Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2017 09:56 - МАТУРА ЗА "УПРАВЛЯВАЩИТЕ" ПРЕСТЪПНИЦИ
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 751 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

МАТУРА ЗА „УПРАВЛЯВАЩИТЕ“ ПРЕСТЪПНИЦИ

        

         Несъмнено, никой депутат или министър не би издържал матура по предмет, наречен РОДОЛЮБИЕ! Въпросът е не в това, че сами си ги избираме тези недоразумения в управлението на държавата, защото народа реално избор няма, а в това, че станахме резистентни към всичко! Целта на тъй наречения преход към демокрация е изпълнена! „Демокрацията“ у нас е равна на беззаконие, престъпност, кражби, безнаказаност и арогантна простащина! Вече свикнахме да сме на последно място по всичко, което има някаква стойност, но да сме първи във всякакви далавери, грабежи, измами и пр. закононарушения. Държавността в България отдавна вече е унищожена! Остана шепа народ, който макар и гонен в чужбина, все още оцелява на територията на страната. Тези хора са наследници на онези българи, които петстотин години успяха да запазят идентичността си под турско робство, а после да възкръснат и създадат ДЪРЖАВА! Цялата сегашна сган от наши и чужди врагове и предатели, наместени в управлението на държавата разбират, че са ненавиждани от обикновените българи, но знаят, че в същото време са ненаказани, за каквото и да било сторено безумие! Живеем в някаква абсурдна действителност, където е по-възможно да се случи невъзможното, отколкото нещата да са нормални!

         Интересно, какво още трябва да ни дойде до главата като проблем, за да ни изкара от нечовешката апатия и да се събудим? Какво трябва да ни изкара на улиците, за да потърсим сметка на така наречените „управляващи“? Като гледам, на лошо вече сме обръгнали и едва ли ще се впечатлим от следващата гадост! Значи остава другата крайност – нещо много, много добро! Нещо, което не е „спуснато“ от правителството или някоя партия, а е тръгнало директно от народа! Нещо като онзи виц за удавника, дето се хванал сам за косата, издърпал се и се спасил….!

         Вече разбрахме, че всички партийци у нас са маскари и вредители! Ясно е, че от тях добро няма да видим! Сега да помислим, какво да сторим, за да я има и занапред България ! Това е въпрос за матура на всеки, който независимо от етноса, майчиният си език или религия иска да я има родината ни и за нашите деца, и внуци …..!

                                                                                  Красимир  Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. tres1 - За тази управленска гад матура не е нужна?
10.06.2017 23:44
за тях пожизнено затвор с принудителен обществено полезен труд и еднократно всеки месец кат заплата 100 пердашки по гъза на голо с наръч от коприва зряла,, за да бъде всичко екологочно съобразно.
С едно нещо още съм категорично несъгласен, а именно "майчин" език. Къде тук е равнопоставеността ? език на мама и на татка? Или отново сме в матриархат и там бащата е безмълвното говедо ? То и баш за това псувните са предимно за един един от родовете. А за да имаме България ще се наложи повече да не се делим на по-добри или по-лоши, по-хубави или по-грозни и т.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1444517
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930