Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2018 09:07 - КАК ДА НЕ СЛУША ЧАЛГА ЧОВЕК?
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 399 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КАК  ДА  НЕ  СЛУША  ЧАЛГА  ЧОВЕК?!

  Истинското лице на човек се вижда, когато му се предоставят много пари,сила и власт И когато обикновения български данъкоплатец вдигне глава, за да види тия, на които е гласувал доверие да го управляват, какво вижда?  -  Лоясали арогантни мутри на депутати,министри и висши полицаи, които цинично се опитват да го убедят, че на тяхно място и той ще краде, лъже и върши предателства.  Че той с нищо не е по-добър от тях, щом все още живее в България и се оставя да се гаврят с него изроди като тях. По всевъзможни начини се опитват да го превърнат в скот  -  чрез зомбиране в масмедиите, липса на реално, спрямо живота в страната заплащане, безумни данъци, такси и глоби, липса на законност и правосъдие, погазване на елементарни човешки права – качествено здравеопазване , сигурност и защита на деца,пенсионери и обикновени граждани от всякакъв вид и род престъпници.

  Изобщо думата „държава”, през последните години загуби този смисъл, в който я възприемат останалите народи. За българина тя е безмерно зло, спрямо което трябва да се отнасяме адекватно – с недоверие, отвращение и дори омраза. А всъщност тя е синоним на самите нас!  Но когато половината от заплата ти отива за изхранването на хиляди бюрократи, тунеядци и  корумпирани ченгета, за социални помощи на паразитиращи прослойки на обществото – циганските малцинства,които по неофициални данни вече минават два милиона от седем милионна България,как да запазиш човещината си и да стоиш спокоен?

  Когато душата на българина е гладна,  стомахът празен, а очите омърсени от пошли гледки всеки ден, за да не стори грях и омърси ръцете си с кръв,той въздъхва и просто си налива чаша евтина ракия. После пуска чалга  и псува всичко българско и родно, за да е в унисон  с жалката картина край себе си.

                                                                           Красимир Бачков

Нагоре

Тагове: как, човек, чалга,



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447494
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930