Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2012 16:03 - ГЕРБ завоня на запартък
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1103 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ГЕРБ  завоня на запартък!

 

        Казват, че хората издържали там, където не издържат и животните дори. Ние българите категорично доказваме това твърдение. За малко повече от двадесет години се извъртяха няколко различни фракции на комунистите, последната от които е на път да разтури държавата из основи. Групировката ГЕРБ с водача си Бойко Борисов е на път да осъществи перестройка по начина, по който го стори преди години Горбачов. Защото колкото и търпеливи да сме ние българите, все пак започнахме да се пробуждаме и да бръмчим като пчелен рой. Дори членове на БСП вече не издържат безобразията на това правителство и открито призовават към преждевременното му сваляне от власт. А от негова страна то не бяха теманета на пашите от Анкара, не бяха безумни предложения в законодателството, не бяха малоумни назначения на корумпирани и некадърни кадри, не бяха обиколки с хеликоптери, правителствени самолети и маниашко рязане на лентички за всеки ремонтиран коптор, някъде из родината. Всичко друго се  правеше, но не и да се изпълняват обещанията, които лично Б.Б. даде в началото на управлението си. Кредита на народното доверие толкова намаля, че само лихвите му са достатъчни, за да приключи предсрочно мандата на Бойковото правителство. Защото макар да свикнахме с:

-         ежедневните битови и престъпления на организираната престъпност

-         безхаберието и незаинтересуваността на служителите на МВР

-         корумпираната съдебна система

-         корупцията на всички нива в държавата

-         безнаказаността на малки и големи престъпници

-         мизерните заплати и пенсии

-         лошото здравеопазване

-         лошото образование

-         безсмислената агресия на тварите по пътищата

-         измамите и кражбите в търговските обекти

-         провалите на спортистите ни на повечето първенства

-         агресията на уличните песове

-         невероятно раздутия бюрократичен апарат

-         липсата на държавност в държавата

-         незаинтересоваността към инвалидите, децата и подрастващите

-         и открития геноцид към всичко българско, в областта на литературата, музиката и културата като цяло,

ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СВИКНЕМ С ВОНЯТА, която се носи от парламента, от депутатите, от министрите и шефовете на различни агенции! А  от тях вони на крадено, на заграбено, на източено и приватизирано! Вони по-лошо и от миризмата на запартък! То не бяха схеми за източване на ДДС, на даване на обекти за милиони без конкурс, на устройване на „вътрешни” хора на постове, от които нямат хал хабер!

         Вчера един случаен човек, докато чакахме на опашка, за да си платим тока /който ще продължават да увеличават/,се чудеше кое от трите последни управления е най-лошо за България – на Симо – крадеца, на тройната коалиция или на Боко? –„ Предишните, че крадяха – крадяха, но поне с мижавата си заплата успявах да платя сметките, храната и можех дори да прескоча до мама в съседния град. Имаше що-годе работа и макар трудно, все пак някак вързвахме двата края. Сега изглежда от строителство на пътища се краде най-много и най-безнаказано, затова все това правят и нищо друго!То поне български фирми да ги строяха тия магистрали, а то турците обират каймака! Няма работа, няма увеличение на заплатите заради голямата инфлация, но в замяна на това всичко друго расте в пъти – бензина, тока, водата, данъците, престъпността, цените на храните, на услугите и всички безобразия в държавата растат не аритметична, а в геометрична прогресия! „

-         И простотията расте в прогресия, човече! – допълних аз – Гледай как ще ни извозят с референдума за атомната централа, как  ще стоварят вината за започването и на народа! Миглена Кунева едно време лъга, че от Европа искали да спрем нашата АЕЦ, за да ни приемат в Евросъюза. Един двадесет и шест годишен синковец „купи” Кремиковци, без никой да протестира за пладнешката кражба, а сега други смрадливци заявяват, че от Бойко няма по-хубав! Вярно, че за тях е така, но за останалите?

                                                                              Красимир Бачков




Гласувай:
5



1. анонимен - Още ще засмърди
17.10.2012 13:28
като паднат от власт боковците и цвъчковците. Като разберат хората колко пъти са продали държавата на турците и колко милиарда са откраднали от магисрали, ще им се стъжнее на българите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430826
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031