Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2016 17:39 - Лъгане и крадене като за последно
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1538 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


ЛЪГАНЕ  И  КРАДЕНЕ КАТО  ЗА  ПОСЛЕДНО

        

         НИКОГА  досега, в съвременната история на България, хората не са се чувствали по-отчаяни, обезверени и смачкани! Защото, когато от най-високо, до най-ниско държавно ниво се краде  като за последно, лъже се нагло и отвратително, гибелта е само логичен край на тази абсурдна държава! И народът, и политиците обръгнаха от безобразия! Вече никой никого не може да впечатли с нещо лошо! Натрупаната агресия у хората избива на съвсем неподходящи места и срещу възможно най-неподходящи обекти! Избиваме се по пътищата, псуваме се буквално за глупости в интернет, тормозим по един или друг начин близките си, вместо да излезем на улицата и като гърците да свалим сатрапите от правителството! Защо нямаме елементарния кураж, да извоюваме един по-добър живот за нас, родителите ни и най-вече за децата ни? Защо, като овце плащаме за литър бензин или дизел, каквато и сума да ни поискат? Защо не се учим от най-умните, най-силните и най-талантливите, а се подчиняваме на бруталната, безкомпромисна, арогантна простащина?!  Та нима нямаме един Стефан Цанев, Асен Блатечки, Христо Стоичков, Стефка Костадинова или Васко Василев, за пример и подражание на възрастните и подрастващите, а трябва да преглъщаме недоразумения, натрапени медийно или политически – Борисов, Първанов, Доган, Местан, Сидеров, Кунева,черната или бялата Златка, Митю – пищова, Мара – отварачката, Николетка  и пр.

         Независимо, че според Бойко Борисов в днешното политическо пространство няма  алтернатива на ГЕРБ, а това не е вярно, защото от другата страна на монетата се намира БСП, нормалните българи не желаят тази политико-мафиотска структура, да продължава с „управлението” или по-скоро разграбването на държавата! Социопатът Борисов омръзна на всички, с безкрайните си лъжи, хвалби и манипулации! Пладнешките грабежи от рода на  КТБ, Булгартабак, Кремиковци, редица минни предприятия, своеволията на петролните картели, безпрецедентни съдийски решения, липсата на държавност  и прилагане на законите, преяждането с власт на общински и държавни бюрократи, ужасно високата битова и организирана престъпност, огромната безработица, безобразните  здравеопазване, образование и  анархия в МВР, са само част от причините, за пълния провал  в  „управлението” на герберите!

         По-важно е, че Борисов и неговата банда  ГЕРБ, за пореден път разочароваха и отвратиха всички в държавата! Може би само престъпниците са облагодетелствани  от досегашното статукво. И независимо за какви избори става дума – за президент, за правителство или за кметове и общински съветници, добре смазаната със средства от недоказани източници, бюрократична машина на ЛЯВАТА социалистическа формация ГЕРБ, начело с червения си вожд Борисов, успява да организира честно или с фалшификация  един примитивен успех, една пирова победа, над основния си опонент БСП. Факта, че между ГЕРБ и БСП разликите са само в  заглавията на организациите им, не смущава никоя от двете страни! Те взаимно могат да си вземат и предават властта, докато съвсем затрият държавата. Ченгеджийското раково образувание ДПС, е само нюанс в клонирането на „другарите”. То определено е по-вредно от останалите бандитски структури, но като цяло се вписва идеално в картината на днешна България! А тази картина е в студена и тъмна цветна гама, без лица и образи, но с ужасно отблъскваща експресия!

   Преди няколко дни един колега между другото ме запита: - „Защо ги пишеш тези неща, като знаеш, че нищо не можеш да промениш? Само си създаваш излишни врагове!”  - Какво можех да му отговоря? Тя, истината по принцип не се харесва от повечето хора, не носи облаги, а създава проблеми, но значи ли това, че трябва да мълчим и  да не притесняваме днешните разбойници в държавата? Значи, щом са ни казали, че сме роби по заплащане на труда, по права и начин на живот, трябва да сме и роби духом? Да гледаме безмълвно, как ни унищожават?! Не, не и пак не!!!

   Някога учихме, че количествените натрупвания в подходящ момент се преобразуват в качествени преобразувания! Много други хора споделят недоволството и възмущението си, от неправдите в измислената ни държава! Когато дойде подходящият момент, никой няма да се съобразява с никого, а най-малко с основните виновници за сегашното ни мизерно положение – политиците! Ще изметем авгиевите обори на парламента за часове, ще въздадем улична справедливост и всички мафиоти, корумпирани съдии и ченгета, ще се скрият като мишки! Просто е нужно, да се стигне подходящият градус, за излюпване на истинската свобода и демокрация!

                                                                                         Красимир  Бачков

 

 




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. schumpov - В цялото съчинение минава червена ...
21.05.2016 18:25
В цялото съчинение минава червена нишка дебела като въже. Въжето се усуква като примка около ГЕРБ и Борисов. На същото комунистическо въже е вързана котвата която дърпа държавата към дъното. Ако изхвърлим това червено въже и го пуснем да потъне заедно с котвата, нещата от само себе си ще си дойдат на място, защото едва тогава ще заприличаме на нормалните държави.
цитирай
2. jitanosten - Кураж е нужен,
21.05.2016 18:47
за да го изхвърлим, това червено въже г-н schumpov
цитирай
3. alchemist - ?
21.05.2016 20:44
Чудя се,кое комуне е гласувало отрицателно?
цитирай
4. jitanosten - Дори комунетата осъзнаха,
21.05.2016 22:30
колко вредни са за държавата, народа и самите себе си! Паразитната им природа ги провокира да рушат, убиват, а като нямат такава възможност, просто да пишат минуси на някоя написана в нета истина!
цитирай
5. jitanosten - Както и да го погледна, . freeoldmen
22.05.2016 09:29
Комунетата не са обикновени хора в тая държава! Като изключим върхушката им от милионери и олигарси, НЯМА комунист без добра работа, без дом и предостатъчно средства! Само това стига, за да бъдат отделени от останалите нормални българи! А и кой нормален човек, ще каже на бялото - черно, както го правят те? Явно вие сте част от тях и затова се опитвате да ги защитите! Обаче, както казва великият Вапцаров: - Ресто! Не струва!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1448608
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930