Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2013 17:02 - Проклятието "Сидеров"
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1569 Коментари: 1 Гласове:
3



Проклятието  „Сидеров”

 

         Тъй като ВЕЧЕ е политически труп, Волен Сидеров ще опита всичко, за да оцелее в паразитната среда на българската политическа сцена. Ако има възможност и достатъчно безумни последователи, той ще предизвика междуетническа война в страната. Обикновените българи, турци и цигани обаче са живели векове на земята ни, без да стигат до безполезни за тях радикални сблъсъци. Лумпенизираният фашизоид не би се отказал и от гражданска война, а защо не и революция! Всичко, което би изкарало от релси нормалния живот на страната и би довело до издигането му на върха на политическата вълна, ще е добре дошло сега за него. Той ще клати лодката до тогава, докато не се намери кой да го изхвърли от нея. Защото на такива „лидери”, не им е нужна стъбилност на държавата, закони, които се спазват и ред! На Сидеров му е нужна анархия, за да може да оцелее!

         Нормалните български граждани, излезли на мирни протести по улиците и площадите на страната, искат малко. На тях им трябва действащо правосъдие и равенство на всички пред закона, трябва им работа, сигурност в утрешния ден и достойно заплащане. Те не желаят да гледат и слушат по новините кой политик какво направил. Те ненавиждат политиците! Не защото са озлобени , а защото са лъгани и крадени от тях. Ако имаше как, биха ги изолирали от държавата дори. Бедата обаче е в порочната система, която тежи на народа и следствие която, една малка прислойка се обогатява чрез „управление”, за сметка на всички останали. И понеже всичко става потайно, непрозрачно и нагло, понеже 95% от действията на българските депутати, министри и общински управленци са не в държавен, а в нечий частен интерес, държавата затъва с всеки изминал ден, икономиката /доколкото все още има такава/ боксува и това в крайна сметка рефлектира върху всички останали.

В момента правителството на Орешарски се опитва да набута България в нови непосилни дългове, да осъществи за кратко време грандиозен грабеж, следствие на който всяко следващо правителство ще бъде изправено пред нерешими икономически, социални и битови проблеми. Това правителство също  като Волен Сидеров си дава сметка, че няма бъдеще или ако го има, то е в затвора. Затова се осъществява безобразна подмяна на директори, министри и управляващи на бордове в действащите икономически структури на държавата. Така, при евентуално следващо правителство те ще работят провокативно и потайно срещу него, за да го торпилират и се окаже, че в крайна сметка „всички са маскари”. Всъщност така сториха всички номенклатурни кадри, назначени от предишната тройна коалиция, спрямо правителството на ГЕРБ. Това са стратегий, които комунистите използват през годините, които са им носили ползи или поне са творили достатъчно поразии, за да компрометират и някой друг.

         На изборите за кмет на Варна гласуваха едва 25% от жителите на града. Още на следващата сутрин именити социолози се опитаха да „обясняват” защо се е получило така. А то и децата вече знаят, че ако трябва да избираш между Хитлер, Мусолини, Сталин и Пиночет, е по-добре изобщо да не гласуваш. Как да избереш управник  между крадец, комунист, престъпник, предател и още някакъв доказан мошеник?! Та нали хората всеки ден ЗАТОВА излизат на протест!!! Те искат да бъдат управлявани от ЧИТАВИ българи, а не от слуги на мафията! Защото ако трябва да сравняваме проклятието Сидеров с останалите, едва ли ще намерим особена разлика.

         Или:  Волен Сидеров = Сергей Станишев = Лютви Местан = Бойко Борисов и т.н.

         Решението не само в България, е изключително важно и много трудно постижимо – ДА СЕ ПРОМЕНИ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА, ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ! Това е равносилно на земетресение, при което всичко построено преди това от хората пада и градежа започва отново. Защото и у нас, и в Турция, и в Иран, Сирия и Либия има достатъчно умни, образовани, и почтени граждани, които могат да бъдат избрани за управляващи! Не бива да се сравняваме с европейците, защото те отдавна са стигнали до тези изводи и точно затова са с години напред от нас! Колкото до недоразумението Сидеров, всичко е ясно. Когато един грънчар сам е изваял с ръцете си чудовище, по-лесно е да смачка глината и да създаде нещо красиво, вместо да трепери и се оплаква от чудовището!

                                                      



Гласувай:
3



1. minevv - no
02.07.2013 18:04
-хората гласуваха за него
-елементи от програмата са възприети от други формации
-А и кой е казвал. че Сидеров е политик??? ;-)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430246
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031