Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2014 10:51 - Читав водач и пистолет в ръцете на всеки българин, за да ни има!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1581 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Читав водач и пистолет в ръцете на всеки българин, за да ни има!

         

          Разбрахме, че в света на високите технологии място за човещина няма! Няколко групировки от хора, разполагащи с неограничени ресурси пари, власт и световно влияние, са решили, че човечеството трябва да се редуцира, до възможния допустим минимум. Обаче това е трудна задача  и  да се предизвика трета световна война е почти невъзможно. Затова тези самозабравили се „хуманисти“ намират други, не по-лоши начини, за прочистване  на земята  от излишни човешки същества. В лабораториите на различни фармацептични гиганти се разработват щамове на грип и други болести, не за лечение, а за заразяването на хора с тях.  При успешни резултати могат да бъдат покосени милиони хора, за броени дни. Ужасяващите Зарин, Табун или V – газовете от недалечното минало, бяха заменени от далеч по – хуманните ГМО и консервантите в храните.  Така природата относително се запазва, а излишните хора се превръщат в органичен тор. Няма ударна вълна, радиация или облъчване, както би било при евентуално ядрено нападение. И понеже е нужен полигон за изпитване на нови способи и прийоми  за бързо човешко унищожение, тези опити се извършват в страни от третия свят, като България. Вече четвърт век ние сме европейския еквивалент на бананова република. И за да бъде изтреблението ни сигурно, бяха пуснати в действие допълнително още няколко шокови удара:

-         Ударно бяха развъдени  социални паразити, наподобяващи човешки същества, но със заложени деструктивни характеристики. Те са способни да унищожат нации, далеч по-многобройни от нашата.

-         Бе осъществено развращаване на народа с чалга, корупция, медийно зомбиране, лъжи и открита гавра  с доказани човешки  ценности. Опорочиха се постижения в литературата, музиката, изобразителното изкуство, киното, театъра и телевизията. С пошли конкурси се подиграха с истински стойностното и градивното. Видяха сметката на прословутата българска духовност, оцеляла дори в тъмните времена на робството.

-         Ежедневно се потъпкваха закони и правила, от служителите на институции, които би трябвало да ги олицетворяват  -  прокурори, съдии, полицаи и депутати, а това обезвери всеки нормален български гражданин.

-         Ужасяващото здравеопазване и скапаната образователна система довършиха това пъклено дело, със затриване на най-младите издънки на нацията – децата.

-         Осъществено бе териториално разграбване най-вече от турци и руснаци, поголовно бяха изсечени гори, а повсеместната разруха и унищожение на материални и духовни ценности обрекоха народа на неизбежна гибел.

    

       Така ние българите бяхме превърнати в опитни мишки, за един световно значим терористичен експеримент! И ако все още оцеляваме незнайно как, то други нации на наше място отдавна биха изчезнали. Куриозът е, че дори при този опустошителен геноцид, ние можем да се спасим и дори възродим! Нужни са само две – три неща, които за съжаление нямаме:

1.     Истински водач, заслужаващ доверие от всички и надежда, че той би ни обединил, в името на едно по-добро утре!

2.     Разрешение да се купува всякакво огнестрелно оръжие. С пистолет в ръка, българинът би се освободил от страха и зависимостта си, от престъпници със или без униформи, съдии, политици, цигани и всичките си явни и скрити врагове.

3.     Икономическа стратегия за осигуряване работа на трудоспособните хора.

             Това е! Просто и ефективно, стига да успеем да си го извоюваме!

 

                                                                         Красимир  Бачков




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alchemist - Г-н Бачков,
24.06.2014 14:19
По принцип чугуненият електорат на БСП(а и не само) няма как да иска огнестрелното оръжие да се продава свободно. За него(електоратът), е немислимо човек да се защити, да отстоява правата си, да се бори срещу лошите хора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430596
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031