Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2013 21:01 - Как ще ни управляват ... те?!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1284 Коментари: 0 Гласове:
4



Как ще ни управляват те...?!

         Дотам ли деградирахме, че да ни управляват пладнешки хайдуци, престъпници, мутри и национални предатели? Защото депутатите от ДПС, по-голямата част от БСП / която няма нищо общо с идеите на комунизма / и „Атака” са точно такива!

         Още с първите „решения”, народните представители на управляващите партии решиха, че най-важните проблеми за българския народ са тютюнопушенето, което трябва да се възобнови в заведенията, узаконяването на незаконните цигански гета и незаконно построените палати по морето палати на партийците, връщане на ченгетата като посланници в чужбина,  както и открития реваншизъм при назначаване на полицейски шефове и областни управители по различни места. Оказа се, че ден след встъпване в длъжност на „експертното” правителство на Орешарски, ценообразуването на електроенергията е невъзможно да бъде намалено, защото енергодоставчиците искали 40 % увеличение, безработицата щяла да се увеличи и пари в хазната нямало. Сега, след уличните протести изведнъж се оказа, че можело да се намали с 5% тока, минималната заплата малко да се увеличи, но само ако правителството остане на власт. Гавра след гавра с изстрадалия, търпелив и кротък иначе български народ. А най-безумната подигравка с обикновения български избирател, симпатизант на която и да било партия, бе избирането на мутро-олигарха Глиган Пеевски! Стана ясно, че това е лична поръчка от Ахмет Доган, с цел поругаването на закон, чест и всичко изконно българско по земята ни!

         Питам аз, кой нормален българин би стоял и търпял подобна уродлива, антибългарска кампания? А силата на хората е тяхната задружност в трудни моменти. Поставени сме на изпитание вече четвърт век и най-после трябва да докажем, че не мафията, олигарсите, мутрите или продажните политици са тези, които ще управляват / а всъщност ОГРАБВАТ / държавата ни! Не бива да допускаме провокатори в честния ни протест, защото те ще провалят всичко! На нас никой не ни плаща, за да протестираме по улиците. Ние мразим безплатно сатрапите и желаем да приключим с натрапенита ни насила омраза! Вече искаме да обичаме, да уважаваме и да градим! Стига с тази разруха, деградация и узаконена анархия в държавата! Животът е кратък и клоуни като Сидеров, Бареков или Станишев може само да ни забавляват, но не платени от държавни субсидии, а единствено и само в цирка! Онзи, изгорелият на Солни пазар в столицата, където за тях би била единствената възможна сцена!

                                                                    Красимир Бачков




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447269
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930