Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2013 18:32 - Царството на безумците
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1142 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЦАРСТВОТО  НА   БЕЗУМЦИТЕ

 

         България е приказна страна! Природата в нея е приказно красива, човек без предразсъдъци и морал може да стане милионер за един ден, като в приказките, изпуснати зли духове витаят по пътищата, в парламента и министерствата, а народа вярва на всякакви лъжи, измислици и откровени глупости! Не Америка, а нашата страна е държавата на неограничените възможности! Освен това сме най-зле почти във всякакъв план и област, поради простата причина, че КОМУНИСТИТЕ не са слизали от власт вече почти седемдесет години! На какво всъщност се дължи тази невероятна устойчивост?

-         Българският народ е добър по нрав, бързо забравя и прощава!

-         Една четвърт от този народ е свързана пряко или косвено с комунистите!

-         Нашенските комунисти не са нито като руските, нито като китайските, нито като кубинските – те са като колорадските бръмбари – не могат да бъдат унищожени лесно!

-         За разлика от всички комунисти по света, нашите нямат нищо общо с комунизма!

-         След турското робство, ние преживяваме комунистическо, но от него няма кой да ни избави, освен самите ние!

-         Комунистите разделят народа на: селяни и граждани, българи и цигани, бедни и богати, интелигенти и простаци, привърженици и противници на БСП, което им осигурява небивал комфорт и безкрайно управление!

-         Комунистите използват политическа мимикрия, като се преобразуват в нови на вид партии и движения – НДСВ, ГЕРБ, АТАКА, СДС, ДПС и пр.

-         Комунистите са толкова отвратителни, че нормалните хора предпочитат да напуснат страната, а тези с робски манталитет са толкова претръпнали, че приемат страданието си едва ли не за нормално.

-         При всичките им недостатъци, комунистите не са единствените виновници за теглото ни! По-голяма вина носим ние, останалата част от народа, защото ги търпим! Всеки знае поговорката за лудия и зелника!

          Най-куриозното и абсурдното е, че в страната ни безмозъчни хора могат да наричат мадридския лъжец и крадец – цар, че други титуловат цар циганина Киро, че мошеник като Сергей Станишев, без един работен ден и никакви способности, освен в лъжата и кражбата, може да бъде премиер, че мутро-пожарникаря Борисов може да управлява друго, освен бандата си, че САМО престъпници се докопват до управлението на държавата! Още по-невероятно е, че все още има доста читави, добри и трудолюбиви хора! И като в приказна страна, лошите царуват и тормозят добрите, бедни поданици, а обикновения първичен, човешки страх не позволява, да бъдат изхвърлени сатрапите! Ние сме царство от Долната земя! Докато не се роди онзи незнаен юнак, който да поведе всички онеправдани, ще се блъскаме в мрака на собствената си безпомощност и гняв, ще псуваме през стиснати зъби и ....... ще търпим!

                                                                 Красимир  Бачков




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. voxpop - Стига само онеправданите и бедните ...
26.10.2013 14:05
Стига само онеправданите и бедните да не припознаят в незнайния юнак ментета като Бареков.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1427376
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031