Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2014 14:38 - ЗАМИНАВАЩАТА СИ БЪЛГАРИЯ
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1229 Коментари: 0 Гласове:
2



ЗАМИНАВАЩАТА  СИ  БЪЛГАРИЯ

 

         Когато в природата се наруши някаква хармония или закон, тя реагира адекватно. Така са изчезнали животински видове, държави и цели континенти. Така си заминава и България. Защото в природните, за разлика от човешките закони няма вратички, които хитри и алчни адвокати да използват, за да възстановят статуквото. А в момента то е следното: - 1.Циганизирано и опростачено в голямата си част население, склонно да открадне, да излъже и да наруши писани, и неписани закони, но да не работи. Живее само „за мига”, без да се интересува от бъдещето, без да реагира на опасността, да изчезне завинаги от тези земи. Склонно на безброй компромиси, само за да оцелее физически. Население без обществено съзнание, без духовност, морални и нравствени норми, без съпротивителни и защитни сили. Хора, част от които се срамуват да се нарекат българи, а друга открито се причислява към друг етнос или народност. Накратко – чалгари.

2.Организирани банди, завзели по „законен” начин властта и държавата, използвайки ситуацията на „управляващи” за грабеж, с помощта на съдебна система, полиция, данъчни и открита демонстрация на сила. Безскрупулни олигарси, открито незачитащи закони и правила, партийни лидери, равностойни на кръстници в мафията, стотици хиляди бюрократи в служебния апарат, за да пречат на икономическото развитие на страната и стотици продажни, сервилни кариеристи, под формата на журналисти и други  мутанти  / пиари, плеймейтки, светски хроникьори, открити гейове и всевъзможни първенюта /. Хиени, наредени на разбойническо пиршество, целящо да оглозга до край всичко българско.

3.По-малката част от българите, запазили обичта към земята и родината, трудещи се за унизително ниски заплати, при неподходящи условия, четящи и пишещи братя и сестри, използвани от „управляващите” банди, за приход на средства от глоби, данъци и всевъзможна ангария. По-голямата част от читавите българи е в чужбина, там работят и се грижат за останалите в разхайтения тукашен бардак свои роднини. Тук се опитват да реагират от време на време, чрез мирни демонстрации, стачки и дори самозапалване, отчаяните, низвергнати от държавата българи. Полза обаче няма! Враговете на държавата са повече, от нейните поддръжници.

   Така си заминава една древна, но малка държава! Маловажна от геостратегическо значение за останалия свят, но лакмус за всичко, което предстои да се случи  занапред. Държави и народи ще ни последват, защото ресурсите на земята са пред изчерпване. Освен все по – оскъпяващите се енергоизточници, липсата на питейна вода, парниковия ефект и природното замърсяване, безогледното размножаване на смугли човешки същества ще се превърне в биологична бомба, която като цунами ще унищожи всичко, постигнато от културно, технологично и научно естество за човечеството. Апогеят на човешката цивилизация за жалост е отдавна преминал! Очаква ни деградация, анархия и след духовното - физическо унищожение. Свидетели сме на най-унизителната страница от нашата история  – унищожението ни! Който все още иска да съхрани България за себе си и поколенията, да вземе шепа българска пръст, да я увие в една кърпа и да бяга по-далеч от тук! Или да излезе на улицата и да се бие с всички паразити, окупирали властта! Защото България не е само територия, тя е и виталност, духовност, каквато само привилигировани хора, родени по земите ни могат да притежават. Така българското няма да изчезне, а ще се трансформира в нещо по-висше и когато след време дойде момента на съзряването, ще се възроди отново.

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447777
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930