Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2013 14:32 - България - страшна, грозна приказка!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 3415 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

България – страшна, грозна приказка!

        Вече има сериозни тенденции, че Румъния скоро ще се присъедини към Шенген, а България е възможно да стане първата държава, изхвърлена от Евросъюза! Това обаче едва ли учудва някого, още повече сегашното правителство на Орешарски. Пишман – премиерът бе посрещан навсякъде в Европа от стачкуващи срещу него българи зад граница / нещо, което никога не се е случвало в досегашната ни история /, представители на Германия и Франция дипломатично се опитаха да го посъветват, да се съобрази с народния гняв и да се оттегли, но мутрите, които представлява, комунистите и турско говорящите агенти от ДПС се направиха на глухи и затръбиха, че работят. В парламент, пълен с национални предатели, страхливци и крадци, всеки може да си представи каква работа ще бъде свършена и в чия полза!

         В момента хората гледат някакъв перверзен хорър. Гаврата с държавността, от страна на „народните представители”, министрите, областните и общински ръководители е стигнала своя апогей и само Волен Сидеров стига като образец, доколко е паднала бариерата пред явните, гнусни престъпници, узурпирали върха в управлението на България!

         Никой не се съмнява, че това нежелано от народа правителство може да натвори редица парламентарни недоразумения! То може да разреши много успешно  тютюнопушенето навсякъде, та дори и в детските градини.Може с европари да организира курсове за дисководещи на глухите, да внесе жито от Украйна, на двойно по-високи цени от възможните, да намали цените на тока в момента така, че ако сега по договор намалението е две стотинки, то след година да се увеличи с два лева. Орешарски може или поне се опитва да назначи целия червен електорат за чиновници в министерствата, агенциите и областните администрации. Той е длъжен да се грижи за интересите на олигарсите, които представлява, както и за своите 200 – 300 хиляди верни червени избиратели. На останалите български граждани се дава възможността, да плащат тлъстите им заплати, командировките и бонусите за несвършена работа всеки месец, тримесечие и по Коледа. Да се знае в крайна сметка, че престъпниците в България при ВСИЧКИ СЛУЧАИ трябва да бъдат облагодетелствани, а останалите са просто роби. По изключение на робите се предоставя немислима свобода – да избягат в чужбина, за да разберат, че и те са хора, че са живи и могат дори да се усмихват! Да отидат някъде, където няма да бъдат карани да проклинат ежедневно  страната, в която са се родили, където няма да се трудят по 12 часа на ден за 300 лева заплата, където няма да бъдат газени по улиците и пътищата като псета, от самозабравили се мутри и където май само въздуха не са длъжни да си плащат!

         В момента родината ни е сцена на страшна и грозна приказка! Дали ще свърши тя с край на хорър или с хепиенд, зависи изцяло от обикновените българи. След месец на непрекъснати протести, явно протестиращите трябва да сменят дръжките на знамената със сопи, доматите с камъни и мирните призиви – с бой! Обикновен нашенски лобут, нецивилизован, но целебен, който в крайна сметка ще реши нещата! Всичко останало са празни приказки и стъкмистика!

                                                                               Красимир  Бачков




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krassko - Защо не се топнеш в морето да се охладиш?
14.07.2013 15:19
Хората които протестират в София го правят именно защото не искат повече такъв тон на общуване.
Не зная какъв даскал си, може би по физкултура, дали не си колега на Цветанов?
По същия начин говорят на контра протеста.
"В парламент, пълен с национални предатели, страхливци и крадци,..."
Питам се кое е това училище в което преподава даскал с такъв начин на мислене???
цитирай
2. shveik5 - Ще цитирам един чужд коментар, валиден за случая:
14.07.2013 15:53
„Докато парламента- яйцеубежище, не се превърне в павеубежище нищо няма да се случи в БГ-то. Какво разбира прасето от кладенчова вода?
Културни протести се организират срещу хора с достоинство и чест.За да липсват подобни управляващи в БГ е виновно българското общество,а дали въобще е имало общество?” -докато има такива красковци, които са си направо руско червено!
цитирай
3. krassko - За разлрика от теб съм всеки ден на протестите...:))))))))))
14.07.2013 16:23
И колкото и да ти се иска няма да хвърляме павета срещу парламента...
Но както не искам БСП, така не искам и ГЕРБ.
А при теб мирише на герберастия.
цитирай
4. jitanosten - Истината боли, а "Краско"?
14.07.2013 16:31
Такива като теб трябва да бъдат топнати, но не за да се охладят, а да проумеят, че без въздух не може да се живее! Точно сега свободата за нас - българите е като въздухът за протестиращ, натиснат от "управляващите" под водата!
Колкото до това какъв даскал съм, не е магарешка грижа, а на децата, които уча!
цитирай
5. jitanosten - Прочети "Фиаското Борисов", или "Свинска напаст в старата гора" !
14.07.2013 16:37
krassko написа:
И колкото и да ти се иска няма да хвърляме павета срещу парламента...
Но както не искам БСП, така не искам и ГЕРБ.
А при теб мирише на герберастия.

На протестите вероятно си платен провокатор, "Краско"! Ако прочетеш горепосочените мои постинги, ще проумееш колко си падам по Борисов!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430300
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031