Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2018 09:18 - СПАСЕНИЕТО Е В РЪЦЕТЕ НИ !
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 701 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СПАСЕНИЕТО  Е  В  РЪЦЕТЕ  НИ !

 

         Това не е поредното подвеждащо заглавие! Премислил съм всяка дума, преди да я напиша! Нужно ми бе доста време, за да осъзная ужасът, в който  повече от седемдесет години е потопена родината ми.Правейки един банален политически анализ, ще стигна и до същността на заглавието.

         Започвам с деветосептемврийският преврат от 1944 година. Колкото и да ни промиваха мозъците с партийна пропаганда през тези 45 години социализъм, накрая се разбра, че той е елементарен руски инженеринг, осъществен у нас с помощта на шепа комунисти и доста повече лумпени, тарикати, престъпници, и дегенерати. На Сталин тогава му е трябвала една послушна България и с методите на КГБ изключително лесно е успял да натрапи съветския опит за овладяване на властта от местни, послушни дейци. В първите месеци и дори години, българските комунисти дори не са си представяли, какви безкрайни хоризонти се откриват пред тях. Като истински чекисти те избиват или прогонват от родината цялата интелигенция на страната, а покрай нея загиват хиляди невинни хора. Покрай сухото гори и суровото. По онова време дори в Съветския съюз социализмът има все още човешко лице. Копирайки идеите от руските си учители, нашите пишман партизани и още по-пишман комунисти започват да реализират идеите на Маркс и Ленин, в името на народа. Строят се заводи, пътища, язовири, болници, електростанции и училища, все от тоя отруден, беден и с чатал на врата народ. Пеят се химни, все в името на онова прекрасно „утре“, което все някой ден трябва да дочака всеки българин. Копирайки „Хитлер-югенд“ руските младежи създават Комсомола, а нашите директно го преписват от тях. Традицията на червените и сини връзки, барабанните маршове и задължителните маршировки под строй създават илюзията за сплотеност и непобедимост у подрастващите. Гьобелс дори не си е мечтал за това, как руските другари ще усъвършенстват и доразвият идеологията му, спрямо манипулиране на широките народни маси. Ние повтаряме всичко като папагали, но с по-голямо усърдие дори от братушките. Народът е подчинен, смачкан и послушен. Ако някой разкаже дори виц срещу властта, директно отива за храна на прасетата в лагери като „Белене“ или „Скравена“. В чужбина излизат  малко хора и то предимно такива, които са верни на партията. Обикновените Андрешковци опъват жили по строежите, в заводите и на нивата, ръководени от тъпи, но верни на БКП кадри. Всъщност, колкото по-прост партиен секретар или директор в един завод е имало, толкова по-убедителна е била силата на партията. Защото я си представете, какво биха постигнали комунистите, ако членовете им бяха не послушни смотаняги, а действително умни и талантливи люде…!

         И докато в държавата се гради, всичко е наред! Обикновените хора започват лека – полека да вярват, че идва един наистина по-добър живот за тях. Нищо, че цял живот изплащат един панелен апартамент и чакат по десет години за лека кола. Те са свикнали на всичко и ще изтърпят, и сега. Ще го сторят в името на децата си. Постепенно урбанизацията ги изтегля в града, където сменя начина им на живот, разбиранията и поминъка им. Потомствени селяни, те стават стругари, кофражисти и заварчици, като се трудят истински за една твърде ниска заплата. Това не е голям проблем, защото цените на стоките, горивата и услугите също са ниски. А и те разчитат на близките си по селата. Там се отглеждат кокошки, овце, зеленчуци и плодове. Приготвя се зимнина и така теглото не тежи много.Ако някой иска да успее, трябва или да стане партиец, или ченге. Друга възможност за просперитет просто няма. В държавата постепенно е изградена лека и тежка индустрия, енергетика, а войската ни е на едно съвсем прилично ниво, за страх на лошите ни съседи, най-вече от юг и запад. Децата се учат в университети, да станат висшисти и най-вече да не бачкат като родителите си изнурителен и тежък труд. Между другото, виждайки малките и големи кражби на своите началници, обикновения български труженик започва да им подражава, като краде, каквото му падне. Краде се повсеместно  от завода, от нивата, от гората и всяко държавно учреждение. Краде се почти без страх и свян, защото нали всичко е държавно, сиреч на всички…! През осемдесетте години на миналия век социализма не може да продължава да крие достиженията на капитализма по онова време и започва да изтърва юздите на хората. Покрай шепата партизани в началото, са се навъдили десетки хиляди пишман борци срещу фашизма, които черпят все повече икономически блага и привилегии. Вече всеки вижда по-хубавите леки коли от „прогнилия Запад“, по-красивите дрехи, по-качествените телевизори и музикални уредби. Да не говорим за уискито, шоколадите и всякакви други вкусотии, предлагани в магазините на „Кореком“. Там пазаруват с бонове само „другарите“ и ченгетата, но покрай тях започват да се уреждат и съвсем обикновени люде. Някои успяват да отидат на екскурзии в чужбина и дори извън социалистическия лагер. Така все по-рязко започва да се откроява разликата между забоксувалият вече социализъм и развития по онова време западен свят. И докато получаваме евтини горива, дърва и метали от Съветския съюз, нещата са в норма. Когато обаче към края на осемдесетте и там му изтърват края, за голяма част от българите започва истинския ужас, а за една шепа „другари“ най-после настъпва комунизма!

         По стар, изпитан метод, ръководени отново от руските другари, нашите партийци и ченгета организират вътрешно-партиен преврат. Целта е да заблудят изпадналия в еуфория народ, че политиката наистина се сменя и най-после у нас ще настъпят, тъй дълго чаканите свобода и демокрация. Вече всеки може да има частна собственост и да върти какъвто си ще бизнес. Не свобода, а направо слободия! Създават се нови партии, пълни с ченгета и агенти, които заблуждават масите, че в държавата има опозиция. Започва се масово раздържавяване и разграбване на пари, предприятия, земя и всякакви активи. Естествено баницата се разпределя между стотина комунистически и еврейски фамилии, като Пръмови, Луканови, Баневи, Диневи, Веткови и пр. Паразити и крадци у нас бол! Създава се социална политика за развъждане на циганите, като най-лесно манипулируем електорат, противостоящ на обикновения българин. Тенденцията на „другарите“ е да направят всичко възможно, за да провалят демокрацията, да изкривят до неузнаваемост капиталистическите порядки и така да натрият носа на обикновения нашенец. На всяка цена той трябва да бъде разочарован от всичко, свързано с новия политико-икономически строй и по някое време да започне да съжалява за отминалия социализъм. Новите пишман капиталисти въдворяват феодални правила по местата, които владеят и започват диво и в нарушение на всякакви човешки норми да експлоатират народа. Разоряват се цели печеливши сектори от икономиката, фалират се предприятия, които печелят милиони на месец, все с идеята раята да разбере, че е сгрешила, като е поискала свобода и по-добър живот. Установява се такава политическа система, че никой освен подгласници на БКП / БСП / да няма възможност да управлява държавата. Която и партия да посочим за тия почти тридесет години „демокрация“, все е на „другарите“ комунисти. Особено отвратителни са ДПС, „Атака“ и ГЕРБ, защото успешно конкурират милионерите от БСП, в геноцида спрямо обикновения българин. И понеже той по един или друг начин успя да излезе на запад и да поработи, макар и като слуга там разбра, че в България нищо не се е променило и дори е станало по-зле, благодарение на същите тези скрити и явни комунисти! А тъй като те разполагат както с властта, така и с медиите, манипулирането се вихри в нечувани темпове. В интернет мрежите върлуват червени тролове и по всякакъв начин се опитват да смажат всяка трезва мисъл, всяка нова идея за излизане на нормалните хора от червения капан. Но те и хората вече не са чак толкова нормални! След успешното затриване на икономиката, земеделието, армията и здравеопазването, чрез мутри, фолк-диви, плеймейтки и повсеместна агресия, червените барони видяха сметката и на образованието. Те просто превърнаха училищата и университетите в търговски дружества, също като поликлиниките и болниците, и пагубния резултат не закъсня. Неимоверно се покачи броят на наркоманите, чалгарите, простаците и тези, които не зачитат закон, ред и правилник.

По-възрастните започнаха да въздишат по младостта си и онова спокойно и сигурно време през социализма, а по-младите прагматично да се насочват извън страната. Целта на комунистите бе постигната! Те всички забогатяха за сметка на народа, а той от своя страна намрази демокрацията и капитализма. Това до тук. А после? Страната е продънена отвсякъде! Навсякъде цари анархия, хаос и агресия. Държавността е дума почти без смисъл, а законите и справедливостта са нелепи понятия днес. Които от българите успеят се махат от тук, а тия дето остават се каят всеки Божи ден за едно или друго. Никой не мисли за бъдещето на страната! България е просто една разграбена от мафията територия, чакаща някой да я анексира.

И понеже в Европа също цари хаос, следствие нахлуването на милиони „мигранти“, от никъде не се вижда лъч надежда, за добруването на родината ни! Остава само едно последно решение!

         А ТО Е,  ДА СЕ СПАСИМ САМИ, ЗАЕДНО!

         Не като избягаме вкупом в чужбина, а тук, въпреки статуквото, анархията, мутрите, продажните политици, корумпираните държавни служители и несправедливостта навсякъде, и за всичко, се обединим! Знам, че звучи наивно и невъзможно! Малкото, останали тук читави българи вече не вярват на никой и в нищо. Точно заради това трябва да повярват най-после в себе си! Бойко Борисов и цялата пасмина от ГЕРБ са затънали до шията в неуредици, а реална алтернатива при нови избори няма!БСП и ДПС  не са опозиция, а другата страна на червената монета. Затова, използвайки интернет и социалните мрежи, възможно по-скоро трябва да се създаде нова партия, далеч от пипалата на комунистите! Знам, че партия звучи гнусно, но в момента друга реална възможност няма!Наясно съм, че в тази партия по всякакъв начин ще бъдат пратени провокатори и саботьори, но какво друго ни остава, всъщност? Знам, че има достатъчно свестни българи! Ето, аз откровено признавам, че не бих станал политик или депутат, защото нямам нужните качества / до сега политиците ни трябваше да притежават единствено недостатъци /. Обаче има други, не толкова жадни за власт или слава люде, които могат да бъдат полезни на страната ни!  Има ги у нас, има достатъчно и в чужбина! Всичко може да започне от една група, която да регистрира име на тази нова партия, а после към тази група да се присъединят само проверени хора. Имам предвид не проверени от партията или полицията, а хора, доказали себе си, като почтени в този живот!

         Ами, това е решението според мен! И за да се избегне поредната политическа лъжа, предлагам в началото групата да се назове „ЛОШИТЕ“! По-късно да и се намери по-представително име, но в началото да се разграничава от „добрите“ ни досегашни политици. Вече толкова години патим все от добри хора, с добри намерения, че е дошло време вече, да дадем възможност и на лошите да се изявят!

 

                                        Без никакви политически заявки и намерения:

                                                                        Красимир  Бачков

 

                                   



Тагове:   спасение,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Много е точен
28.10.2018 09:49
Независимо как се казва даден строй, целта ме у да се унищожават интелектуалците, защото те ще се досетят , че сме роби. Да се купуват учените нищо да не правят със същата цел. Да се издигат простите послушни хора на власт. Това се прави открай време от юдеите. Няма нищо ново. Сега целта пак е да се унищожи белия сой , но по нов начин чрез мигрантите. Новата подраса ще е на ниво по - тъпа и послушна. Роби винаги са нужни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430450
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031