните 100 години човече. През тези сто години този народ е преживял три загубени войни, 70 хиляди кв.километра с българско население и със 2 милиона души преселници, 3 пъти разбита национална мечта, разбирай национален идеал, после братоубийственото комунистическото въстание 23 - та година, после братоубийствения бял терор и за капак 50 години див комунизъм, избил интелигенцията, убил християнската вяра на тоя толкова древен народ а с това и възможността му за осъзнаване и накрая още 20 години мутрокрация , а гърците през тези 100 години само са били на страната на победителите и на печалба /е турците им го върнаха малко с кипър, но това е малко/, това също има огромно значение за самочувствието на един народ нали. Помниш ли че така бяха до скоро и сърбите, но вече увисват нос като нас ако забелязваш
цитирай
5. анонимен - фурнаджийска лопата
09.10.2012 21:24
Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска проститутка и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

цитирай
6. анонимен - самочувствието ни на народ е уни...
09.10.2012 21:43
анонимен написа:
самочувствието ни на народ е унищожено през последните 100 години човече. През тези сто години този народ е преживял три загубени войни, 70 хиляди кв.километра с българско население и със 2 милиона души преселници, 3 пъти разбита национална мечта, разбирай национален идеал, после братоубийственото комунистическото въстание 23 - та година, после братоубийствения бял терор и за капак 50 години див комунизъм, избил интелигенцията, убил християнската вяра на тоя толкова древен народ а с това и възможността му за осъзнаване и накрая още 20 години мутрокрация , а гърците през тези 100 години само са били на страната на победителите и на печалба /е турците им го върнаха малко с кипър, но това е малко/, това също има огромно значение за самочувствието на един народ нали. Помниш ли че така бяха до скоро и сърбите, но вече увисват нос като нас ако забелязваш

Да,бе да!Те комунистите са виновни за двете национални катастрофи и три загубени войни,за това,че до 44г.хората живееха в кирпичени къщи и се отопляваха с говежди лайна,че си светеха вечер с газеничета и лоени свещи,за избитата интелигенция от 23,25 до 44 година,за построените заводи,централи ,че сега внасяме зеленчуци от целия свят,но не и български,че образованието и здравеопазването бяха безплатни,че раждаемостта беше такава,че до 1989 год.България стана почти 9 милиона....!
цитирай
7. анонимен - На калпав к*р - ...турците им го върнаха...
09.10.2012 21:55
На калпав к*р, вълната му пречила!


цитирай
8. анонимен - Изтървем ли България - изтървали ...
09.10.2012 23:05
Изтървем ли България - изтървали сме всичко.
Толерантност в един ориеталски зверилник е равносилно на смърт.
Николай Хайтов
====================================================
Докога ще продължава тази наша толерастия?

цитирай
9. sparotok - !
09.10.2012 23:22
Съгласен съм с Вас, че много зависи от собствените ни действия. Човек сам кове съдбата си и промяна в живота му настъпва когато той разбере това и започне да се бори за едно по-добро бъдеще.

Не мога да се съглася обаче с твърдението Ви, че ние българите се мразим и нямаме национално достойнство. Безспорно има индивиди, чиято същност е изтъкана от омраза, безспорно има индивиди, в които няма и капчица достойнство, но като цяло народа ни е добър, а и пазещ достойнството си.

Друг е въпроса на какво акцентуват медиите, какво поощтряват властимащите...

Един човек не може да всесе промяна от раз. Той обаче може да промени себе си и да повлияе на околните си, а те от своя страна на други хора. Кризите в обществата не са патент на 20-ти и 21-ви век, винаги ги е имало, някои са довели до изчезването на цели народи като авари, печенеги и др. Ние обаче сме оцелели въпреки няколко жестоки, бих казал дори зверски окупации. Това говори красноречиво за качествата ни като народ и за потенциала ни.
цитирай
10. анонимен - ГЪРЦИЯ И ГЪРЦИТЕ СА НАЙ-ТЕЖКАТА ПАТОЛОГИЯ ОТКАКТО СА В ЕВРОПА.
09.10.2012 23:42
ГЪРЦИТЕ НИ БИЛИ МРАЗИЛИ. ЧУДО ГОЛЯМО И НЕВИЖДАНО. НИЩО НОВО НЕ НИ КАЗВАТЕ. АКО ИСКАТ ТЕ САМИТЕ ДА СИ ОТГОВАРЯТ ЗАЩО Е ТОВА ТЯХНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС.

А НИЕ, ДА СЕ ЗАПИТАМЕ И ДА СИ ОТГОВОРИМ ЗАЩО ОБИЧАМЕ (УВАЖАВАМЕ, ПРИЗНАВАМЕ, ПОЧИТАМЕ...) БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ???

ВИЕ КАК МИСЛИТЕ ?

цитирай
11. анонимен - Съдбата на гърците
10.10.2012 00:30
Гърците имаха късмета след ВСВ да останат в орбитата на западните държави.След това имаха късмет да влязат в ЕС и оттам да им налеят огромни средства-Гърция е страната взела най-много помощи на глава от населението от всички държави в ЕС.Освен това и огромните кредити също им вдигнаха стандарта на живот.З атова имат самочувствие.През 1944г са били по-зле икономически от нас.А ние имахме нещастието да влезем в орбитата на комунизма.А разликата между комунизъм и капитализъм ясно се вижда в сравнението между Северна и Южна Корея и между ФРГ и ГДР.
цитирай
12. apostapostoloff - И в крайна сметка, дърдорко,
10.10.2012 04:15
България е отново Балкански лидер, а твоите "образцови" Гърция и Сърбия се превърнаха в кенефите, помийните ями на Европа.

Те са и ще бъдат малки, фалирали, незначителни държавици, които НИКОГА вече няма да играят каквато и да е роля в света.

Точно затова ни и мразят- защото сме си много, ама много горди, но и страшно хитри, интелигентни бунтари, които с много ум, търпение и усърдие от една фалирала, "обрулена" страна направиха образцова демокрация, която се сочи за пример на целия Европейски съюз.
цитирай
13. анонимен - Ha-ha!
10.10.2012 07:27
"apostapostoloff" imash strashno chuvstvo za humor! Smeshnik si ti, drugarche! И освен това си дърт педераст, цяла България го знае!
цитирай
14. анонимен - пенсионер
10.10.2012 07:48
Работил съм с гърци и не съм усетил да ме мразят,не са и по-мързеливи от нас.Към №12-като какъв пример ни сочи Европейския съюз,поне до сега не си спомням една добра дума:корупция,липса на съдебна система,власт сраснала с престъпноста.Защо хората напускат тази "образцова демокрация"?
цитирай
15. анонимен - Как стават тия работи?
10.10.2012 08:40
Че в мой коментар друг да добавя текст?Гърците са мазни, дебелогъзи педеруги, но това го знае цял свят.А нас ни мразят, щото сме 300% мъже!
цитирай
16. анонимен - И още нещо.......
10.10.2012 08:53
Българските жени са най-красивите на света! Гъркинята е дебела, мустаката, късокрака клюкарка и мързелана, докато нашите момичета са красиви, нежни, сексапилни и трудолюбиви. Как няма да ни мразят гърчолята, като ги превъзхождаме като хора, но за съжаление те са по-организирани като държава.Ако ние имахме родолюбиви управници като гръцките, отдавна заплатите щяха да бъдат над 2000 лв., а пенсиите над 1000 лв. Нашите знаят само да крадат и затова хората от народа все духат супата.
цитирай
17. анонимен - Муерте, този човек с дете на 2 години я има, я няма 30 години. Как реши , че е другар и че трябва да знае работното време на оная пасмина?
10.10.2012 09:06
muerte написа:
Написаното от тебе е донякъде вярно (поне в частта за гърците). Но поантата, че, видиш ли, ББ и пастмината му се гаврили с правта и свободите ни ми дойде в повече. Ще преглътна факта, че досега НИКОГА не си си вадил каквато и да е карта за градския транспорт (иначе щеше да знаеш, че това работно време имат поне от 30 г. насам), но твърдението ти "От нас зависят цените на тока, бензина, хляба и сиренето!" е точно в стилистиката на Х конгрес на партията. Стига прокламации другарю. На лозУнги вече никой не вЕрва.

Всъщност, точно в това поколение ни е надеждата! Че няма да търпи подобно дерибейско поведение и не само ще издигне лозунги, но и ще тръгне след тях и ще ги превърне в дела.
А мислещите като теб ще си останат другари, каквито винаги са били...
цитирай
18. анонимен - POEMA ZA DOSTOINITE CIGANI
10.10.2012 10:14
Българските жени са най-красивите на света! Гъркинята е дебела, мустаката, късокрака клюкарка и мързелана, докато нашите момичета са красиви, нежни, сексапилни и трудолюбиви. NO NIAMA TAKIVA BALGARI KOITO MOZE DA GI ZADOVOLIVAT ZATOVA PO4NAHA DA PRAVIAT S CIGANITE GRUPOV SEKS I BADE6TETO E V RACETE POLOVITE ATLETI CIGANITE KOITO 6TE SPASIAT BALGARIA BLAGODARIM NA BOGA 4E VI IMA GOSPODA CIGANI INA4E MOZE6E DA SE PREVARNEM V GARCI
цитирай
19. demonwind - Няма никакъв робски манталитет!
10.10.2012 10:48
Елин Пелин го е написал още преди много години - АНДРЕШКО! Българинът не е роб - той е тарикат. Но е тарикат на дребно. Предпочита да не излезе на улицата след поредното безумие на управляващите и така да бъде техен коректив, а да си пие домашната ракия (дето си я е сварил сам, барабар с метила, за да не даде някой лев за казан), да псува, а на другия ден да се качи гратис в трамвая. Ако го хванат - или ще налети на бой, или ще подвие опашка, ако контрольолите са придружени от ченгета. Българинът няма да излезе да протестира срещу високите цени на горивата и НИСКАТА СИ ЗАПЛАТА, но за сметка на това ще кара дизела си с олио от пържени картофки, без да му пука, че след 1-2 години ще тегли кредит за нова бричка. Българинът няма да излезе на протест срещу високите цени на тока, ами ще гледа ако може да гепи ток отнякъде. В наше село се говори под сурдинка - "Некой крадне ток, ама направо от диреко и не знаеме кой е". А в цялата махала има само един с професионална стълба и е пенсиониран служител на... енергото. Да, ама човека ходи на нареже на някой дръвцата с моторния трион, ходи да свърши туй-онуй и всички си траят и му плащат гепеното. Преди четири години в Царево трима българи-юнаци вършееха с една стара Волга из градчето посред лято, пияни на гъз. Направиха на паздер колата на полско семейство (добре, че хората не бяха в колата), а единствения полицай дори не ги арестува. Защото пичовете били рибари и му носели редовно калкан и паламуд. Значи вместо полицая да стачкува ефективно с колегите си (не да пуши цигари в знак на протест), за да може да си купи калкана, той предпочита да рискува живота на съгражданите си (Волгата е много здрава кола!) и да си затваря очите пред нещо, за което на Запад отиваш директно в панделата.
Това робска психика ли е? В никакъв случай! Това е психиката на дребния тарикат, на който още едно време Крадлив Дедо каза да си смени чипа. А всъщност защо да е крадлив? Че те преди него откраднаха десет пъти повече, човека поне си поиска своето..
цитирай
20. анонимен - Скрий се, Манго!
10.10.2012 10:57
Циганите са камъка на врата на българина. Какво достойнсткво у крадлив и лъжлив мангал?! Това, че някое циганско грамотно изключение пише глупави коментари, не означава, че циганите не трябва да бъдат преселени в Индия, която е истинската им родина.
цитирай
21. patzolino - Поздрави за страхотната публикация!
10.10.2012 10:59
Поздрави за страхотната публикация!
цитирай
22. анонимен - Румен Георгиев
10.10.2012 11:19
Румен Георгиев: Гърците не ни мразят, ние ги мразим!

http://www.razkritia.com/159422/%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B8/
цитирай
23. анонимен - Бай Ганьо - 15. анонимен - Как стават тия работи?
10.10.2012 11:24
анонимен написа:
Че в мой коментар друг да добавя текст?Гърците са мазни, дебелогъзи педеруги, но това го знае цял свят.А нас ни мразят, щото сме 300% мъже!

======================================================
Абе ние българите винаги се тупаме в гърдите че сме много потентни и най големите мъжкари на Балканите. Само не мога да разбера, защо за 23 години "демокрация" се стопихме наполовина и хиляди наши красавици ни изоставиха и забягнаха при византийците.

цитирай
24. анонимен - Кой има интерес от това? - 4. анонимен - от трибал = 9. sparotok,,, турците им го върнаха малко с кипър, но това е малко
10.10.2012 12:11
Може ли да ни обясните, защо вие и вашата секта на тракедонистите систематично насаждате омраза спрямо Гърция,Русия, Православието и българославянските корени на народа?
Кой има интерес от това? Сигурно не България, а вашите покровители за които работите. Ще се задавите от злоба човече,много сте прозрачен.
Не подценявайте интелектуалното ниво на 99,9 процента от Българския Народ.

цитирай
25. анонимен - BUSH
11.10.2012 02:15
Много народи са изчезнали.Защо? Основно защото са имали доблестта да се противопоставят на по-силни от тях.Затова индиянци в Северна Америка почти няма.А ние българите сме оживели 500 години турски ятаган.Единствената причина:приели сме да бъдем рая.Ако сме се опъвали,отдавна да ни няма.Наведена глава сабя не я сече.Затова и фашизъм и комунизъм и "демокрация" не могат да ни обърнат.Досега.Но в дълга перспектива това поведение е обречено.Не може вечно да приемаш робски всяка една тирания...Имало един велик индийски светец.Имало и един,който непрекъснато се опитвал да го критикува.Когато този последния умрял,светецът вместо да се зарадва се натъжил,защото според него единствения,който коригирал поведението му бил този критик.Истински българи са тези,които посочват негативното,с което нацията ни изобилства,защото само това може да помогне да придобием положителни качества.Тези,които хвалят достойнствата на българите,които специално в този исторически период почти напълно липсват,са на практика врагове на България.Никога не съм чул критика на сегашното ни поведение от корифея на тракийската мисъл спароток.Хвалебствия за достоинствата на българите,това чуваме от него.Така се държат и враговете на България.Колко хвалебствия получиха неграмотнте Боко и Цецо от САЩ! Колкото по-зле е България,толкова повече я хвалят! Така беше и с Русия по времето на пияницата Елцин.Сега я плюят,защото върви напред...Този коментар не можеш да го изтриеш г-н спароток...
цитирай
26. анонимен - АФЕРИМ,АШКОЛСУН,МАШАЛАХ !
11.10.2012 12:46
Елате! Ето ги,вижте!

10.08 16:43 - ГЕНОЦИД

http://sparotok.blog.bg/politika/2012/08/10/genocid.987099

16.09 20:45 - Левски, Ботев, присъствието, робството и "млъкни сърце!"

http://ivoberov.blog.bg/politika/2012/09/16/levski-botev-prisystvieto-robstvoto-i-quot-mlykni-syrce-quot.1000464

Четете,четете,четете ги дами и господа и им се наслаждавайте.
Затова България е на това дередже.

цитирай
27. анонимен - БА СИ! - 26. анонимен
11.10.2012 13:12
БА СИ!
ЗА 23 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ",
ТАКАВА МОРАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ!

цитирай
28. lightsaber123 - И какво от това
14.10.2012 16:46
Какво от товал че гърците протестират и не са съгласни със своето правителство, какво от това, че и ние 89-92 г. бяхме по улиците - винаги някой възсяда съответното недоволство с гръмки слова и се кипри после в парламента. Не е това решението, защото и да излезем - просто някое подставено лице ще възседне протеста и после какво - още един хрантутник. Може би при нас българите това не е слабост - а силна страна. Може би това е народна мъдрост - остави лудия да се налудува, гладния да се нахрани, а пък аз ще правя всичко възможно за да имам подслон, на трапезата храна и добри приятели. А това, че гърците не ни обичат - ами и аз не ги обичам, сигурно има още много други като мен - това е нещо кармично още от далечно минало. Отдавна съм се отказал да протестирам, защото с това не се решава абсолютно нищо. Дори и един протест да е горе-долу успешен - вкарват подставени лица, за да го лумпенизират и после идва кърваво потушение. Защо? Върнете се малко назад в нашата историята и ще видите. Просто трябва да мине доста време - може би стотина години, а ние искаме за 20 години и хоп - всичко е оправено. В исторически план - 20 години са абсолютно нищо - нещо като една секунда...

Това което правя е да осигуря на мен и моето семейство нормални условия на живот, за да се чувстваме добре. А тази мащеха държавата - изобщо не ме интересува накъде върви. Все ми е едно. Ако тук стане непоносимо - ще се изнесем някъде, където е добре за живеене.
цитирай
29. lightsaber123 - Към анонимен 24
14.10.2012 16:59
"Може ли да ни обясните, защо вие и вашата секта на тракедонистите систематично насаждате омраза спрямо Гърция,Русия, Православието и българославянските корени на народа?
Кой има интерес от това? Сигурно не България, а вашите покровители за които работите. Ще се задавите от злоба човече,много сте прозрачен.
Не подценявайте интелектуалното ниво на 99,9 процента от Българския Народ."

Първо нека поясня нещо - аз не съм "тракедонист". Това го уточнявам, преди да започнете да ме критикувате.

"насаждате омраза спрямо Гърция,Русия, Православието и българославянските корени на народа?"

Гърците са ни исторически врагове - откакто сме по тези земи. Руснаците не са ни приятели също - просто когато могат нахлуват с войска и си правят каквото искат - приятелите не идват с войска, а с бира под мишницата например. Прословутото "освобождение от турско робство" - просто са имали политика на балканите хората - за наша радост случайно съвпада и с нашите национални интереси, за разлика от по-късно, когато ни дават 45 г. сталинизъм или комунизъм - както искайте го наричайте.

По отношение на "българославянските" ни корени - тази държава се казва БЪЛГАРИЯ, а не Славяния - това за славяните си е преиначаване на историята с руски привкус. А православието - достатъчно е да прочетете някои от коментарите ми, или в моя блог - за да разберете, че го сравнявам с 00 или WC. Нищо добро не ни е донесло. Понеже се споменаха и сърбите някъде - искам да кажа, че и те почти винаги през историята са ни врагове. Има толкова много примери в историята. Така, че драги ми православни - и сега си личите, колко милеете за българското - или сме славяни, или православни - никога БЪЛГАРИ.
цитирай
30. анонимен - вышитые платья
20.10.2012 09:36
Привет!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://kraslancer.ru/user/Branofannator/>интернет магазин брендовой одежды дешево </a> короткие платья на выпускной <a href=http://mir-ramochek.ru/user/annuamedraids/>вечерние платья интернет магазин украина </a> интернет распродажа женской одежды <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>стойка для одежды купить </a> красный платье ... Всем пока рад был сообщить...
-====-
<a href=http://kamagra100.blog.hr/>Buy Online Kamagra and overseas </a> - erectile Kamagra :.Kamagra nebenwirkungen .:<a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>Cheap Kamagra ellora </a> - Kamagra UK Cheap Oral Jelly
цитирай
31. анонимен - объявления свадебное платье
22.10.2012 07:24
Уважаемые господа!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://skynet777.com/user/empishomips/>купить кофты оптом </a> купить сумку fred perry <a href=http://www.autopuzo.ru/user/lientrolleY/>модная одежда для мужчин </a> кофты вязаные <a href=http://pyku.net/user/Aparlorma/>леггинсы брюки купить </a> купить аксессуары для ipad ... Всем пока рад был сообщить...
-====-
<a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>delivery overnight Kamagra online now </a> - Kamagra Oral Jelly discount :.Cheap Generic Kamagra Buy Fedex .:<a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>where Buy Kamagra overnight delivery </a> - Kamagra Oral Jelly visa accepting
цитирай
32. анонимен - платье для спортивных танцев
29.10.2012 07:39
Здраствуйте!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://metallmaster70.ru/user/Aspesetat/>купить аксессуары в ванную </a> куртки детские <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#замшевая-обувь-купить»>замшевая обувь купить</a> крупные серьги бижутерия <a href=http://mpscripts.net/user-68112.html>магазин модной подростковой одежды </a> футболки женские ... Успехов Вам!
.:::.
Discout 5-12% <a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/#Kamagra-stand»>Kamagra stand</a> - worldwide Kamagra Jelly : Cheapest Kamagra without a script : Discout re 7% <a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/#Kamagra-better»>Kamagra better</a> - Super Kamagra bargain
цитирай
33. анонимен - фабрики детской одежды украина
29.10.2012 18:03
Как дела?У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://xitebi.com/user/Gowldiody/>пума каталог одежды </a> солнцезащитные очки <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#продажа-бальных-платьев»>продажа бальных платьев</a> что сейчас модно из одежды <a href=http://ollforkids.ru/user/Viessyunino/>интернет магазин рэп одежды </a> штаны галифе мужские ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas 5-12% <a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/#Buy-Kamagra-online-and-keep-ED-away»>Buy Kamagra online and keep ED away</a> - Cheap Kamagra UK viagra : Kamagra Oral Jelly Order Generic levitra : Discount for Christmas re 7% <a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/#worldwide-Kamagra-Jelly»>worldwide Kamagra Jelly</a> - Kamagra 100mg sell
цитирай
34. анонимен - Virginia Beach Roofers
05.11.2012 06:36
I like this site because of the quality of information that you provide. Please keep up such awesome content.

<a href=" http://exteriorexpertsofvirginia.com/roofers-Virginia_Beach.html ">Virginia Beach Roofers</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430490
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031