Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2018 15:48 - ИНТЕРЕСЪТ
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 390 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

интересът

 

-         Какво от това, че  обявените  претенции на местните рибари са против решението на съда  , за обявяването на кея за частна зона, са валидни?! Постановлението на съда е, че рибарите  трябва да освободят заеманите до сега места край брега!

-         Да, такова е постановлението, но не и волята на обикновените хора, които си вадят хляба с риболов! Измислените собственици на брега са просто фигури, които някой мести в голямата игра на шах, за приватизация на плажа!

-         В крайна сметка, тях ги интересува заграбването на крайбрежната ивица, за туризъм!

-         Да, така е, но за съжаление ние не можем за противодействаме на  тази порочна практика! У нас се краде нагло и до дупка! Крадците са с по-големи права от обикновените граждани! Това е неоспорим факт!

-         И како да правим сега? На арменският поп ли да се жалваме?

-         Оплаквайте се, колкото и на когото искате! Това е ваше законно право!

След тази бюрократична кореспонденция, рибарите платиха на двама обикновени разбойници, за да решат проблемите си. След месец, претендентите за собственици на плажната ивица мирясаха и се опитаха да извлекат поне минимална изгода от ситуацията. В крайна сметка, за тях останаха плажните чадъри, сърфовете и водните колелета, които можеха да отдават под аренда цялото лято.  Сбогуваха се с два „Мерцедеса“, едно „БМВ“ и малко ателие в центъра на града. Всички те изгоряха, за да осветят пътя на „демокрацията“ в български вариант!

         Сега на плажа имаше всичко, но не и възможност за обикновените хора, да плажуват. Те или се връщаха у дома, или се насочваха към Гърция или Турция, за да починат поне седмица на спокойствие.  Българският бряг на морето бе прекалено скъп за хора, които не бяха дУпетати, нарко-барони, закриляни от властта престъпници или  най-обикновени хайдуци!

         България бе раят на бандитите по целия свят….!

 

 

                                                  Красимир  Бачков




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430300
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031