Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2014 11:18 - Няма нужда да ни плашат, имаме нужда от читави управници!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1500 Коментари: 0 Гласове:
1



Няма нужда да ни плашат, имаме нужда от читави управници!

      

         Като дойдела зимата, щяло да има режим на тока, възможно било да няма пари за пенсии, за здравеопазване, образование и дори заплати да не получаваме – всичките екстри са предизборни обещания от Бойко Борисов и съдружниците му. При това, ако всички гласуваме за ГЕРБ, за да разполагат те поне със 121 депутатски места! Комунистите крали година и нещо, а той трябвало да спасява държавата сам, като пожарникар горяща къща, но без пожарна и вода. Само с един гол маркуч в ръка, Бойко ще ни спасява………..!!! От кого? От какво? От себе си ли? Божееее! Защо не си прибереш вересиите?

        Вярно, че у нас преобладава „лошият материал”, на който всъщност залагат ГЕРБ като гласоподаватели, но все още държавата не е тотално избръмчала и не е превърната в гигантска чалготека! Намират се и свестни, образовани, компетентни и дори интелигентни българи по тези географски ширини. БСП, ДПС, ГЕРБ и Атака не успяха да прогонят всички мислещи, можещи и знаещи наши съграждани. Вярно, че заради кариерното си израстване, доста от добрите специалисти в различни области са се ориентирали към определена политическа партия. Така изстрелването им към върха е осигурено и става бързо, стига „нашите” да са на власт. Всичко са обмислили хората, само за едно не са се сетили! Че заради това делене на „наши” и „ваши”, ни управляват все ЧУЖДИ! А нещата са  много прости! Най-после е време да излязат в изборното пространство хора с морал и човещина, а не политически недоразумения като Борисов, Станишев, Миков, Цветанов, Доган, Местан, Бареков, Кунева, Костов, Първанов, Манолова и пр. В никакъв случай не е задължително, а дори е вредно за държавата, цялата власт да бъде съсредоточена в ръцете на една партия! Една коалиция от нормални политици, поставила си невъзможната задача, не да се облагодетелства лично, а да работи за народа и държавата, може да постигне много неща! От целия политически спектър може да се подберат най-кадърните специалисти, да се вземат най-оптималните решения и в началото бавно, но проблемите да започнат да се решават и всичко да тръгне във вярна посока.

         Да се вземат ГОРЕЩИ мерки за решаване на демографската криза, както и да се подходи сериозно към всички подривни действия на ДПС с потурчването на етнически българи, помаци и цигани. Придошлите отвън сирийски, афганистански и африкански бежанци, в един момент може да се окажат просто терористи. Горещият картоф на етническото изкуствено разделение, финансирано, подклаждано и планирано от ислямски фундаменталисти зад граница, в един момент ще се окаже по-важно от всичко останало, защото радикалните зомбирани екстремисти, ще ни принудят да приемем всичко на ЖИВОТ или СМЪРТ! Докарани до такъв смъртоносен избор, няма да ни е нито до цени на тока, водата или храните, нито до това, кой управлява! Ще си загубим държавата, заради алчност, продажност и откровена простотия! Тогава нито НАТО, нито Европа или Америка биха ни спасили, да не говорим за Русия!

         БЪЛГАРИ, МИСЛЕТЕ! Времето не работи в наша полза!

 

                                                                           Красимир  Бачков




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1444612
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930