Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2013 10:41 - Всичко за чистене
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 837 Коментари: 0 Гласове:
3



ВСИЧКО  ЗА  ЧИСТЕНЕ

         Правителството на Орешарски за удивително кратко време, под натиска на уличните протести, успя да натвори толкова много безобразия, че после ще бъдат нужни години, за да се оправят нещата. Стотиците назначени политически марионетки / най-вече от ДПС /, са способни единствено и само на разсипия, кражба и разбиване на българската държавност. Всички са назначени без конкурс, много от тях са и без образование, да не говорим, че хал хабер си нямат за длъжността, на която са спуснати с парашут.Реваншизъм, лов на вещици и задръстване на бюрократичния апарат с търкачи на гащи и заплатаджии – това е всичко, което може да стори втората тройна, омразна от народа коалиция!

     Освен това, мерзкото правителство, съставено от национални предатели, крадци и мошеници ще използва всички възможности, за да зароби страната, за десетки години напред с проектите „Южен поток” и АЕЦ „Белене”. Да не можем да се измъкнем от руската енергийна и финансова зависимост в бъдеще и независимо какво правителство си съставим после, ситуацията да е толкова компрометирана откъм договори и задължения, че никой да не може да управлява нормално страната. Те сега протакат нещата единствено и само, защото за съставяне на окончателните договори е нужно време от пет – шест месеца. След това могат и да подадат оставка, защото сривът, който следва, ще бъде ужасен! Принципа, от който се водят башибозуците на Орешарски е изтъркан и доста познат, в най-новата история на страната ни: - „След нас и потоп!”

      Гнусните манипулации, актуални за петдесетте години на миналия век, провокациите, безобразните лъжи и кражби показват, че БСП е партия, която трябва да бъде забранена със закон, като антинародна, вредна и открито враждебна на българската държава! Тя обслужва чужди политически, финансови и други интереси – на руските мафиоти и престъпници! А най-жалки са петдесетината папардаци и бабки, от сформирания антипротест в София! Срещу ежедневно заплащане от 20 – 30 лева, те висят по улиците с безумни лозунги: -„Върнете ни социализма!”, без да си дават сметка, че именно върхушката на БСП им заграби градения с труд и пот живот, заводите, пристанищата, болниците и дори празните им мечти! Тя трансформира политическата си власт в икономическа и финансова, по онзи стар, познат начин на партизанското движение – с пладнешки грабежи на чужда собственост!

    Хора, осъзнайте се! Изтървем ли още месец – два апашите на бандита Орешарски, губим държавата!Което не значи да връщаме Борисов на власт, разбира се! Трябва да мислим, как да оправим създадения от политиците батак, но първо е нужно да ги изхвърлим от хранилката! Да очистим България за няколко дни! От лъжливите и крадливи политици, министри, корумпирани съдии, ченгета и държавни търтеи! Иначе – гибел!




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1427398
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031