Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2014 09:56 - Простотията ни заля!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1182 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПРОСТОТИЯТА  НИ  ЗАЛЯ

       Все си мислехме, че по-ниско не можем да паднем в обществено, политическо, духовно и икономическо положение, но се оказва, че не сме прави! Можем, още можем.............!

  След безобразието с предлагането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, се заредиха изключително малоумни действия, от страна на правителството на Пламен Орешарски. Почти всеки месец се взема кредит в милиарди и веднага след Нова година се постави въпроса за бюджет, утвърден буквално преди дни, да бъде актуализиран. Страшно, безхаберно и безотговорно!!! Защо ли?

    Простият отговор е, че ДПС и БСП не желаят и няма да изпуснат властта, каквито и безобразия да върши Волен Сидеров, каквито и глупости да говори в ефир „министърката на спорта” Мариана Георгиева. Уволнили за пет месеца хиляди държавни ръководители и обикновени служители, те просто ги замениха с членове на своя електорат, без нужните качества, образование и способности. Като чума ДПС унищожава държавността в България, а комунистите, които всъщност нямат нищо общо с комунизма, си траят, защото това е цената, да бъдат „управляващи”! Сключиха се договори за енергоизточници, несъмнено вредни за държавата, особено в екологично отношение, но всичко бива подминавано едва ли не с безразличие от всички. Тъй като голяма част от медиите са в ръцете на Пеевски и сегашните „управляващи”, те потулват, извъртат и буквално променят истината, за сегашното УЖАСНО положение в страната. Бум на битовата и организирана престъпност, неразкриваемост на престъпленията, никакво правосъдие и правораздаване, евтин популизъм и некомпетентност на правителството, както и замитане под масата на всички важни за българите проблеми – такава е сегашната действителноаст у нас!

    Сидеров впрочем е по-необходим, отколкото изглежда на сегашното „правителство”. Защото вършейки непрекъснато безобразия, той кара хората да го приемат едва ли не като нещо естествено. На негов фон, престъпленията, извършвани от останалите министри, депутати, областни управители и кметове, изглеждат почти като нормални! Хората трябва да обръгнат на простотии, да ги приемат за част от сегашния начин на живот и да спрат да стачкуват, и да искат промяна – ето това е максимата на сегашното правителство! И няма да се учудя, ако в скоро време шефът на МВР заповяда на полицаите, да бият протестиращите и случайно преминаващите хора, пред Народното събрание. Защото освен да бъдат уволнени от работа, протестиращите граждани трябва да разберат, че НЯМАТ ПРАВА И СВОБОДИ в България! Това е просто територия на мафията, където понятия като закон, ред, морал са празни думи!

    ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ!      ИЗБИВАТ НИ!!!

 

                                                                          Красимир  Бачков

 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1451504
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930