Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2015 10:50 - НИКОЙ НЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ! САМО Я ГРАБЯТ
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 2592 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НИКОЙ  НЕ  УПРАВЛЯВА  БЪЛГАРИЯ ! 

САМО  Я  ГРАБЯТ

 

         Управлението на една държава включва грижи за народа, планиране на бъдещето му, установяване на ясни и неоспорими закони, правила  и задължения на всеки член от това общество! Има още много детайли, разбира се, но те още повече структурират  държавността. С огромна болка трябва да призная, че през последните 25 години, държава на територията на България де факто няма! Съществува един обран бостан, който всеки организиран или неорганизиран престъпник тараши ежегодно. На тази територия оцеляват около два милиона неграмотни същества  с човешки вид, два милиона чалгализирани и опростачени до нужната за зомбиране степен жители, и два милиона нормални българи. Всичко е подчинено на парите и единствения култ е ПЕЧАЛБАТА! Няма закони, справедливост, сигурност, духовност, няма култура, няма нравствени и морални критерии! Има далавера, корупция, източване на средства от еврофондове, общински или национални програми.

     ВСИЧКИ правителства от началото на „прехода” до днес разсипват държавността и облагодетелстват определени, близки до тях кръгове от партийци, олигарси и всякакви други престъпници. От изключителна държавна собственост, земята край морето се „приватизира” чрез заменки на земя, от безброй криминални типове. Стигнахме до там, че обикновения българин няма къде да иде на плаж, поради заетата от чадъри и шезлонги плажна ивица, притежание на мутри и друга подобна измет. Същото бе сторено и с най-красивите планински курорти. За да идеш до пистите на  „Шилегарника”  над Банско с кола, трябва да платиш 12 лв. само за паркинг  независимо, че ако ти разбият колата, никой не поема отговорност  и няма да бъдеш обезщетен за вандалщината. Навсякъде в страната организирано и аматьорски се ГРАБИ мародерски, безочливо, нагло и безскруполно! На територията ни важат единствено и само законите на джунглата! Който е по-силен или по-богат, в него е правото! Политиците превърнаха България в държава не от третия, а от четвъртия свят! Докарани до тук, реално възраждане и спасение на нацията не се виждат! Разрушена до такава степен постройка е по-разумно да бъде съборена и на нейно място да се построи друга! Въпросът обаче е, на каква основа ще градим бъдещето си? На циганизираното и опростачено, подчинено на низки инстинкти население, на ограбената природа и природни богатства или на подвижните пясъци, заложени от  ДПС с потурчването на част от българите?

      Явно „мирният преход” тотално се провали в България! Логично следват радикални промени, които некой не знае, докъде ще ни доведат. Не за друго, а защото по стара традиция ни е все чакаме  ….  някой или нещо да ни оправи! С чакане …. до тук се стига!

 

                                                                     Красимир  Бачков




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431337
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031